ZARAJeg har sittet å tittet på zara sin nettbutikk i snart en time og jeg kan ikke si annet en at jeg liker den! De har utrolig mye fint og jeg ber til gud om at zara kan komme til kbg. Eneste dumme er at zara er bittelitt dyrt, men når du får så fine ting for pengene må det vell nesten være vært det! Hvis jeg kunne fått tre av disse tingene ville jeg hatt den lyse blusen til venstre i hjørnet, strikka jakka under og de fine skoene rett over from! 

Liker du zara?

Seks fine ting fra monki


Jeg har ikke så mye og si i dag, er veldig sliten etter trening og lekser osv.. Har ikke tatt et eneste bildet med kameraet i dag og frister ikke veldig å gjøre det i det mørket som er nå! Derfor velger jeg heller å vise dere noen søte/fine gensere fra monkiiii! Har litt dilla på butikken egentlig. Åh, håper en av de blir min snart!! Likte dere genserne? Og liker dere monki? Kjedelig innlegg i know..standard meg, Skal bli flinkere, lover!!

Tre favoritter


Har dere noen favoritter fra h&m? Del gjerne link :)

Tre favoritterHar dere noen favoritter fra topshop? Del gjerne link :)

wants from forever 21


Hva synes du? Er spesielt glad i blondetoppen, den hvite singletten og leopard genseren :-)

wants from bikbok


Ønsker du deg noe spesielt fra bikbok?

ankelstøvletter fra biancoDisse skoene fra bianco er bare herlige. Jeg er så glad i slike ankelstøvletter både med og uten hel. Det finnes utallige mange varianter, former og farger. Jeg er nesten helt forelsket i alle de over her! Har ikke noe i mot og ha de i garderoben min. Bruke de både til jeans/tights i hverdagen og strømpebukser til fest Forhåpentligvis blir hvert fall et par snart mine! Liker du ankelstøvlettene fra bianco?

hm wants


Jeg rett og slett elsker h&m. Det er billige, fine og enkle klær som også er stilige! Ønsker meg egentlig alt over men spesielt den gråe genseren øverst til venstre, skinntightsen og skjerfet! He-he lite mini tips til dere familiemedlemmer som skal kjøpe julegave til meg :-) Liker dere h&m?

wants from zaraElsker disse klærene fra zara! De passer meg midt i blinken. Søte og pene! Dette innlegget er egentlig til bestevenn som prøver å finne en fin julegave til meg borte i singapore så kommer noen flere innlegg fra andre butikker også. Liker du zara?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits