Awkward

Jeg må bare fortelle dere om min nyeste obsession, nemlig awkward! Det er en tv-serie som blir sendt på mtv, men jeg ser den på pcen da. Har sett en del episoder på tv og, men her om dagen satt jeg meg ned og så første episode i første sesong og utover. Elsker rett og slett serien! Den er klein, morsom, rar og underholdene på en måte. Til tider kan man nesten kjenne seg igjen selv. Kanskje det bare er jeg som har rar smak? Uansett, serien er mer enn bra nok for meg. Så hvis dere også har lyst til å se den kan dere gå inn HER.

Har du sett awkward før? Hva synes du om serien?

Way back into love

Jeg drar til Skien i dag derfor blir det ingen blogging før i kveld. Kos dere med den søte sangen i mens :-)

Hvordan brette origami fuglerDet var flere som lurte på hvordan jeg, det vil si broren min, hadde lagd disse origami fuglene i ett tidligere innlegg og jeg er usikker på hvilken film han så på. Men over fant jeg en som forklarte det ganske bra, så bare se på videoen! Link gjerne til deres eget blogginnlegg hvis dere har laget noen, jeg vil se :-)

IPhone apps

Det er faktisk ett par uker siden en leser spurte om dette, men hun ønsket i hvert fall at jeg skulle anbefale noen apps til IPhone/Ipod thouch. Selv har jeg bare Ipod thouch, men såklart kan jeg gjøre det. Har funnet noen jeg bruker daglig og liker godt. Gidder ikke skrive noe særlig om blogg.no, facebook og instagram for det regner jeg med at de fleste vet hva er. Hvis ikke søk på google. Alle appene jeg anbefaler nå er forresten gratis.

Coin Dozer seasons - Utrolig kjedelig spill som man blir litt avhengig av! Spiller det som regel når jeg ikke får sove. Men jeg anbefaler det for det om. Er jo greit og ha noen spill når man kjeder seg på toget eller i bilen.

Menstrual Calendar - Holder styr på alt som har med mensen å gjøre. Du skriver inn informasjon og den forteller deg neste gang du har det osv.

Bikbok - Du får oppdatering om de nyeste trendene. Det er en styleguide der, og i tillegg får du rabatter. 

Top 100 hits - Her kan du se top 100 hits for landene Usa, England, Australia, Canada, Norge, Sverige, Spania, Frankrike, Nederland, Japan, Tyskland, Hellas osv. Du får også høre de. Ganske grei måte og finne nye og fine sanger.

The voice - Dette er for de som er glad i å høre på radio. Jeg hører ikke så veldig mye på det, men en gang i blant. Her kan du da høre på de forskjellige radiokanalene.

Horoscopes - Her kan du følge med på dine daglige horoskoper. Jeg synes sånt er utrolig gøy! Vil ikke si at jeg stoler på det, men det er utrolig hvor sant det er noen ganger. Har opplevd at horoskopet passer meg perfekt!!

I tillegg til disse appene har jeg bubbleshooter, ipredict og truth or dare.Har dere noen apper å anbefale?

Øreterapi

Falling - Tyler Ward feat. Alex G Go'n be gone - LidoLido Here's to the heartbreakers End of days - Vinnie Paz Tonight I wanna cry - Keith Urban Turning tables - Nico Sereba, LidoLido & Dreamon Marry me - Train

One song - Envy Match made in heaven - Mohombi The second you sleep - Saybia To be with you - David Archuleta This time - Pia Toscano Somewhere with you - Kenny Chesney Somewhere with you - Dikta Goodbye - Dikta Byn å grin - Bankmenn Feat. Rykkinnfella

Sykt mange sanger i grunn. Dere lurte jo på mine topp fem sanger osv. Fant ut at det var lettere og bare legge ut omtrent alle sammen. Hører jo på mange andre, men disse er vell favorittene akkurat nå. Har dere noen sang tips til meg? 

Hjelp meg å stemme videre min venn i ønskedrømmen!!

Jeg vet ikke om dere har hørt om ønskedrømmen før, men det er i hvert fall slik at tv 2 skal samarbeide med Kbg og oppfylle drømmene til noen innbyggere. I sammenheng med det er det blant annet en slags sang konkurranse hvor man kan vinne å få spille på tv2 i beste sendetid! De ti med flest stemmer går videre til en finale på enrgimølla her i Kbg, og den som vinner den vinner.

Greia er at en av mine beste venner har meldt seg på denne konkurransen sammen med tre gutter og de er superflinke!! De spilte blant annet på ballet vårt som var nå i februar. (bildet under) Så vi håper jo at de kommer videre hvert fall til energi mølla. Derfor vil både jeg og Silje (min venn) at dere skal gjøre oss en liten bjørnetjeneste og stemme på dem!  Det hadde betydd utrolig mye for Silje og de tre guttene. Det eneste du trenger å gjøre er å sende "LPARTIST 21" til 2242!! Dette koster forresten 1 kr. 

Håper noen av dere gidder og stemme, og vi sier takk på forhånd! :-)


Dere kan høre/se at de spiller og synger Iris av Goo Goo Dolls HER

Fine blogger

Maiken, Ingrid, Helene, Anna, Lea, Rakel, Kaja Helene, Agnes, Kaja, Hanna, Fashionzebra, Amalie, Kristine, Anniken Angelica, Lisa, Torhil, Fanny, Andrea, Lisa, Werothehero, Lina, Mathilde, Ragnhild, Thingsyouremember, Annika, TheaKristine, Amanda, Marita, Kristine, Ida, Julie, Tinkerbella, Hannah, Tina, Stine, Sophia, Maja, Ingrid, Erica, Ida, Tora, Marte Kristine, Sara, Hanna, Caroline Maria, Daniella, Camilla.//Bildene er hentet fra noen av bloggene over.

Leser du noen av disse? Vet du om flere fine blogger?

Samsung galaxy mini

Jeg sa jo at jeg hadde tenkt til å skrive om jeg var fornøyd med den osv. Hadde helt glemt det til en søt leser med navn Ingrid minnet meg på det et par ganger. Anyways, nå har jeg hatt telefonen i litt over en måned og jeg er strålende fornøyd!! 

Jeg synes for det første at den er veldig enkel å lære seg. Okai, så hadde jeg jo samsung fra før og jeg sleit med å finne ut hvordan man la på telefonen, men etter et par forsøk gikk det jo greit. Jeg har enda ikke prøvd ut alle apper og ting som er på den, men det jeg har prøvd ut er jeg svært fornøyd med.


For det andre elsker jeg telefoner med sånn alle-meldinger-fra-samme-person-samlet-et-sted ting. Da vet jeg alltid hva jeg får svar på, hva vi har prata om før og finner lett frem til gamle meldinger.

Bildekvaliteten er heller ikke så dårlig. Bruker internettet og youtube på den flittig, og alt funker supert! Jeg har ikke funnet noe negativt med den enda, utenom at det er litt vanskelig å ta opp tastelåsen hvis du er kald på hendene, hehe. Men det er en liten dårlig ting av hudre bra ting. Så samsung galaxy mini er absolutt en mobil jeg anbefaler! :-)


Noe dere lurer på angående mobilen? 

ØRETERAPI #2

Har funnet mange fine nye sanger siden sist gang jeg lagde et slik innlegg. Du kan se det forrige her.


Parachute - the mess i made

Sugababes - about you now

Chris brown feat Justin Bieber - next to you

Soulja Boy  Tell'em - blowing me kisses

//wehearit

Adele - rolling in the deep

Michael Buble - lost

+ Love's here med Eivind Nyberg Sagli

Boom boom boomomg hahahahaha jeg dør hver gang!!!

ØRETERAPI

Switchfoot - Learning to breathe Fra filmen Across the universe - All my loving The kooks - Naive Florence + the machine - dog days are over Jessie J - who you are


Augustana - Boston switchfoot - Twenty foue Florence + the machine - you've got the love

Har du sangtips?

Fast pass tv

Kom ikke inn på blogg.no i går, sorry. Tenkte jeg skulle anbefale dere denne geniale nettsiden her til dere. Den heter fast pass tv og du kan se omtrent alle serier, filmer osv. Den passer perfekt for meg som liker å se serier som ofte ikke går på tv eller som går på teite tidspunkt. Jeg har allerede startet å se alle sesongen til the hills og i går så jeg life as we know it, som jeg også vil anbefale, og det funket skikkelig bra! Ingen hakking eller irriterende reklame osv. Det er 100 % gratis og du trenger ikke lagre account eller noe!! Dere finner siden her.


J
eg fant nettsiden via denne jenta her :)  Pleier du å se filmer/serier på nettet?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits