Hvordan redigere bildene dine #3

En søt person ville at jeg skulle vise hvordan jeg redigerer bildene mine fra Paris innlegget her, og det kan jeg vet dere! Jeg husker ikke direkte hva jeg gjorde, men basically brukte jeg __ kurver i gimp, og nå skal jeg vise dere hvordan:

Først og fremst må dere åpne det bilde dere ønsker å redigere. Jeg har ikke bildene fra Paris på denne pcen, men jeg redigerte de på samme måte som dette. Deretter går du på farger øverst på menyen og trykker på kurver.

Da kommer denne boksen opp..

Så gjør du slik jeg har gjort på bilde under. Lag en slags S. Så ser du rett over S'en står det kanal og inni den verdi. Trykk på den lille pilen og trykk på rød og lag den samme S'en der og. Deretter trykker du grønn og lager s'en nok en gang. 

Helt til slutt velger du blå. Istedenfor og lage S'en drar du den øverste linjen litt ned og den nederste linjen litt opp, akkurat som på bilde! Så trykker du ok, og voila!

Slik blir bilde da seende ut:

Image and video hosting by TinyPic

Skjønte dere det? Neste gang skal jeg vise dere hvordan dere kan redigere svart/hvitt med litt farger!

Slik redigerer du bildene svart/hvitt med farge noen steder

Det har tatt en stund og orke å lage dette innlegget, men nå gjør jeg det altså. Folk maser og maser. Neida. Sara forklarer dette mye enklere enn meg og hun bruker picnik.com som er en gratis internett side i mens jeg bruker gimp... Så gå inn HEEER og se innlegget hennes!!Skjønte dere det?

Hvordan redigere bildene dine #2

Regine lurte på hvordan jeg fikk bildet til å "blinke" sånn som det nederste bildet i dette innlegget gjør. Så da får dere vite det og. Det er egentlig superlett! Så vet at alle dere klarer det. Det eneste dere trenger er photoscape. Jeg bruker det redigeringsprogrammet til det meste egentlig, og ja det er gratis og laste ned! Bare søk på last ned photoscape gratis. 

Steg 1. Åpne photoscape og gå inn på Animert gif.

Steg 2. Finn mappen med bildene du vil bruke å dra ett bilde ut på skjermen. Da dukker det opp der hvor mitt er, altså inni den rød firkanten. Dit drar du alle bildene du vil bruke. Du kan også velge hvilken rekkefølge bildene skal komme i, hvis du har mer enn to bilder. Da drar du de bare dit du vil ha dem. Vanskelig å forklare men regner med at dere skjønner..Steg 3. Inni den nye røde firkanten, som vist på bilde under, kan du velge hvor fort bildene skal bytte og str. på bildet osv. Der det står 0.50 sek. bruker jeg 0.20/0.25. Alt etter hvor fort det skal gå. Etter dere har valgt det slik dere vil lagrer dere.Steg 4. Så er det det mange failer på. Man kan ikke laste det bilde opp i bloggen med en gang. Først må du laste det opp på en opplastningside. Jeg bruker tinypic.com. Det er gratis og alt det der. Dere finner filen og trykker last opp. Så kommer dere til siden som jeg har fått opp på bilde under her. Da kopierer dere HTML for websites koden, den jeg har markert med rød firkant, også går dere til blogginnlegget deres. Der finner dere HTML som er ved siden av bildeopplastningsknappen. Så limer dere inn koden og så skal bildet komme opp på bloggen, og da er dere ferdige.Og resultatet blir slikt:

Image and video hosting by TinyPic

S
kjønte dere det?

Hvordan redigere bildene dine #1

Først og fremst må jeg takke for alle de søte kommentarene jeg har fått av dere i det siste. Særlig når det kommer til kommentarene om håret mitt, utrolig gøy at så mange liker det! Over til noe annet. Nå skal jeg vise dere hvordan dere får den redigeringen som jeg har her, her, her og her.

Punkt 1. Finn ett bilde du vil redigere og åpne det i photoscape.


Punkt 2. Det første du gjør er å trykke på klarhet/farge (den rød firkanten på bilde). Da kommer det en slik boks opp, som over her. Da gjør du bilde litt dypere, mørkere og litt på kontrasten. I tillegg tar du lavere fargemetning. Hvis bilde er veldig mørkt tar du bare litt opp på bright.

Punkt 3. Så ved siden av Klarhet/farge er det en pil (den rød firkanten på bilde under her) trykk på den og så på fargebalanse. Da kommer det enda en boks opp. Dra den en del opp mot rød, litt opp mot grønn og litt ned mot gul. Da skal bilde bli ganske rødlig.Punkt 4. Slik er det du får bilde rødligere. I tillegg til de tingene jeg har gjort nå som er forholdsvis enkelt kan du feks. gjøre bilde skarpere eller trykke på filter og prøve deg frem med de forskjellige måtene. Sånn sett må du bare leke deg frem til noe fint. Slik ble bildet:

Image and video hosting by TinyPic

S
kjønte dere det?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits