Dagens

Er fortsatt ikke i form, måtte sitte og ta bilder fordi jeg er så sliten.. Men pappa skal feire 50 års dagen sin i dag og da må jeg jo være med. I dette antrekket:
Skjørt h&m jakke urban ring gina tricot 

Hva synes dere? 

Min aaaaautfaaaaait

Dette er MATHILDE!!! Og siden jeg allerede vet hvordan det er å bli både bloggrapet, facerapet, sykkelrapet, og kakerapet, så skal ikke jeg rape denne bloggen. Kommer til å angre senere på at jeg ikke benyttet muligheten, men sånn blir det....

STØGGA!!!!Har ikke peiling på hvor noe av denne driten er fra, så da driter vi i det...


We r tha bestest bestfriends in tha world, get on the FLOOOOOOOOOR.

AntrekkGenser, sko og skjørt h&m ring gina tricot

Trøtt jente som stod opp tildig for å dra i kirken og se Anita konfirmere seg. Hadde så flaks at jeg satt bakerst i andre etasje så ikke en shit av Anita og fant henne aldri utenfor kirka heller. Så etter et blondt hodet helt til jeg kom på at hun har farget håret brunt. Fint Maud, fint. Tror dette er ulykkesdagen min ellernoe..

Outfit 19 mars 2011


Skjerf Cubus Genser Bikbok Bukse GinaTricot Ring Glitter

Det er strålende sol ute i dag, jeg har allerede sittet ute i rundt en og en halv time. Etterpå skal jeg en liten tur til byen og så kommer jente i kveld♥

Hva synes du?

Outfit 20 februar 2011


Jakke Bikbok Skjerf Cubus Sko Trendsko?

Outfit tjuende februar
Cardigan H&M tights Gina Tricot Singlet Bikbok Ring Singapore Kjører det ganske enkelt i dag. Jeg skal jo ikke ut av huset annet en til mormor på middag og jeg tror hun overlever synet! Nå skal jeg se på af1 og bake kake til i morgen for da skjer det noe ganske gøy! :) 

Hva synes dere?

"Love conquers all"

Hei dere! Jeg har hatt den koseligste dagen på leeeeenge! Selma og jeg har vandret rundt på kjøpesenteret siden skolen sluttet, sittet på kafe og kjøpt litt små greier. Tror alle har fått med seg at det er valentines dagen i dag. For min del er jeg ikke stor fan av den, men det kan ha noe med at jeg ikke har kjæreste..neida! Men dagen i dag tenker jeg mest på som min brors bursdag. Han blir atten i dag og er såååå heldig!! Så gratulerer med dagen bror :)Så kvelden min går egentlig til å høre på fin musikk, kanskje se meg selv litt i speilet (er så uvant med midtskill og rett hår) og så kommer jeg til å sitte klistra inn i dataskjermen siden jeg må gjøre ferdig en deadline til i morgen! 

Er det noen som har gjort noe søtt mot dere i dag? Hva syns dere om det jeg hadde på meg i dag?

Dagens outfit
Cardigan Cotton on / Singlett Bikbok / Belte og neglelakk H&M

new years eve

Nyttårsaften i år blir feiret hjemme med familien og venner og slikt. Ville egentlig noe annet men det kan vente til neste år! Men gleder meg til å spise bacon mens alle andre stapper i seg kalkun og se på fyrverkeriet. Det blir det beste! Skal ta masse bilder og slik som jeg kommer til å vise dere i 2011! Her har dere outfit for kvelden også. Dårlige bilder men jeg foretrekker bedre lys og å stå bak kamera ikke foran. GODT NYTTÅR!! :)
arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits