2011/2012Nå går vi snart inn i ett nytt år og jeg regner med at alle gleder seg? Det gjør jeg.. Håper alle får en strålende kveld og feirer med venner/familier. Vil ikke si godt nyttår før i morgen så vi snakkes neste år!!

Fin dag med fine vennerLes mer her

Café

Hei dere! Det har vært ganske stille her frem til nå. I dag skal jeg på café med jentene.

 

Hva skal du?

God jul

Først må jeg bare si: GOD JUL!!! Håper alle hadde en strålende dag i går uansett hva dere gjorde! Jeg vet at julen ikke er så god for alle, men håper alle gjorde det beste ut av dagen uansett.

Så må jeg bare svare på det tusenvis, okai litt overdrivelse, har lurt på den siste uken. NEI, Mathilde bor ikke hos meg akkurat nå. Familien hennes er hjemme på ferie og Mathilde flytter ikke hjem til meg før nyttår.Hadde dere en fin dag i går?

What if all your dreams came true

I går skrev jeg ned alle ønskene og drømmene mine for 2012 på søte små lapper med en sløyfe rundt hver og en. Jeg puttet de alle i en krukke som nå står plassert i hyllen min. Om ett år skal jeg se på de igjen å se hva jeg har oppnådd. Jeg synes dette er en fin og personlig ting å gjøre, men jeg skal verken fortelle dere eller noen andre hva det faktisk står på lappene, det er bare for meg.
Har du gjort noe lignende før?

A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song.

Hola amigos

Heii!! Se hvem som er tilbake, har dere savnet meg?? Tenkte meg ikke det..

I dag er dagen jeg har ventet på i to og et halvt år. Mathilde er hjemme for godt!!! Jeg vet hun kom på lørdag, men da var ikke jeg hjemme, så vi møttes ikke før i dag. Det føles helt greit å bo i samme by som bestevennen sin igjen, etter to og et halvt år fra hverandre. Vi bor riktig nok ikke sammen enda, men det er vell kanskje like greit med tanke på at vi kommer til å gå grundig lei av hverandre til slutt! Hehe, ønsk oss lykke til!

Så to fabulouise bilder selveste mne tok av meg i dag. I morgen får dere bilder av selveste mne.Hatt det fint de siste ukene?

Pause

Det skjer så mye og så lite nå at jeg ikke orker å blogge. Kommer tilbake når Mathilde kommer hit, det vil si om ti dager! Kommer til og oppdatere tumblr da.. Kos dere masse i mens, også håper jeg dere følger meg videre :))

Kisses :*

Oh Christmas lights, keep shining on

Image and video hosting by TinyPic

 Sitter under de fine lysene og jobber med fremføringene mine nå. Jeg må si at selv om jeg er døds lei skolearbeid hjelper det litt på humøret at det er så fint rundt meg. Nå mangler bare snøen og så er jeg i ekstase!! Er sikkert ingen som lurer, men jeg jobber altså med fremføringer om sau og kjønnsroller i Somalia. Saue fremføringen er mindre interessant, mens Somalia fremføringen er faktisk noe jeg ser frem til. Jeg liker når vi har fremføring om ting som faktisk er interessante! Men nå må jeg jobbe videre..

Hva gjør dere i kveld?

JulelysSe!! Jeg har pyntet deler av rommet mitt med fargerike julelys! Skal vise dere ordentlige bilder senere, må bare få litt hjelp av pappa først. Hva synes dere om julelysene? Har dere også julelys på rommet?

When she was just a girl..


..she expected the world. But it flew away from her reach so she ran away in her sleep, and dreamed of paradise.

Fjerde desember

Heisann.

Jeg har en lang liste over ting jeg skal gjøre i dag, men jeg klarer bare ikke starte på den.. I går var jeg på julegave shopping på Sandvika storsenter. Vil så gjerne vise dere alle de fine tingene jeg kjøpte, men da ser jo folk gavene sine og det kan vi ikke ha noe av. På kvelden så jeg en film og sovnet ganske momentant. Man kan si jeg var trøtt.  Akkurat nå gikk det faktisk opp for meg at jeg var alene i hele går.. #foreveralone

Nå skal jeg på danseforestilling. Tar med meg kameraet mitt så skal få tatt litt ordentlige bilder til dere!Har dere danseforestillinger der dere bor? For et teit spørsmål, alle har jo det...

...


Source, Min tumblr..

Andre desember

...engelsk tentamen gikk veldig bra i dag. Valgte oppgaven å skrive ett blogginnlegg på en og en halv side om meg selv, 0 stress. Nå skal jeg på juleverksted, ttyl!
Desember please make my wishes come true

Hei! 

Jeg tror alle har fått med seg at det er 1.desember i dag så jeg bare gjentar det en gang til: DET ER 1.DESEMBER I DAG!!! Desember er den fineste måneden i året. Alt med desember er flott for meg! Innkjøp av julegaver, baking av julekaker, snø (som for øyeblikket mangler...), julemusikk, julefilmer, juleglede osv. I desember har jeg plutselig mye mer å gjøre, fantastisk!! 

I morgen har jeg min siste tentamen så jeg skal bruke kvelden på og forberede meg og bare slappe av. Etter skolen skal jeg være med noe søte jenter og ha juleverksted. Gleder meg veldig!! Håper på julestemning for den mangler akkurat nå.. Jo, også skal jeg kjøpe julegaver på lørdag. Jeg har på følelsen at denne helgen blir bra! Håper dere og får en bra helg! Dessuten er det jo en god grunn til å stå opp nå, julekalender! Jeg har hvert fall ikke vokst i fra det! Jeg skal ha julekalender til jeg dør, punktum.

Har du julekalender i år? Har du fått julestemning enda?arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits