Hvordan redigere bildene dine #3

En søt person ville at jeg skulle vise hvordan jeg redigerer bildene mine fra Paris innlegget her, og det kan jeg vet dere! Jeg husker ikke direkte hva jeg gjorde, men basically brukte jeg __ kurver i gimp, og nå skal jeg vise dere hvordan:

Først og fremst må dere åpne det bilde dere ønsker å redigere. Jeg har ikke bildene fra Paris på denne pcen, men jeg redigerte de på samme måte som dette. Deretter går du på farger øverst på menyen og trykker på kurver.

Da kommer denne boksen opp..

Så gjør du slik jeg har gjort på bilde under. Lag en slags S. Så ser du rett over S'en står det kanal og inni den verdi. Trykk på den lille pilen og trykk på rød og lag den samme S'en der og. Deretter trykker du grønn og lager s'en nok en gang. 

Helt til slutt velger du blå. Istedenfor og lage S'en drar du den øverste linjen litt ned og den nederste linjen litt opp, akkurat som på bilde! Så trykker du ok, og voila!

Slik blir bilde da seende ut:

Image and video hosting by TinyPic

Skjønte dere det? Neste gang skal jeg vise dere hvordan dere kan redigere svart/hvitt med litt farger!

I took a trip down memory laneJeg lette etter et julekort bilde på pcen min i sted og snublet plutselig borti disse bildene fra Paris. Helt sykt og tenke på at det er over ett halv år siden, tiden går så himla fort og jeg liker det!!

Har du vært i Paris før?

JulegrantenningFakler. Boller. Gammeldags drops. Julepynt. Nisser. Tog. Vind. Grøt. Nissen. Godteri. Julemusikk. Sang. Dans. Alle disse ordene beskriver sammen dagens feiring av 1. søndag i advent! Det eneste som mangler er snøen.. Solveig, Karoline og jeg koste oss på julegrantenning og på laagendalsmuseet. Så snille som vi er fikk vi til og med godteri av nissen! Vi gikk i fakkeltog til kirketoget og så julegrana bli tent! Jeg fikk dessverre ikke noe bra bilde av treet fordi det blåste sånn. Alle ble faktisk kommandert unna treet, fordi det kunne dette ned!! Det er nærmest storm her..jeg vil ha snø!!!

Har dere feiret 1. søndag i advent?

Julekort

Takk for søte kommentarer på forrige innlegg! Takk sånn generellt for alle kommentarer dere har kommentert!

I dag har jeg startet litt på juleforberedelsene. Jeg laget julekort som jeg skal gi bort sammen med julegavene i år! Jeg har alltid vært glad i å lage kort så det er alltid koselig å sette seg ned å lage de. Det er noe jeg gjør hvert år! Gleder meg til å skrive søte hilsner på de og kjøpe matchende gaver. Håper det bli bra! Dere får ikke se de ferdige resultatene enda da, men her er litt bilder:
Pleier dere å lage julekort?

Mine følelser da Mathilde flyttet

Jeg har aldri skrevet ærlig om dette før, men nå gjør jeg det altså... Sannheten er den at det at Mathilde flyttet har vært noe av det vanskeligste i hele mitt liv. Jeg har aldri vært den jenta med mange venner. Jeg har alltid og har fortsatt bare ett par venner og det er helt okai. Mathilde og jeg hadde bare vært venner i ett år, noe som gjorde at det var vanskelig og si om vi kom til å klare og holde kontakten. Jeg var utrolig redd for og miste min eneste bestevenn. Hun er og har alltid vært det nærmeste jeg kommer til en bestevenn, noe som gjorde det ekstra skummelt. Derfor, var det ekstra vanskelig. Fordi hun var min eneste venn.

Jeg ble sittende igjen alene i Norge, mens hun fikk reise til andre siden av jordkloden og oppleve en helt ny verden. Jeg var ikke bare lei meg, jeg var også sykt misunnelig! Helt siden jeg var liten har jeg ønsket og flytte. Noe jeg fortsatt ønsker. Jeg husker jeg ønsket at det var jeg som dro istedenfor, og at det var hun som måtte være igjen her i Norge og savne meg. Når jeg tenker tilbake var det faktisk en ganske egoistisk tanke, men det var sånn jeg følte det der og da.

Nå har det gått to og snart ett halvt år og ingen ting har forandret seg i mellom oss. Vi er fortsatt bestevenner og vi har bevist at vennskapet vårt er sterkt og ekte. Vi har bevist at selv om en person er på andre siden av jordkloden så går det ann og forbli bestevenner. Dette er nesten noe alle burde oppleve. For du blir veldig sterk av det. Sterk på innsiden. Jeg har lært hvordan det er og virkelig savne noen, og jeg tør å påstå at jeg tåler mer enn før, men det er fortsatt utrolig vanskelig.

I dag er det kun 20 dager til Mathilde kommer på besøk. Besøkene hennes er alltid høydepunktene i mitt liv. Jeg ser frem til å gjøre alt det jeg ikke får gjort ellers i året, bare å være med den beste av de aller beste!

Jeg savner deg Mathilde <3Mine andre venner, ikke ta dette feil jeg er veldig glad i dere og takknemmlig!

Matte motivasjon

Hei dere! Nå sitter jeg innestengt på mitt eget rom og regner matte. Jeg har faktisk gjort det siden jeg kom hjem klokken fire i dag! Okai, det er bare nesten to timer, men for det om.. I morgen er det matte tentamen i 1t og jeg gruer meg helt sykt!! Hvorfor har Gud gjort meg god i samfunnsfag og ikke matte??? Som motivasjon har mine søte foreldre kjøpt inn litt godt, men jeg kan innrømme at det hjelper kun på humøret, ikke matte kunnskapene..

Nå må jeg øve litt mer! Vil dere ønske meg masse lykke til? Jeg tror jeg trenger det!!! Blogges i morgen :-)
Dere får ikke noe bilde av meg i dag. Har blitt krølltopp igjen og ikke bare litt heller!

Helt ærlig

Solnedgang på stranden eller fornøyelsespark - date? Solnedgang på stranden definetivt!

Hvordan reagerte du når noen sa du lignet på Jan-Fredrik Karlsen og Chris Medina? Jeg husker jeg lo av det, men jeg blir pissed hvis noen faktisk kaller meg det i virkeligheten. That's for you Bøggi.

Hvem er din aller beste venn hjemme i Norge? Karoline! Vi har vært venner siden 1.klasse!Hvilket fotballlag spiller du på? Jeg spilte på kif j16 denne høsten, nå spiller jeg på kif j19.

Var dere med i nm j16, og hvor langt kom dere? Nei, det var vi ikke.

Er du på kretslaget? Nei, men jeg kunne ønske jeg var det!

Hva synes du om up all night? Favoritt sang fra albumet? Love it! Favorittene er moments, more than this, taken, gotta be you, what makes you beautiful og kanskje one thing.

Hvem liker du best i 1D? Ingen kommentar, haha!

Hvordan fant du ut om1D, og hva var førsteinntrykket? Jeg fant et random bilde av dem på weheartit og viste det til Karoline! Så googlet vi de. At de var kjekke!

Hvilke fag liker du best på skolen? Samfunnsfag.

Hva blir du inspirert av? Helt ærlig, ingenting. Jeg blir ikke særlig inspirert.

Liker du å skrive? Ja, men jeg synes ikke selv at jeg er spesielt flink.

Hvilke blogger du leser synes du gir mest av seg selv? Det vet jeg egentlig ikke helt, i hvert fall Maren. Hun gir mye av seg selv og jeg beundrer henne for det.

Kan du tvinge Karoline til å skaffe seg blogg? Nei, det kan jeg ikke.

Har du noen apps og anbefale til iphone/ipod? Det har jeg gjrot tidligere her :-)

Hvilken klesbutikk har du mest klær fra? Bikbok eller H&M.

Topp 5 sanger akkurat nå? Moments av One direction, Superman av Joe Brooks, Take a chance on me av JLS, Touch the sky av Marcus Only & Dreamon og not just you av Cody Simpson. 


Kan du ikke skrive litt om hvordan du fikser håret ditt, når du har krøller? Hvordan produkter du bruker og hvordan du gjør ting? Har selv krøller, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre noe med håret, så defor retter jeg det hver dag! Jo, det kan jeg! Skal skrive ett innlegg senere i uken/til helgen :-)

Kan du lære oss å redigere bilder i gimp? Ja, det kan jeg også gjøre litt senere i uken!

Favorittblogg? Akkurat nå, ingen. Jeg er ganske lei de fleste! Så legg gjerne igjen en kommentar til din blogg så skal jeg ta en titt!

Drømmeyrke? Fotballspiller eller lærer for fattige barn i Afrika.

#askMaudSiden jeg bare har tid til å gjøre lekser og trene i dag, tenkte jeg at dere kunne jo stille meg noen spørsmål eller fortelle meg om hva dere ønsker og se på bloggen i nærmeste fremtid. Kleint. Høres det bra ut? Flott!

Håret

Det er utrolig koselig å høre at dere liker meg både med rett og krøllete hår. Dere er så utrolig søte, snille og koselige mot meg!! Selv er jeg ikke helt sikker på hva jeg liker best. Jeg blir på en måte to forskjellige personer.. Det var også en som lurte på hvilken rettetang jeg bruker og da bruker jeg en eldgammel en fra hairstore.no. Funker fett!

Og til deg som sa du pleiet å bli sammenlignet med Puyol: Aner du hvor heldig du er??? Jeg vil også bli sammenlignet med Puyol!!! Han er liksom så mye kulere en Chris Medina, Vegard Ylvisåker og Jan-Fredrik Karlsen... Jeg lever virkelig ett hardt liv.

Meg og beste <3

Awkward

Jeg må bare fortelle dere om min nyeste obsession, nemlig awkward! Det er en tv-serie som blir sendt på mtv, men jeg ser den på pcen da. Har sett en del episoder på tv og, men her om dagen satt jeg meg ned og så første episode i første sesong og utover. Elsker rett og slett serien! Den er klein, morsom, rar og underholdene på en måte. Til tider kan man nesten kjenne seg igjen selv. Kanskje det bare er jeg som har rar smak? Uansett, serien er mer enn bra nok for meg. Så hvis dere også har lyst til å se den kan dere gå inn HER.

Har du sett awkward før? Hva synes du om serien?

Me and my awesome friends

Er vi fine eller?

Nu är jag lyckligRett hår!!!! Hva synes dere?  :):):)

Lørdag

Heeei! I går hadde jeg en ordentlig koselig dag. Først spiste Karoline og jeg pizza med familien før vi dro til Solveig med Sigrid, Silje og Idun. Vi så på film, spiste, kosa og snakket til klokken var nærmere 04.00 da Karoline og jeg dro hjem til Karoline for å natte. Vi lagde oss nattmat og satt og pratet til nærmere 05.00 da vi begge sovnet momentant i hver vår seng. I dag tidlig våknet vi faktisk allerede klokken 11 og har siden sittet og sett på awkward og ønskedrømmen og spilt wordfeud! Nå er jeg hjemme og chiller før jeg skal rette håret og rydde litt. Her har dere fire flotte bilder av meg og nattmaten vår. Karoline ble av en eller annen grunn ikke avbildet.Trøtt klokken 05.00....

Hadde dere en fin dag i går?

Nuss

Some random pics

Siden jeg ikke har noen mennesker å ta bilder av ender jeg alltid opp med og ta bilder av blomster... Det er i grunn sykt kjedelig! Har masse inspirasjon om dagen, har bare ingen og ta bilde av. Jeg tar jo ikke bilder av meg selv, det blir bare kleint og stygt. Så noen som vil bli tatt bilde av?? Karoline?? Anyone?? 

Livets små gleder

♥ Å våkne tidlig på en skoledag helt utvilt.

♥ Å tenke tilbake på en fin dag.

♥ Å finne en sang som matcher humøret ditt helt perfekt.

♥ Når du får til noe du har strevd med lenge.

♥ Å logge på facebook og se at bestevennen din har sendt deg en søt melding.♥ Å se at favoritt artisten din har kommet ut med en helt ny sang.

♥ Å le av de mest absurde ting.

♥ Å få komplimenter når du minst venter det.

♥ Å møte noen du ikke har sett på flere år.

♥ Å komme hjem fra skolen og vite at du verken har lekser eller prøver, og kan gjøre hva du vil.

♥ Å sitte i bilen og dagdrømme. 

På biblioteketHa en fin skoledag :-)

Don't forget to smile
..because your smile is the prettiest thing you can wear.

M.a.t.h.i.l.d.e

A.k.a mne, a.k.a Mauds bestiss, a.k.a den kuleste av alle. Til og med kulere enn Chuck Norris!...Neida, bare tullet, Chuck Norris er den kuleste. Kjedet meg litt i stad da, så jeg søkte på Chuck Norris på google, og jeg fant sykt mange ting om han, så her er noen (men jeg valgte å bytte navnet hans med mitt da, siden jeg er så fantastisk kul):

- Mathilde Evensen doesn't lie. Whatever she says simply becomes the truth.

- When Alexander Bell invented the telephone he had 3 missed calls from Mathilde Evensen.

- Ghosts sit around the campfire and tell Mathilde Evensen stories.

- Mathilde Evensen doesn't call the wrong number. You answer the wrong phone.

- Once the cop pulled over Mathilde Evensen....the cop was lucky to leave with a warning.

- There used to be a street named after Mathilde Evensen, but it was changed because nobody crosses Mathilde Evensen and lives.

- Mathilde Evensen does not have a middle name, nobody gets between Mathilde Evensen.

- Some magicans can walk on water, Mathilde Evensen can swim through land.

- Mathilde Evensen doesn't lick postage stamps, she stares at them until they wet themselves.

- Death once had a near-Mathilde Evensen experience.

- Mathilde Evensen doesn't sweat. She forces the air around her to cry and uses it's tears to cool herself.

- When Mathilde Evensen takes a test, the test answers HER questions.

 

Og for de som ikke vet hvem jeg er, dette er meg:Og dette er Chuck Norris:

http://www.tokeofthetown.com/assets_c/2011/01/chuck-norris-2-thumb-319x397.jpeghttp://www.andrewsayshello.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/02/chucknorris.jpg

VI BLOGGES!

Way back into love

Jeg drar til Skien i dag derfor blir det ingen blogging før i kveld. Kos dere med den søte sangen i mens :-)

12.23

Nå skal jeg til byen og møte en god venninne med navn Anita. Har ikke sett snuppa utenom på fotballen på lenge så gleder meg til å høre på den nyeste gossipen og bare kose meg denne fine lørdagen. Wææ, dårlig tid skal være i byen nå. Ttyl! Talk to you later..Hva skal dere i dag?

Boring friday facts

♥ Når jeg ikke får det som jeg vil, gjør jeg masse rare greier, særlig med håret mitt. Har jeg hørt.

♥ Jeg knakk senga til Karoline en gang bare ved å sette meg forsiktig ned i den.

♥ Mathilde og jeg hadde blogg sammen før, http://mmmote.blogg.no/ Vi er så kule xD xD

♥ Jeg er litt forelsket i one direction, bare litt da. Under her kan dere se hvordan babyen til Harry og meg ville sett ut hvis vi hadde fått barn, i følge http://www.morphthing.com/ såklart! Er vi ikke en søt familie?

♥ Jeg fikk 111 followers på instagram i dag 11.11.11, awesome.

♥ Jeg begynte omtrent å gråte da jeg så denne artikkelen. Da hadde Liverpool vært drømmelaget mitt!!

♥ Det beste jeg vet er å sitte foran i bilen og høre på musikk og bare tenke, rett før en fotballkamp.

♥ Når jeg var yngre var jeg en av de meste fisefine personene jeg vet om. Jeg turte så vidt sette meg ned på bakken.. Nå setter jeg meg over alt.

Slik redigerer du bildene svart/hvitt med farge noen steder

Det har tatt en stund og orke å lage dette innlegget, men nå gjør jeg det altså. Folk maser og maser. Neida. Sara forklarer dette mye enklere enn meg og hun bruker picnik.com som er en gratis internett side i mens jeg bruker gimp... Så gå inn HEEER og se innlegget hennes!!Skjønte dere det?

Last night

I går hadde vi fotballavslutning hjemme hos meg og derfor ble det ingen blogging, men jeg var flink å ta bilder (det vil si de andre var flinke til å ta bilder med mitt kamera). Da jeg kom hjem fra skolen sovnet jeg og våknet av at jeg plutselig skulle møte Hannah. Jeg som er mørkeredd måtte gå hele 100 meter alene og døde da en sand haug plutselig raste sammen.. Så kom alle de andre jentene og vi koste oss utover kvelden til alle var gått og jeg endelig kunne sove igjen. Bare for å nevne en sykt kul person her på bloggen, hun har blitt nevnt før og, må jeg bare si at Rikke er den kuleste jeg vet om. Ble du glad nå Rikkemor??

Til de som la merke til pokalen på bilde nummer 3, er det pokalen vi fikk i år fordi vi ble kretsmestre!!!!

Hva gjorde dere i går?

Hvordan brette origami fuglerDet var flere som lurte på hvordan jeg, det vil si broren min, hadde lagd disse origami fuglene i ett tidligere innlegg og jeg er usikker på hvilken film han så på. Men over fant jeg en som forklarte det ganske bra, så bare se på videoen! Link gjerne til deres eget blogginnlegg hvis dere har laget noen, jeg vil se :-)

Don't dream it, be it
Elsker disse quotsene!!! Har du noen favoritt quotes?

Fotballtrening

Nå skal jeg ut og fryse rompa av meg for å sparke en ball! Gleder meg vilt!T Etterpå blir det møte og så kan jeg endelig sove. Dør av trøtthet!  Hva skal dere bedrive denne flotte tirsdagen med? Flere som skal ut å trene?

Haha, for en model jeg er!

Gjesteblogging på mne.blogg.noI dag gjesteblogger jeg på mne.blogg.no så da blir det lite/ingen blogging her i dag. Men jeg anbefaler alle å gå inn på mne.blogg.no og sjekke ut gjestebloggingen!!! Vi blogges i morgen :-)

Birds

Jeg skulle egentlig skryte over hvor flink jeg har vært som har lært meg å brette traner, men jeg failet hardt og fikk min bror til å lage noen for meg.. Jeg merker hvem av oss som har fått de kreative og fingernemme genene. Disse henger nå over sengen min så jeg kan se på de hver natt før jeg skal sove.

Hva synes dere om bildene og fuglene? Fine ikke sant??

Fotballsøndag

Som alle vet, jeg håper virkelig alle vet, har det vært cup finale for menn på ullevaal! Og som den fotballentusiasten  jeg er har jeg sittet klistrert foran tven siden halv ett. Jeg må jo nevne det at jeg faktisk ikke heier på verken Brann eller Ålesund, no offence liksom ( Vålerenga♥♥♥), men det er alltid like gøy og få med seg slike store fotball begivenheter. Så det at Ålesund vant 2-1, gjør meg ingen verdens ting!

Nå skal jeg trene styrke, så dere på kampen i dag??

Jentekveld!

Nå skal jeg være med noen herlige jenter, ha en fin kveld!! Jeg kan forresten ikke ta credsen for teksten i innlegget under. Den fant jeg på Best-love-poems. Men tusen takk for alle fine tilbakemeldinger i det siste, dere er så snille og herlige!!

Dear you

Dear you.
Please close your eyes.
And listen closely to your heart,
For it is one that never lies.

Whose name is it whispering?
Listen closely, what does it say?
Is he the one for you,
Or is there something in the way?

Are you still scared?
Are you still afraid of love?
I know there's someone on your mind,
That you're always thinking of.When you were in his arms,
Do you remember how it felt?
Don't deny the tugging of your heart,
And how it made you melt.

He's done this much for you,
And you know it warms your heart.
So why are you to ignore,
That you hate to be apart?

Won't you just admit it now,
About how you truly feel?
You're starting to believe again,
That love is truly real.He's proving you justly wrong,
And he's boosting your self-esteem.
And you know deep inside,
That this is more than just a dream.

You can't look him in the eyes,
Because you know what they'd do.
They'd open up YOUR eyes,
To the world around you.

Then you'd have to face the reality,
That you've ignored for so long.
That true love does exist,
And all this time, you were wrong.But you know what?
You don't have to be afraid anymore.
Because there's one vital difference,
From the present and before.

Now you're not alone,
And you have him standing there.
You've met someone new,
That you know will actually care.

It's time to take on the world,
Like you used to do.
Cause it's about time you let him know
that you love him.

Heiii!!

Heiii!! Har dere savnet meg??? Tenkte meg det. Vell, jeg har hvert fall kost meg stort! Visste dere at jeg fikk god 5 på fransk prøven min? Ikke? Vell, det gjorde jeg og jeg følte meg flink for første gang! I tillegg har jeg hatt verdens verste geografi prøve og spilt en del fotball. Ellers så skal jeg bare chille i kveld og i morgen skal jeg være med jentene. Såe det blir gøy! Lover masse blogging fremover så dere får bare stay tuned (kleineste ever, er det ikke det voe pleier å si? I hvert fall følg med videre!)Hva har dere gjort for noe mens jeg var borte? 

Look what I found..

.. old photos!!! Hehe. Noen fra arkivet til Maudisch. To er tatt av meg (nederst), to er tatt av Maud (øverst. jeg elsker det øverste) ♥


Fikk et spørsmål i sted om hvilket kamera og redigeringsprogram jeg bruker. Jeg har Nikon D90 (50mm f1.8 linse) og bruker for det meste Photoscape. Noen få ganger GIMP!

 

Noen som har gjort noe spennende i dag? Hva synes dere om bildene?
Karoline 


To små hilsenerMaud, 

1: Jeg er glad i deg!!!!!!
2: Lykke til med øving til geografiprøven i morgen!!! Jeg har en god del å lære meg på ca. 7 timer, så det er ikke sikkert vi snakkes på FB. Hihi ♥ P.S. Det gikk forresten bra på engelskfremføringen. Og jeg ble ferdig med naturfaginnlevering. Og i morgen må jeg fortelle om da læreren måtte stoppe en fremføring fordi hele klassen var sprekkferdige av latter!!! Ah, fin dag, fin dag....


Flere enn oss som har en del skolearbeid for tiden?
Karoline 

Pictures by KarolineLitt forskjellige redigeringer, ja. Er veldig fornøyd med det første og siste bildet, egentlig.

Noen meninger?
Karoline 

Universe


Jeg hadde egentlig laget en sykt kul animasjon til dere, men siden det ikke gikk an å laste den opp på TinyPic, så får dere bare et par bilder. Kanskje jeg får det til en annen gang..


Hva synes dere?
Karoline 

Hei, jeg har lilla hårDet er litt rart. Og litt kult. 


Hva synes dere om "color tipped hair"?
Karoline 

Dette er Maud

Random facts #1 Maud på butikken:

- Når Maud stopper foran potetgull-hyllen, vet jeg at det er lurt å trekke seg sakte tilbake. Det tar nemlig lang tid for Maud å bestemme seg hvilket potetgull hun vil ha, og dette er OFTE. Sånn ca. hver gang vi er på butikken.


- Hvis hun ikke skal ha potetgull, kjøper hun kjærlighet på pinne eller noe annet rosa godteri. Noen tynne, lange, rosa godteri-greier (jeg ikke husker hva heter)  er standard Maud å kjøpe nå for tiden.

- Maud har sagt at jeg ikke får kjøpe kjærlighet på pinne når vi er på butikken (det er liksom hennes ting), men en dag (!), en dag skal jeg kjøpe 10 stykker!!!!!!!!!! Hehehe. - Jeg, derimot er litt mer sunn når vi er på butikken (bortsett fra de gangene jeg kjøper sjokolade....). Ofte (en gang i blant) kjøper jeg minigulrøtter!! Men en gang Maud og jeg skulle på basketkamp, fikk jeg ikke lov av Maud til å spise det, av en eller annen merkelig grunn.. Jeg måtte spise det da jeg kom hjem. Slik er slemme, kontrollerende og sjefete Maud.

- Maud vil ofte dra på butikken, og for en stund siden kunne hun sende meg melding et par ganger i uken hvor det stod "JEG MÅ HA SJOKOLADE!!!", og så dro vi og kjøpte vi det. Men nå orker hun aldri å dra på butikken lenger! Når jeg MÅ ha noe, så sier hun bare "Nei, serr. Jeg orker ikke.".. Bare når vi er med gutter, vil hun på butikken. Og til og med forlanger hun at de skal betale det hun kjøper!!! Er det mulig?

 

Kommenter hva dere vil. For eksempel de fine bildene over her, som jeg tok av Maud forrige uke.

xxx, Karoline 

P.S. Nei, jeg har ikke blogg. Jeg har Instagram, da: lineliane . Follow meg ♥

iPodminnerJo, takk, vi vet vi er litt (ganske) fjortisser. Saken er den at når vi ikke føler for å smile pent, blir det bare til at trutemunnen dukker opp. Kan ikke noe for det, beklager.

Men vi har opplevd masse koselig, da! Her er noen bilder som oppsummerer litt. iPod for life!!!!

 

Flere som pleier å fange minner ved hjelp av iPod/iPhone?
 - Karoline arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits