k. a. r. o. l. i. n. e.

Image and video hosting by TinyPic

Maud trenger en liten bloggpause. Jeg skal oppdatere dere litt i noen dager fremover! Nei, Maud skal ikke slutte å blogge.

Tenkte bare å vise noen bilder av meg selv, som en liten start. De neste dagene kommer det litt andre ting, litt randome bilder og sånn. Hvis dere er heldige, legger jeg kanskje ut litt spennende fakta om Maud!! 

 

Noen som vil dele noe spennede de har gjort i dag? Skremt små barn, besteforeldre eller bare stjålet godteri fra bollen som egentlig barna som ringer på døren skal få?  Tell me! 

Karoline 

Vintage

My life just seems so blurry right now


Trøtt. Svimmel. Glad. Lykkelig. Sliten. Sjalu. Ulykkelig. Redd. Lidenskaplig. Panikk. Takknemlig. Nysgjerrig.

Hva beskriver deres liv?

ChillHa en fin kveld!!

Til den beste

Det har vært veldig mye i det siste. Orker ikke gå i detalj for det er ikke noe interessant for dere, men nå er det greit. Kameraet mitt har støvet helt bort og inspirasjonen er faktisk på topp! Vet akkurat hva jeg skal gjøre for dere, nå må jeg bare få det til. I mens kan dere kose dere med denne filmen jeg lagde til Mathilde. Hun har ikke sett den enda selv, så dere blir de første. Jeg vet jeg ikke er noen mester innen movie maker så det er ikke akkurat et mesterverk, men jeg synes den er koselig.

 Nå er det bare 51 dager og ca 1227 timer til vi sees♥♥♥

White lips, pale face. Breathing in snowflakes.Den er så nydelig.

HöstNydelig!

På lørdagen tilbringet jeg dagen i byen og på kafe med Karoline og Helene. Se så fint det er ute!!!

Mad men

Jeg vet det har vært ganske tyst her nå om dagen, men jeg har gjort andre ting. Det har vært deilig med en såkalt pause. Lengre blir den også fordi vi ikke har internett hjemme. Nå sitter jeg riktig nok hos Karoline. Siden det er starten på en ny helg og begge er veldig slitne valgte vi å bli hjemme og ha med mad men maraton og kose oss med diverse godter. Ha en koselig kveld videre, så blogges vi med en gang jeg har internett :-)For ett bilde.. Takk til Karoline som har tatt og redigert alle bildene. Du er best. Noen som har sett mad men før?

This is how I spent my summer

..and I kinda miss it!......

Fruktsalat og naturfag

Hei og god mandag :-)

Dagen i dag har faktisk vært veldig fin til og være en mandag. Startet ikke før klokken 09.45 i dag så jeg rakk og trene en halvtime før skolen! Noe som var veldig deilig, da blir jeg alltid så våken! Selve skoledagen var heller ikke så ille. Fransk, engelsk og matte. Etter skolen var jeg på Asiabutikken og kjøpte litt god frukt. Så nå har jeg laget meg fruktsalat og sitter og pugger naturfag. Det er vell egentlig alt som skjer i dag dere.

Nam?

Du vet du er på landet..

..når dette er dine nærmeste naboer Image and video hosting by TinyPic

Bilder fra i dagTok sånn generelt veldig få bilder i dag. Faktisk tror jeg ikke jeg tok ett eneste ett, Bøggi stod for det meste. Men det var en veldig koselig tur. Deilig og kunne gjøre noe annet enn og bare sitte inne i ett lukket klasserom. Har egentlig ikke tid til å skrive veldig mye mer. Matte prøve i morgen, ønsk meg lykke til i morgen!

Tommel ned

Sliten.. Har sittet ett par timer med matte nå. Har min første t-matte prøve på fredag og jeg er redd jeg kommer til å stryke. I morgen skal klassen min og jeg til Oslo, så da får jeg ikke øvd så mye. Derfor er jeg ekstra flink og øver i dag! Jeg vet man skal være positiv og opptimistisk til ting, men herregud som jeg misliker matte!! Det er virkelig mitt svakeste fag.Har du p eller t matte? Hva skal du ta når du begynner på vgs? Andre som skal til Oslo?

IPhone apps

Det er faktisk ett par uker siden en leser spurte om dette, men hun ønsket i hvert fall at jeg skulle anbefale noen apps til IPhone/Ipod thouch. Selv har jeg bare Ipod thouch, men såklart kan jeg gjøre det. Har funnet noen jeg bruker daglig og liker godt. Gidder ikke skrive noe særlig om blogg.no, facebook og instagram for det regner jeg med at de fleste vet hva er. Hvis ikke søk på google. Alle appene jeg anbefaler nå er forresten gratis.

Coin Dozer seasons - Utrolig kjedelig spill som man blir litt avhengig av! Spiller det som regel når jeg ikke får sove. Men jeg anbefaler det for det om. Er jo greit og ha noen spill når man kjeder seg på toget eller i bilen.

Menstrual Calendar - Holder styr på alt som har med mensen å gjøre. Du skriver inn informasjon og den forteller deg neste gang du har det osv.

Bikbok - Du får oppdatering om de nyeste trendene. Det er en styleguide der, og i tillegg får du rabatter. 

Top 100 hits - Her kan du se top 100 hits for landene Usa, England, Australia, Canada, Norge, Sverige, Spania, Frankrike, Nederland, Japan, Tyskland, Hellas osv. Du får også høre de. Ganske grei måte og finne nye og fine sanger.

The voice - Dette er for de som er glad i å høre på radio. Jeg hører ikke så veldig mye på det, men en gang i blant. Her kan du da høre på de forskjellige radiokanalene.

Horoscopes - Her kan du følge med på dine daglige horoskoper. Jeg synes sånt er utrolig gøy! Vil ikke si at jeg stoler på det, men det er utrolig hvor sant det er noen ganger. Har opplevd at horoskopet passer meg perfekt!!

I tillegg til disse appene har jeg bubbleshooter, ipredict og truth or dare.Har dere noen apper å anbefale?

Cause my world revolves around you

Nå skal jeg hvert øyeblikk dra kroppen min bort i parken for å spille årets siste fotballkamp. Jeg har fortsatt vondt i kroppen etter forrige, min _____ er utrolig dårlig. Heldigvis glemmer jeg alt det når kampen starter. Gleder meg til å spille igjen. Jeg har faktisk ikke spilt fotball på en uke. Det merkes godt på humøret for og si det sånn. Jeg tar med kameraet så blir nok noen bilder og vise dere senere i kveld. Håper vi vinner.


Ønsk oss lykke til!

Hvordan redigere bildene dine #2

Regine lurte på hvordan jeg fikk bildet til å "blinke" sånn som det nederste bildet i dette innlegget gjør. Så da får dere vite det og. Det er egentlig superlett! Så vet at alle dere klarer det. Det eneste dere trenger er photoscape. Jeg bruker det redigeringsprogrammet til det meste egentlig, og ja det er gratis og laste ned! Bare søk på last ned photoscape gratis. 

Steg 1. Åpne photoscape og gå inn på Animert gif.

Steg 2. Finn mappen med bildene du vil bruke å dra ett bilde ut på skjermen. Da dukker det opp der hvor mitt er, altså inni den rød firkanten. Dit drar du alle bildene du vil bruke. Du kan også velge hvilken rekkefølge bildene skal komme i, hvis du har mer enn to bilder. Da drar du de bare dit du vil ha dem. Vanskelig å forklare men regner med at dere skjønner..Steg 3. Inni den nye røde firkanten, som vist på bilde under, kan du velge hvor fort bildene skal bytte og str. på bildet osv. Der det står 0.50 sek. bruker jeg 0.20/0.25. Alt etter hvor fort det skal gå. Etter dere har valgt det slik dere vil lagrer dere.Steg 4. Så er det det mange failer på. Man kan ikke laste det bilde opp i bloggen med en gang. Først må du laste det opp på en opplastningside. Jeg bruker tinypic.com. Det er gratis og alt det der. Dere finner filen og trykker last opp. Så kommer dere til siden som jeg har fått opp på bilde under her. Da kopierer dere HTML for websites koden, den jeg har markert med rød firkant, også går dere til blogginnlegget deres. Der finner dere HTML som er ved siden av bildeopplastningsknappen. Så limer dere inn koden og så skal bildet komme opp på bloggen, og da er dere ferdige.Og resultatet blir slikt:

Image and video hosting by TinyPic

S
kjønte dere det?

Detaljer

Dere ville se rommet mitt, så her har dere detaljer. Er ikke noe spesielt, men helt greit.

Hva synes dere?

Jentekveld

Nå drar jeg på jentekveld med noen søte jenter. Han en fin kveld da dere, det skal jeg ha ;-)

Fin og trøtt og sånn..

Nytt fra Oslo

Sko Skoringen Hvit topp, koseskjorte, shorts Bikbok Hals Vero moda Kosesokker Gina tricot   Like it?

Dagen i dag

Mamma og jeg tok toget tidlig i dag tidlig. Sovnet nesten på toget mens jeg hørte på musikk.. Heldigvis var det utrolig deilig vær i Oslo da. Passe varmt. Mamma og jeg gikk i butikker og var på kafe. Vi skulle egentlig på utstillinger også, men orket det ikke. Til slutt var jeg og mamma så slitne at vi tok taxi hjem fra togstasjonen. Det er saker det! Fikk også handlet litt da. Jeg som er så kresen.. Kan sikkert vise dere i morgen.


Liker dere å være i Oslo?

Shopping i OsloHoho, morgentryne.. Sov fem timer i natt. Nå drar jeg på shopping med mamma til Oslo. Noen som skal til Oslo i dag?

Cafe pi
I dag var vi på kafe nok en gang bare at denne gangen var vi med Sara og Just Andreas. Bildene er lånt fra Sara sin blogg :-)

Hva har dere gjort i dag? 

Mobilblogg

Nå er Karoline og jeg i byen. Sitter og spiser boller. I stad ble vi attacked av ender og en gal mann..

Høst i KongsbergEr det skikkelig høst hos dere nå ?

Hvordan redigere bildene dine #1

Først og fremst må jeg takke for alle de søte kommentarene jeg har fått av dere i det siste. Særlig når det kommer til kommentarene om håret mitt, utrolig gøy at så mange liker det! Over til noe annet. Nå skal jeg vise dere hvordan dere får den redigeringen som jeg har her, her, her og her.

Punkt 1. Finn ett bilde du vil redigere og åpne det i photoscape.


Punkt 2. Det første du gjør er å trykke på klarhet/farge (den rød firkanten på bilde). Da kommer det en slik boks opp, som over her. Da gjør du bilde litt dypere, mørkere og litt på kontrasten. I tillegg tar du lavere fargemetning. Hvis bilde er veldig mørkt tar du bare litt opp på bright.

Punkt 3. Så ved siden av Klarhet/farge er det en pil (den rød firkanten på bilde under her) trykk på den og så på fargebalanse. Da kommer det enda en boks opp. Dra den en del opp mot rød, litt opp mot grønn og litt ned mot gul. Da skal bilde bli ganske rødlig.Punkt 4. Slik er det du får bilde rødligere. I tillegg til de tingene jeg har gjort nå som er forholdsvis enkelt kan du feks. gjøre bilde skarpere eller trykke på filter og prøve deg frem med de forskjellige måtene. Sånn sett må du bare leke deg frem til noe fint. Slik ble bildet:

Image and video hosting by TinyPic

S
kjønte dere det?

Volleyball

Hei! Sykt fint vær i Kbg om dagen. Like varmt som det var i påsken da Mathilde var på besøk, og det sier litt. Kokte liksom over i shorts og t-skjorte. I dag var vi på volleyball banen og spilte fotball og volleyball. Eller jeg spilte såklart ikke volleyball da. Har de sykeste smertene i beina etter fotballkampen på torsdag. Okai, de er kanskje ikke så syke, men det gjør i hvert fall vondt. Tok ikke så mange bilder i dag fordi jeg orker ikke drasse på kameraet, men ipoden ble med da. I tillegg tok Helene litt bilder så det dukker kanskje noen opp på bloggen hennes her senere i kveld.Liker dere å spille volleyball?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits