Instagram

Nå kan dere følge meg på instagram!!! Fikk kjøpt meg en ipod thouch her om dagen skjønner dere. 64 gb. Endelig kan jeg høre på musikk Er helt forelsket allerede. Elsker instagram, musikken og appene mine.Dere kan følge meg på maudisch og karoline på lineliane.

Maud med rett hår
Det var de to bildene jeg fant i tillegg til de fra lørdagen. Har jo ingen bilder på pcen.. Bildene er fra juletider så ja.. Men dere ser hvert fall hvordan jeg ser ut med rett hår. På det nederste bilde har jeg også akkurat farget håret litt mørkere, ikke at dere ser det siden det er svart/hvitt da. Vet ikke helt om jeg savner det akkurat, haha. Selv synes jeg at jeg er ok både med krøller og rett hår. Skulle gjerne hatt rett hår på heltid, men det kommer ikke til å skje. Har lært meg og være fornøyd med det jeg har. Hva synes dere jeg er fineste med? Krøller eller rett hår?

FavorittringerRing med blå stein fra kreta som kostet rundt 6 euro. Kors ring fra Gina Tricot som sikkert kostet rundt 99 kr. Hva synes dere om ringene?

Annoy tuesday

Hate monday. Annoy tuesday. Ignore wednesday. Smile thursday. Love friday. Enjoy saturday. Damn sunday. Er så sliten i dag, har ikke ord.. Tirsdager er desidert den værste dagen i uken. Lang dag med kun kjedelige fag. Vanligvis har jeg datafri på tirdager, men i dag har jeg god til og skal blogge litt for dere. Til og med gjøre klar noen av innleggene jeg sa jeg skulle gjøre i går. I tillegg må jeg skrive en norsk novelle om hva som helst. Siden dere er så søte og snille, hva skal jeg skrive om?
Tok disse bildene her om dagen. Så noen ideer om hva jeg kan skrive om? Tar i mot alt.

Ja, jeg skal..

Ja, jeg skal vise dere hvordan jeg redigerer slik at bilde er svart/hvitt med farger noen steder.

Ja, jeg skal vise dere hvordan jeg ser ut med rett hår.

Ja, jeg skal vise hvordan jeg har redigert bildene.

Ja, jeg skal synge på en rosa sky for dere.

Ja, jeg skal vise dere mine tre favoritt plagg, vekser og ringer.

Det er bare det at ting tar tid.Noe mer jeg har glemt? :-)

I går kveld

Hadde en fin feiring i går. Tok vel egentlig ingen bilder, men Helene og Sara gjorde det. Dere kan se de her og her :-)Hva gjorde dere i går?

24.09Nå skal vi kose oss med mange andre. Ha en fin kveld! :-)

Søskenkjærlighet

Søteste søskenparet♥

Fire


Fire gamle bilder med ny redigering. Hva synes dere?

Høst på en torsdag

Heii på dere. Sitter inne på Karoline sitt rom etter en times lang fotoshoot! Bare tulla. Karoline sin lillebror Andreas, du er veldig kul Andreas, tok litt bilder av oss også tok jeg og Karoline bilder av hverandre da, såklart. Det er torsdag ettermiddag og vi er ferdig med leksene så vi koser oss med tv. Grensevakten i our ♥. Nå skal vi chille litt mer. Ttyl.


love u♥

Fineste!Jeg kutta meg på sykkelen min i dag. Ikkje bra..Whats up?

+\-

+ En dag mindre til jeg får min ipod thouch.
+ Jeg skal på fotballtrening med bare j16 i dag.
+ Jeg har flere fritimer i morgen. Da skal jeg kose meg vilt, hehe.

- Jeg er konstant trøtt. Sover hele tiden utenom skolen, men jeg er fortsatt like trøtt.
- Jeg har cooper test neste gym time. Fml. 
- Jeg må kjøpe kjole...
Fortell meg om noen +\- i din hver dag :-)

Datafri

Begynner med datafri på tirsdager. Har ikke tid på tirsdager. Fotballtrening, soving og lekser blir prioritert i dag. Thumps down (up)


Ha en fin dag :-) 

Nam?

De fleste gjettet riktig. Muffins!! Skal kose meg med disse foran tv-skjermen nå..Jeg er så sliten.. Nam?

Gjett hva jeg baker


Like fin som vanlig..

Hva tror dere jeg baker?

Nytt


Hals fra glitter Sminke fra Clinique

Ny hals, mascara, renseprodukter, lipgloss og øyenskygge. Mamma kom hjem fra London med litt gratis produkter. Bruker jo egentlig ikke slik sminke, men kan bli gøy og teste ut. Kan jo overraske meg selv og bli fint, hvem vet. You like it?

Jag är så sjukt trött

Våknet sent til regnet som trommet på vinduet mitt. Den beste måten å våkne på spør du meg! Nå frister det og bare ligge i sengen, spise sjokolade, kanskje se en film og høre på spotify sovelisten min, men det går ikke. Jentene og jeg skal spille fotballkamp mot Holeværingen i dag. På en søndag.. Vi vant 10-1 forrige gang, så tror det skal gå bra i dag. Men man vet jo aldri. Ønsk oss lykke til da!


Syykt fail bilde, men jeg orker ikke ta et nytt.

Hva skjer hos dere denne søndagen? Ønsk oss lykke til? 

I går kveld..

Hei dere få som fortsatt leser bloggen min. Kan innrømme at bloggingen ikke akkurat har vært på topp de siste dagene, men sånn får det bare være. I går var jeg på jentekveld med jentene i klasse for å bli litt bedre kjent og så sov Kristin hos meg. Vi gikk en tur ute, så på black swan og spilte tetris til langt på natt. Litt av et liv, haha!!love you♥

Hva gjorde dere i går kveld?

Til Maud og Kristin
Love you cutiepies   ♥    Karoline

 

Videoklipp fra DrammenMathilde på tv!!

Sitter hos Karoline og nå kan dere tenke dere hva vi skal se på. TANGERUDBAKKEN!!!! Gleder meg til å se Mathilde på tv. Hu er fresk.


Skal dere se det superkule programmet som går klokka 20.30 på tv norge??

Q&A

Ettersom att du skrev at Caroline sa at du var så flink til å synge, så utmaner jeg deg til å lagge en videoblogg hvor du synger på en rosa sky :D Hvis du tar utfordringen, skal jeg bli fast leser!! Oioioi, her er vi kravstor much? Neida, det skal vi nok få til. Gled dere, hehe!


Heluu :-) Kan du være så utrolig, nydelig å si hvilke redigeringsprogram du har? Må redigere noen bilder før en viss dato, og jeg har gått totalt lei photofilter!! Det hadde vært utrolig klt hvis du kunne su hvordan du får til svart-hvit bakgrunn, og farge på deg, eller blomsten osv.. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener ! :-) No får du jobb no :-) ( Trenger bare å gjøre det hvis du ikke har noe spessielt å blogge om :-) Jeg har egentlig photoshop, men siden vi har fått ny pc bruker jeg gimp. Bare søk på gimp free download på google, så kan du laste det ned. Kan prøve å få til det ja :-)

Hei Maud, jeg bare lurte på om du kunne være en engel å skrive en reiseguide til Rethymnon, jeg skal der snart, og jeg har aldri vert der før, og jeg kunne gjeerne tenke meg å vite hva som er interessant der.. Som fks, klær og fine steder å ta bilder. Da hadde jeg blitt så utrolig takknemlig! <3 du har utrolig fin blogg! :-) Det jeg anbefaler er å dra ned til gamlebyen. Det var vell der vi var. Søte butikker i små gater og mange restauranter. Har ingen spesifikke butikker jeg anbefaler. Det gjelder å bare titt elitt rundt :-)

hvor har venninnen din kjøpt genseren med stjerner som dere hadde på i fotoshooten?:-)¨ Den er kjøpt på weekday.

Dere er så søte! Men du, går Karoline på fotball sammen med deg eller noe sånt? :) Nei, hun er bare min personlige støttekontakt.

mne da? Det går ann og ha flere bestevenner vet dere. Mathilde skriver jo selv om alle de andre bestevennene sine hele tiden.

kult! Kunne du laget et innlegg om hvordan man tar bra bilder, forskjellige måter å redigere de på og noen bra redigeringsprogram ? :) Ja, det skal jeg nok få til :-)

Dere er flinke begge to! Har Karoline en side hvor henne legger ut noen av sine bilder? :-) Nei, men skal linke hvis hun får det ;-)


Fin osv.

Fikk dere svar på noe dere lurte på?  

Unnskyldninger

Dette er grunnen til lite blogging om dagen.....og fotball da, rydding og sykdom. Ja, også alt annet i verden. Gleder meg til det blir helg igjen!!  Har dere mye å gjøre nå om dagen?

Autumn is a second spring when every leaf is a flower.Hva synes dere om bildene?

New in

Legger det ut kun fordi Mathildesen ville se det. Cardigan H&m Bukse Cubus Øredobber Glitter Leppomade Bianco

På en rosa sky

Som tidligere skrevet var Karoline og jeg i Drammen i dag!! Startet med en 45 minutters togtur fylt med masse fin sang. Håper for andres velvære at de ikke hørte oss.. Fant ut at jeg skal melde meg på mgp med sangen på en rosa sky. Lover. Karoline sa det var det fineste hun hadde hørt i hele sitt liv så må jo tro på henne!! Jeg skal bli Norges nye sangstjerne.

Så dro vi på shopping. Var India dag der i dag så det luktet Karri i hele kjøpesenteret, det gikk indere over alt og det var indisk moteshow. Har på følelsen at det bor mange indere i Drammen..Uansett utrolig gøy! Filmet en del så dere skal få se senere. Så møtte vi også på to kjendiser!!! Starstruck til tusen!!!! Så mistet vi toget, og nå sitter jeg her i Kbg. Livet er jo helt ok da. Her har dere masse masse fine bilder av Karoline og meg. Ja, jeg vet vi er fotogene. Neida... joda... Neida, bare tuller. Nå skal jeg slutte å skrive så mye random shit, har egentlig ingenting å si.. Haha, lurer på om noen gadd og lese alt dette. I så fall, ha en fin kveld!!Ganske fine og sånn..Ganske sunne og sånn..Drammen..Ganske fine og sånn #2...Ganske fine og sånn #3..

Hva har dere gjort i dag da? Er vi fine eller? Det er lov og si nei, jeg er helt enig.

Drammen!!Nå tar Karoline og jeg toget til Drammen hvor vi skal tilbringe resten av dagen. Jeg er forresten syk igjen. Go immunforsvaret mitt!!

Noen fra Drammen som leser dette? 

Fattigmann
Koser oss på fattigmann med muffins og pizzabolle. Helg♥ 

Hva gjør dere?

Je t'aimeHva heter bestevennen din? ♥♥♥

Inspirasjon fra en åker
Hahahaha, I love you♥  

Hva synes dere om bildene? 

Øreterapi

Falling - Tyler Ward feat. Alex G Go'n be gone - LidoLido Here's to the heartbreakers End of days - Vinnie Paz Tonight I wanna cry - Keith Urban Turning tables - Nico Sereba, LidoLido & Dreamon Marry me - Train

One song - Envy Match made in heaven - Mohombi The second you sleep - Saybia To be with you - David Archuleta This time - Pia Toscano Somewhere with you - Kenny Chesney Somewhere with you - Dikta Goodbye - Dikta Byn å grin - Bankmenn Feat. Rykkinnfella

Sykt mange sanger i grunn. Dere lurte jo på mine topp fem sanger osv. Fant ut at det var lettere og bare legge ut omtrent alle sammen. Hører jo på mange andre, men disse er vell favorittene akkurat nå. Har dere noen sang tips til meg? 

Nytt designEndelig kan jeg med hånden på hjertet si jeg er fornøyd med designet mitt. Okai, har små ting igjen som jeg ikke har fikset og som skal fikses. Det kommer i løpet av kvelden. Karoline har laget headeren og fikset bildene sammen i sidemenyen. Selve designet er ett av Mathildes gratisdesign som jeg selv har fikset på. Blogges senere i dag. Skal spille kamp syv. Ønsk oss lykke til!! :-)

Hva synes dere så langt?

Gøy på landet


Dette er da første delen av bildene vi tok i helgen. Resten av bildene kommer sånn gradvis i forskjellige innlegg. Tok over 400 bilder så blir nok en del av dem fremover! Morsomt og se at dere likte den nye redigeringsmåten jeg har lært meg. Skal se om jeg ikke får lært den til dere og :-)

Hva synes dere om bildene? 

Se hva jeg har lært meg!

Wiii. Det er så gøy!!! Nå er jeg hjemme i Kbg igjen og har endelig internett igjen!! Så i morgen kommer første del med bilder fra Karoline og min sin lille fotoshoot fra i dag, som vi hadde ute på gården i regnet! Gled dere!! Håper dere har kost dere masse i helgen, det har hvert fall jeg :-)

Jensemann

Gjett hvem vi møtte på kjøpesenteret i dag? JENS STOLTENBERG!!!!! Mannen i mitt liv lzm♥ Han holdt tale for oss og ga ut roser. Riktig nok fikk ikke vi rose av han, men en annen... Ellers har vi tuslet rundt i Leiret, shoppet litt sko, møtt kjentfolk og tatt oss en tur inn på Rollo. Nå sitter Karoline og jeg på hver vår pc hos Julie. Her er det nemlig internett!! Det er kun derfor jeg er venn med Julie. Hun spiser middag btw. Nå skal vi kose oss med diverse digge ting. Vi blogges senere :-)Jensemann♥Søtingene mine!

Litt sliten etter og ha stått en hel time og ventet på mannen i mitt liv.
Love you♥Har du møtt Jensemann før? Hva skjer?

Elverum

Heiia!

Karoline og jeg har tatt turen til Elverum i helgen. Dessverre er det noe surr med internett så vi får ikke blogget...men vi skal ta masse bilder så dere får ett lite innblikk av hva vi har gjort her! Nå har vi nettopp mjølka og fforet kuene og skal ta med trøskern ut på jordet!! BARE TULLA. Vi skal faktisk til byen med Juliene og shoppe! Men det kjøreren traktor forbi meg as we speak. Bondelandeet <3333

Inspiration by Karoline
Åhhh, Karoline er så herlig flink!!!! Kunne ønske jeg var like flink!! Ikke sant Karoline er flink??

På skolenFritime. Wohoo. Sitter og spiller tetris og spiser nøtter. Hva gjør dere?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits