Spørsmålsvideo del 4

Her er noen spørsmål jeg ikke fikk svart på på videoen:
Når har du bursdag? 16.august 
Har du mange lesere? Jeg har nesten ingen, men gidder ikke blogge heller da hehe, så hva kan jeg forvente! Men du er skikkelig flink da, så du har sikkert veldig mange? Nei, jeg har ikke det. Har sånn 300 pluss minus.
Har faktisk litt krøller selv og sånn. De forsvant litt når jeg farget håret.. Vet du hvordan jeg kan få de igjen? Har du farget håret selv? Aner ikke! Jeg har virkelig ikke peiling på hår. Ja, eller på en måte.
Hvilket kamera har du? Og hvordan klarer du å ta såå fine bilder? Jeg har canon eos 450d. For det første tusen takk! For det andre jeg bare tar bilder og prøver meg frem :-)
Er hun som heter Julie søsteren din? Nei, hun er en venninne.
Har du flere søsken? Bare min bror.
Er du og Mathilde bestevenner? JA!!!!!!!!!!!
Du tar så utrolige fine bilder!! Tror du du kan skrive litt om hvordan du gjør det hvis du ikke har noe å blogge om en gang? Om ISO og sånt- Har nettopp fått kamera, og det er ganske avangsert hehe.. :-) Ja, jeg kan skrive ett innlegg om det en gang!

BilderHva synes dere?

10-1Kristin <3Rikkemor!


Stinemor!

Har spilt kamp mot Holeværingen i dag da. Vant 10-1! Jeg er fortsatt syk da...

Spørsmålsvideo del 3

Skole og sånn

Hei på dere! Mandag i dag. Jeg er fri for feber og har vært på skolen faktisk. Jeg gidder ikke legge sjul på at jeg faktisk ikke har ett eneste interessant bilde eller tekst og legge ut så ja. Men jeg har noen bilder av meg da. Hehe, som den selvdiggeren jeg er! Nå skal jeg spise, gjøre lekser og kanskje dra på trening. Vil bare nevne det at jeg trives meget godt på Studiespesialisering og synes ikke det er noe særlig jobbing enda. Selv liker jeg best fransk, geografi og samfunnsfag. Anbefaler dere som er usikre på hva dere vil bli å gå der. Dere kommer til å sette pris på den utdanningen dere får der :-)
Trutemunn er kult da dere..Bildene ble og veldig mørke siden jeg ikke gadd å fikse på lyset osv.

Hvilken linje vil du gå på/går du på?

Cupcakes hos Karoline

Var hos Karoline en liten tur i stad og siden hun feiret bursdagen sin med familien hadde hun bakt noen syke cupcakes!! De var DØDS gode!!!! Vedder på at dere blir misunnelige når dere ser disse bildene. Sier bare: NAM!!
(bildene er tatt av Kajjo)

Så det godt ut? 

Dagens

Er fortsatt ikke i form, måtte sitte og ta bilder fordi jeg er så sliten.. Men pappa skal feire 50 års dagen sin i dag og da må jeg jo være med. I dette antrekket:
Skjørt h&m jakke urban ring gina tricot 

Hva synes dere? 

Å være syk

Vet dere hva? Jeg har klart å bli syk. Jeg hater og være syk. Jeg bare ligger på rommet mitt og stirrer i taket, mens jeg hører på den fineste musikken i verden. Pappa titter innom fra tid til annen, og tror alltid jeg sover, siden det er så stille og fredlig. Nei, jeg sover ikke. Jeg klarer ikke sove, men jeg slapper av.. Jeg kan innrømme at det er litt deilig og ligge helt rolig og bare tenke, men jeg vil fortsatt ikke være syk. Å være syk er det kjedeligste i verden. Jeg vil bli frisk.


Har funnet meg ett tidsfordriv til da sjekk ut tumblr min her.Har du tumblr?

 

Spørsmålsvideo del 2Jeg leser i hovedsak Tinkerbella, Tina, Mathilde, Madeleine, Maren, Ingrid, Alma, Hannah, Helene , Lisa, Lina og Sara (trykk på navnene) 

Litt forskjellig

Jeg er sliten. Lang skoledag, lang skolevei, lekser og trening. Blir jo helt utslitt! Neida, skal ikke klage har det bedre enn mange andre. Husker så vidt hva jeg skulle skrive her, har helt skrivesperre.. Jo, ehm angående spørsmålsvideone så blir det sånn ca fire deler. Ble en veeeldig lang video så deler den opp så bra som mulig så det kommer en del filmer fremover av Karoline og meg, men det tåler dere sikkert. Jo, også blir det kanskje ikke verdens beste blogging i ukedagene fremover i og med at det blir mye skolejobbing, men i helgene lover jeg bra innlegg! Da skjer det jo mye kulere ting. Gleder meg til helg!!! Nå skal jeg se på tv og sove.
Anna: Ååh, kul blogg du har :-)Men er det bare min pc, eller mangler du header, og sidebilde? Og nesten ingen bilder kan vises.... Det er ikke din pc det er bare min latskap. Har ikke sånn sykt greie på design og å lage headere og orker ikke sette meg inn i det heller. Men det kommer snart! Bare vent og se!

Anonym: Kul blogg du har :-) Digger virkelig håret ditt! Har krøller selv, men langt ifra så fine.. Er det naturlige krøller?Mange gode svar du hadde :-) Lurer bare litt på en ting.. Har du spiseproblemer :\ Er det fælt? Håper det går bra med deg.. det er vel ikke i så stor grad som Anoreksi? Ja, krøllene er helt anturlige! Blææ, hater dette spørsmålet det er så privat..men nei, jeg har ingen form for spiseforstyrrelser! Jeg er bare veldig lite glad i mat og sykt kresen. Haha, så da vet dere det :-)

Spørsmålsvideo

WiiiiNå har jeg/vi svart på spørsmålene på video! Så nå skal den bare redigeres. Hva skjer hos dere?

Siste sjanse
Siste sjanse til å spørre om ting nå. Filmer det inn, redigerer og legger det ut i morgen. :-)

I believe that everything happens for a reason.People change so that you can learn to let go,things go wrong so that you can appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.
 

OHHH EM GEEE!Ny skole pc!!!! Tommel opp!!!

Kleint

Heihei!!! Var på kino med Karoline og så Få meg på for faen i stad. Tidenes kleineste film. Den var rett og slett veldig rar. Så var vi litt med Vuk ute. Nå chiller jeg hjemme med musikk og litt usunne ting. Skal straks legge meg. Ble litt sent i går, hehe. Har ikke noe mer på hjertet så ha en fin kveld videre :-)Har du sett/skal se få meg på for faen?

Se hvem som sov hos meg i natt.....Karoline!!! Nå skal vi spise frokost. Hva skjer?

JenteneHelene, Karoline, Sara og meg <33333333

Andre skoledag
Skal snart gå ned på skolen for å ha min andre skoledag, eller skal egentlig bare hente bøkene mine. I går hadde vi en presentasjon av skolen og klassene, en veldig fin minnestund og så fikk vi en bunke med ark angående bøker og pc bruk osv. Første ordentlige skoledag blir ikke før til mandagen. Noe jeg ikke klager på i det hele tatt! I kveld skal jeg til Sara på jentekveld, så regner med at det blir litt blogging før jeg drar opp dit. Ha en fin dag alle dere der ute :-)

Har du begynt på skolen enda? 

HøstNoen høst bilder fra i fjor, bare redigert på nytt. Helt ærlig misliker jeg høsten, men i år føles det litt annerledes. Jeg gleder meg faktisk!

Gleder du deg til høsten? 

Spørsmålsrunde

Overskriften sier seg selv. Spør om det dere lurer på, så svarer jeg på video tenker jeg :-)


Noe du lurer på?

Ozlo igjen daae

Heiii! Tusen tusen takk for gratulasjonene i går!! Over100 stykker på bloggen og det er ikke vanlig for meg. Skal svare på alle og kommentere tilbake på alle når jeg kommer hjem i kveld. Det blir en jobb for og si det sånn...men jeg tenkte og si takk her og. Tusen takk for alle kommentarer, gratulasjoner og dere søte lesere som klikker dere inn. Dere sier bare fine ord og er herlige! Takk igjen.

Nå skal jeg snart løpe ned til togstasjonen og sette meg på toget med Sara og Karoline. Som sagt skal vi til ozlo, nok en gang. Denne gangen satser jeg på finere vær og mer shopping. Har litt penger jeg må svi av, skjønner dere. Vi blogges i kveld. Over og ut!Forresten det hadde vært veldig gøy hvis noen av dere er i Ozlo og hadde kommet bort og sagt hei, hehe :-)

Skal du dit Ozlo i dag?
 

Bursdagen i bilder

Har hatt en veldig bra bursdag i dag. Startet dagen med pakker og alt det der før mormor tok med min bror og meg på kafe for å spise bursdagskake. Etter vårt lille kafe besøk kom beste Kajjo opp til meg og chillet før jeg fikk livretten min tomatsuppe med kjøttboller, loff og egg. Deretter var det høstens første serie kamp og gjett hvem som scorte: MEG!!!!!!!! Herrelars, hva skjer med meg? Søte Charlotte og Camila hadde bakt muffins til oss, siden Emilie hadde bursdag i går og jeg i dag. Fikk lys og de sang og greier. Tusen takk jenter dere er gode!

Nå har jeg nettopp spist kake med familien og skal straks sove en god natts søvn. I morgen er det Kajjo sin tur til og ha bursdag og hun, Sara og jeg skal til Oslo!! Wiii.
Herrelars, jeg er så lykkelig om dagen.Meg og Rikke daaeRikke og Furu

Hahahahha, dør av øret til Anita!!

SøtingeneSøteste CharlyMeg, Rikkis og Emilie

Hahahhaha, har ikke ord!Tommel opp for muffins!
Emilie du er digg!


Hva gjør dere i dag da?

HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY TO ME.Seksten år i dag. Gratulerer med dagen til meg.

Karoline og muffins

Sitter hos Karoline og spiser muffins som moren hennes lagde i stad og snakker med kule folk. Tommel opp!!Hva skjer hos dere?

2.plass

Dette har vært den beste cupen hittil fotball messig. Når du drar på en cup og målet er og vinne en eneste kamp og noe helt annet skjer, må det bare bli bra! Vi spilte uavgjort 1-1 mot Hana IL i første kamp, deretter vant vi 4-1 mot Snertingdalen hvor jeg Maud scorte mål!!!! Det første målet jeg har scoret i hele mitt liv! Har spilt forsvar siden jeg gikk i 3. skjønner dere. Jeg fikk dribla meg opp mot mål fra forsvars plassen min også var det bare meg og keeper igjen og da la jeg den kaldt inn i høyre hjørne med venstre foten. For min del ett veldig fint mål! Så var det neste kamp mot Moelven som gikk litt værre. En kamp om hvem som skulle til A-sluttspillet. Moelven ledet 4-1 til pause, men vi hentet oss inn igjen og scorte to mål. Jeg var farlig nær ett tredje på et sånn raid jeg hadde, eller hva man kaller det, men det gikk akkurat ikke. Så vi endte opp i B-sluttspillt.

Søndag morgen klokken halv ni satt vi alle klare i bilen for å dra til Helgerøed for å spille kamper. Vi vant første kamp 6-1, andre 3-0 og kom da til selve finalen!!! Den var sykt spennende og vi leda 2-1 da det andre laget fikk ett flaks mål i det siste minuttet noe som gjorde at vi måtte ha en golden goal omgang. Ingen scorte og da måtte vi ta straffer. Vi tapte dessverre på straffene, men var svært fornøyde meg egen innsats uansett! I fjord tapte vi absolutt alle kampene og scorte ikke ett eneste mål, ikke spørr hvordan det var mulig, mens i år vant vi nesten hele greia :-)Gansk fornøyd etter og ha spilt 1-1 mot Hana IL og 6-1 mot Snertingdalen. Da gjenstod bare kampen mot Moelven. Vant vi så hadde vi gått videre til A-sluttspillet!!Her ser vi på KIF g14 kamp i og med at Furu spiller med dem. De er sykt gode!MHB lxmTommel ned for å tape finalen..

Sandar cup

Da reiser jeg på Sandar cup. Kommer hjem på søndag. Ønsk oss lykke til!!! :-)


Flere som skal på Sandar cup?

Kjeks, gulrøtter og en kjekk gutt.

Hei.

I dag var det siste dag på fotballskolen. Det var fint vær da jeg våknet, så jeg satt meg på sykkelen og kjørte hele veien til Idrettsparken, i tilfelle noen trengte litt mental støtte. Jeg er snill! Det ble også litt vannkrig etterhvert, men dette varte heldigvis ikke lenge! Mådern og jeg holdt oss langt unna, men til tross for dette ble jeg litt våt. Takk for det!!!

Senere i dag drar Mådern på cup, og jeg ser henne ikke før mandag! Heldigvis kommer søteste Sara hjem i morgen, så da er jeg reddet. Her er noen bilder vi tok på vei hjem i dag:


Her ropte Maud: "SMIIIL!". Over ser dere resultatet av det.

Kjeks er sunt!! Tommel opp.


Her så Maud en kjekk gutt. 


Tommel opp for den kjekke gutten! Wohoo


Tommel opp for gulrøtter!! Jeg er sunn!!

 

Hva har dere gjort i dag?

- Karoline 

 

Siste dag

Heihei! Siste dag på fotballskolen i dag. Blir litt deilig, men også litt kjipt! Vi snakkes senere i dag da! :-)Hva skjer hos dere i dag? 

I miss this

Ahh, savner og bade i varmen!! 

Slitsomt

Jeg er helt død. De første to dagene på fotballskolen har gått helt supert, mens i dag var alt og alle litt slitsomme. Så nå sitter jeg helt død og venter på middag. Senere blir det fotballtrening nok en dag og så skal legge meg tidlig så jeg får sovet lenge. I morgen er det nest siste dag og pølsefest. Satser på fint vær og ikke så masete unger! :-)

Lover bedre bilder og blogging når jeg er ferdig med all denne fotballen. Som sagt er det fotballskole helt til fredag i tillegg trening i dag, i morgen også drar vi vekk på fotball cup til helgen. Blir veldig sliten av alt dette så håper dere skjønner at bloggingen blir litt redusert. Orker liksom ikke gå ut og ta bilder eller lignende når jeg er helt gåen i føttene og har hodepine. Men lover at det blir bedre om ett par dager!


Hva skjer hos dere om dagen?

Fotballskole, dag 2

I dag har Mådern vært på jobb igjen. Jeg ble med, rett og slett fordi jeg ikke hadde noe bedre å finne på. Det har vært utrolig fint vær! I alle fall før det begynte å regne..... Det var faktisk strålende sol og dødsvarmt i lange tider! 
 Men nok om været. Bildene over tok jeg mens Mådern og Tale forberedte de søte små før de skulle ut i kamp. Det var veldig koselig å være blant over 200 småunger og noen andre venner og bekjente i dag, sett bort i fra at vi måtte sykle hjem i regn og seilerjakke. Vi kommer til å blogge mer i kveld, etter at Mådern har vært på trening. Da får dere litt finere bilder også! 

Hvis dere ikke la merke til det i forrige innlegg: gjestebloggeren er meg, Karoline.

k a r o l i n e   e r    k u l 


Noen andre som har vært på/vært trener på fotballskole eller lignende?


Jonas B

Nå sitter jeg hos Maud. Vi spiste pizza i stad. Den hadde masse ost. Maud likte den ikke. Men hvem bryr seg? Maud fikk gave av meg. Den får et eget innlegg senere. Nå vil Maud ha sjokolade. Ingen vil gi oss sjokolade. Alle vennene våre stikker ut. Vi ser på High School Musical 3. Den er teit. Maud synes Zac Efron er kjekk. Jeg er litt enig. Nå facerapet jeg Maud med nytt profilbilde. Å facerape på noen annen måte er flaut. FLAUT. Slutt med det. Maud er søt. Kommenter det siste profilbildet hennes!!!! Vi får muffins nå. Ha det.

k a r o l i n e   e r    k u l


 

God morgen!

Nå skal jeg sykle ned i idrettsparken på "jobb". Gleder meg veldig! Blir deilig og tjene penger ved å gjøre to ting man liker: være med barn og spille fotball! Satser på at været holder seg fint i hele dag og at vi får lært ungene noe! Etter jobb skal jeg møtte Karoline på jonas B, så vi snakkes etter det! :-)


Hva skal dere i dag? 

PLATANIAS PALACE

En utrolig fin restaurant vi var på i Platanias! Man måtte gå opp en lang, svingete vei full av blomster og busker før man kom opp til selve spisestedet. Utsikten var helt fantastisk der oppe og tomatsuppen jeg fikk servert var faktisk ikke så vond, men ikke bedre enn toro. Det var det siste innlegget om Kreta. Tenker dere er lei nå, haha!Bare til degElsker deg♥

Let go of the past and go for the future. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you imagined.

Tok disse bildene selv da Mathilde og jeg hadde denne photoshooten.

Iphone minner - Kreta

Brukte Julie sin iphone hyppig under selve flyreisen og oppholdet. Både til og ta bilder og spille. Jeg vet hva jeg skal ønske meg til jul hvert fall!! Iphone ♥Har du iphone?

Siste innkjøpGenser bikbokGenser cubus

Ozlo dae

Bildene under taler egentlig for seg selv. Fikk sett både regjeringskvartalet og blomstene utenfor domkirken. Helt ærlig trodde jeg ikke det kom til å bli så sterkt, men jeg kan innrømme at jeg felte en tåre eller to. Ellers fikk jeg shoppet litt, møtt masse Norway cup folk, drukket kaffe og ellers bare tuslet rundt i det fine regnværet. 

Anonym: Skulle gjerne møtt deg :) - Heheh, kanskje fint å få vite hvem du er først? :) 

Interessert i å se hva jeg kjøpte? arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits