The rules of soccer are very simple, basically it is this: if it moves, kick it. If it doesn't move, kick it until it does.

Nå skal jeg ut og spille fotball med Furu min. Er nesten en måndte siden vi sist møttes så det skal bli utrolig deilig og se igjen stjerna mi♥


Hva skal dere i kveld?

ELAFONISSIEn av de nydelige strendene vi var på! Vannet var nræmest turkist, og det var så langgrunt at jeg faktisk aldri fikk vann lengre enn opp til rompa. Utrolig deilig og bare ligge i vannet og chille. I tillegg solgte de maiskolber der, me gusta. Anbefales på det sterkeste hvis du skal til Kreta og har leiebil, så du kan kjøre dit! 

Så det deilig ut? 

SOOOOOOOOL

Vet dere hva som skjedde i dag???? Jeg punkterte sykkelen min........Siden det er så sykt fint vær her i Kbg dro jeg og Mathilde på Kjennerud, badestedet her i byen for å chille litt i sola. Vi møtte også på Helene og var med henne. Når vi skulle hjem var det hull på hjulet mitt og noe stakk ut, også plutselig bare KABOOOOM og der var hjulet mitt herpa. Så måtte jeg gå hele veien hjem... Lykkedag.

Thumbs up for gulrøtterDere er digge!Søta som reiser til Lofoten uten oss...Kos deg!:(((((((((((((((((((((((

Hva skjer? 

CHANIA

En av byene vi besøkte når vi var på Kreta var Chania. Chania er jo da en av de største byene etter Heraklion. Vi dro dit to ganger og begge gangene var vi i gamlebyen nede ved sjøen. Det er nydelig der med en havn, masse restauranter, mange søte små butikker og masse mennesker. Fant en sykt fin bokhandel som jeg kunne vært i i timer. De solgte til og med norske bøker!!! Så hvis du er i Kreta og leser ut boken din er det lett og få tak i en til. Kiosken utenfor hotellet vårt hadde masse norske bøker. Vi spiste på en sykt fin italiensk restaurant med god pizza også var vi på starbucks! De har nemlig starbucks der :)))


Fine Julie min!Verdens ekleste blekksprut! Bare se på de koppene..

Jeg holdt på å bli påkjørt av en av de hestene. Gikk helt i mine egne tanker og den sneia nærmest armen min..

Thumbs up for lærgata!
 


Har du vært i Chania før??

To uker i paradis

Nå er vi vell hjemme etter to uker i paradis. Med vi mener jeg Julie og meg. Vi har kost oss på solfylte Kreta, nærmere sagt Agia Marina. Vi har hatt masse sol, spist god mat, møtt mange nye mennesker, badet, sett og opplevd mye nytt og kost oss til de grader! Hele ferien kan beskrives med ett ord: vellykket!
Jeg kommer til å legge ut bilder og fortelle litt om hva vi har gjort i egne innlegg de neste dagene :-)

How strange this fear of death is! We are never frightened at a sunset.
Et lite pip fra KretaVi koser oss med sol, varme, bading, kjekke gutter, kortspill, fotball, masse god mat og hverandres selskap! Chiller litt på hotellrommet nå, var nettopp ute og solet oss, før vi skal ta turen inn til Chania. Der skal vi se litt, shoppe litt og spise en god middag. Har dere det fint i Norge??

Shallabais

Et par uker uten Mathilde og internett, hvordan skal dette gå? Håper dere fortsatt er her når jeg kommer tilbake :-)


 <3

BilderSOMMERIDYLL

Vi har hatt to superfine dager i Bussevika!


Vi har kjørt båt. Faktisk kjørte jeg helt alene!! Jeg som aldri har likt småbåter..Se for dere meg i den fine gule båten istedenfor fetteren min så har dere bevis. Glemte og ta bilde skjønner dere. Vi hadde også et lite uhell, hehe. Fetteren min, kusinen min og jeg kjørte til kiosken for å kjøpe is. Motoren ville ikke på igjen så vi måtte RO hjem!! Egentlig en ganske koselig tur, satt og sang på en solskinnsdag og spiste motivasjonsgodteri. Må bare nevne at det var meg og mine kusine som rodde og ikke fetteren min. Han lå bak i båten og solte seg, den slæsken.Vi har spilt masse fotball! Både med de andre barna som har hytte her og uten. Gøy, gøy, gøy.Resten av tiden har vi chillet på bryggen og solet oss! Hadde sol omtrent hele tiden så ble jo i hvert fall litt solbrent da, haha.


Også badet alle utenom meg, tjoheii.


Har dere hatt to fine dager?

Bussevika

Mamma gledet både Mathilde og meg med et last minute forslag om vi ville bli med til hytten til tanten og onkelen min i Bussevika i dag. Selvfølgelig ville vi det! Det ligger ved sjøen så det er både mulighet for bading, fotballspilling, båttur osv. Vi skal overnatte i en seilbåt siden de pusser opp. Det blir også en liten Sverige tur i og med at hytten ligger kun få minutter unna svenskegrensen. Det er dessverre ikke internett der, men vi blir jo bare borte en natt. Så vi blogges i morgen. Regner med at både Mathilde og jeg har tatt en del bilder og har masse å vise dere! Kos dere i dag da :-)

Kinooooo

Nå drar jeg på kino med Mathildesen for å se bad teacher! Håper den er bra :-)


Har dere sett bad teacher? 

today's inspiration


//weheartit

Sommerglede
Det regner..

I'll smile even if it rainsJeg er veldig glad om dagen, og det merker tydligvis noen av dere også. Jeg har ferie, Mathilde er i Norge, jeg har kommet inn på linjen jeg ville, det har vært litt fint vær (Det regner igjen nå da...), jeg har utrolig masse å se frem til resten av sommeren og jeg gleder meg til å dele det med dere! Livet er rett og slett veldig fint.

07.07

Nok en kveld har jeg sovet hos Hildemat og nok en gang har vi vært i byen! Det er så typisk oss..I dag var vi minst like flinke til å ta bilder som i går derfor har jeg masse bilder å vise dere! Dagens hoved point var å se Silje og bandet hennes fremføre en sang utenfor grande. De er utrolig flinke!! Jeg blir helt sånn "gaaahd jeg vil og synge så fint". Ellers gikk vi rundt og møtte kjentfolk, så to kjendiser, kjøpte jakke til Magnus og Andreas, jeg og Mathilde kjøpte også vær vår ring i egypt boden og masse mer!


Flinkeflinkeflinke silje!

Var det godt, Magnus?Karoline og jeg vant en shark!!


Til høyre kan dere se de to kjendisene! Hun jenta i den mønstrete buksa. Mathilde skjønte ingenting og trodde derimot kjendisen var hun gamle damen.....


Søte Sara!Søte Mina!

Hatt en fin dag?

Jazzen

Heihei!! Nu sitter jeg og chiller hjemme hos Hildemat! Vi har vært i byen i heeele dag og vi er dødsslitne!! Beina mine verker så jeg skal ikke flytte meg fra denne spotten her før det er et nødstilfelle! Været har vært skikkelig opp og ned i dag så vi har både opplevd stekene varme og øs pøs regn, så vet dere det.

Det er jazzen i Kbg nå så vi har tuslet rundt i boder, fargelagt sommerfugler, jeg har fått meg kroner, sett på jalla ting og gått i jazztog. I tillegg ble jeg sjekket opp av en dons syndrom fyr i jazztoget. Søteste tingen som kalte meg prinsesse og greier!!

Karoline <3333Karoline min <3333Andreas!Bjørnar!Magnus!

Jeg fikk meg krone, wiiiiii!!Andreas2!Torstein!Cathrine og Karoline!

Søte Andrea!!Silje!Karolines superkule sommerfugl!

Har dere vært på jazzfestival før?

MUFFINS!!!

Mathilde og jeg våknet for ca en time siden. Mathilde har nok en gang laget mat til oss og denne gangen.....MUFFINS!!! Surprise, surprise. Kjapt innlegg, men nå må jeg grabbe noen muffins før feita tar alle!! Hun er så sykt feit.
Yummmmmmi.

Lager dere ofte muffins?

@Mathildes place

Nuuu sitter jeg hos Mathilde og chiller mens hun er i dusjen...NAKEN!!! Heheh, bare tuller. Jeg er så sykt ikke morsom! Det er Mathildes jobb! Jeg bare kommer med mine randome utsagn som feks. "Hvis en mørk person blir sammen med en kineser blir det black and yellow" Uansett, vi har nettopp spist pizza! Eller jeg har spist pizzabunn med paprika. Var ute i stad. Nuu skal jeg finne på noe kjedelig og gjøre. Ttyl!

RETARD!! 

Liker dere grandis?

Bilder

Fikk aldri spilt fotball i dag, gikk meg heller en tur rundt gården med kameraet og resultatet ser dere over her. Ikke de mest interessante bildene, men det gir jo et lite innblikk av hvordan det ser ut der. Hva synes dere?Je vet itte

Akkurat nå sitter jeg litt hengslengt på en stol ved vinduskarmen med pcen i vinduskarmen bare fordi det er det eneste stedet jeg får internett! I går var jeg i familieselskap hele kvelden og orket ikke gå inn her og skrive noe. Det kommer sjelden noe fornuftig ut uansett! For nesten en time siden var jeg hos Jullesnupp en liten tur, nå har jeg nettopp spist kake og skal ut å spille litt fotball for meg selv. Været er mindre fint og jeg kjeder meg i grunn..

Men det er ganske fint her i grunn så jeg skal ta litt bilder ute og vise dere senere. I mens får dere klare dere med noen smashing bilder av Jullensupp og meg!Hvordan går det med dere?

JullesnuppKoser meg med Jullensupp og godterii :-)

A bee is never as busy as it seems; it's just that it can't buzz any slower.

arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits