Love is like a butterfly, it goes where it pleases and it pleases wherever it goes.Så denne fine sommerfuglen i går når jeg og Kajjo var på piknik. Fin ikke sant?

PiknikKajjo <3Plukket litt blomster igjen da :))

Det har vært helt sykt fint vær i dag, eller sykt og sykt, men utrolig varmt og sol! Kajjo og jeg bestemte oss i går for å dra på piknik. Syklet først ned på rema 1000 for å kjøpe god mat og så satte vi oss i parketingen ved bergverksmuseumet! Satt der i et par timer faktisk. Var utrolig deilig og bare slappe av i solen og spise god mat. Nå er jeg stappmett og skal ut igjen! 

Er dere ofte på piknik?


Bilder fra de to siste dagene ellernoeMy babe and IMathildes super gode taco

Chillern i walkgataRikkemor <3Rikke igjen.....og nok en gang RikkeMathilde har det topp som vanlig!De to siste dagene kan beskrives med ord som fotball, blå pannekaker, cloverfield, basketball, stratos, byen, sykkeltur, taco, trampoline, filming, villa og latter.

Love ya

Morgenfugler

God morgen!! Mathilde og jeg våknet for ca en halv time siden, og jeg er dødstrøtt!! Orker egentlig ikke skrive eller se på dataen for den slags skyld. Jeg er ikke vant til å være så sent oppe. Nå har jeg jo fucka døgnrytmen i tillegg. Fuck life!! Neida, hører på different og drikker saft så overlever..


Dette er de eneste bildene jeg har paa denne pcen av meg. Jeg er ivrig blomsterplukker skjønner dere!!

Hva skjer i dag?

RAAAAAAAAAAAAAAAPEEEEEEEEEEE

HATEHATEHATEHATEHATEHATEHATEHATE!!!! Mohahahaha jeg ombestemte meg! Denne bloggen er nå RAPET!!!

LOLOLOLOLOL.Mathilde var her.

Min aaaaautfaaaaait

Dette er MATHILDE!!! Og siden jeg allerede vet hvordan det er å bli både bloggrapet, facerapet, sykkelrapet, og kakerapet, så skal ikke jeg rape denne bloggen. Kommer til å angre senere på at jeg ikke benyttet muligheten, men sånn blir det....

STØGGA!!!!Har ikke peiling på hvor noe av denne driten er fra, så da driter vi i det...


We r tha bestest bestfriends in tha world, get on the FLOOOOOOOOOR.

14.26

Klokka viser 14.22 og jeg skal være på rimi om okay 30 minutter, noe som vil si at jeg egentlig ikke er veldig sent ute som jeg trodde. Jeg skal natte hos Mathilde i natt så blir lite blogging her på min blogg hvert fall..Tror vi skal spise noe godt og se en skrekkfilm. Blir deilig og ha nok en slappe-av-med-venner-kveld særlig når jeg fortsatt ikke er frisk. Blææ, jeg er lei. Uansett nå må jeg løpe(sykle?). Ha en super kveld så får dere en oppdatering og bilder i morgen! :-)


Jadda, trøtt som en ugle. Regner det hos dere?

Cross ringElsker den!! Den er min nye favoritt! Kommer til å bruke den hele tiden, bare vent å se. Hva synes dere?

Kjennerud

I dag er det supert vær så vi stikker på kjennerud!! Jeg får ikke badet da siden jeg hoster opp kråkereir,  men skal ta masse bilder som dere kan få se senere :-)
Hva skjer hos dere i dag?

MarkjordbærYummi

Litt nyttGenser, singlet og ring Gina tricot Jakke Urban

Hva synes dere?

På bøljan blå

Endelig hjemme!! Har hatt to supre dager i Sandefjord, men det var utrolig deilig å komme hjem en tur særlig når man ikke har stemme. Bokstavelig talt jeg mister den vært femte minutt. Jeg høres ut som en som er i stemme skiftet..

Det var egentlig veldig annerledes og feire i Sandefjord i forhold til Kbg. For i Kbg feirer vi ikke St.Hans. Liksom, vi griller kanskje med noen venner eller familie, men det er ikke noen båtkortesje ting og bål og slikt. Hvert fall ikke som jeg vet om. Derfor var det ganske nytt og gøy for meg. Absolutt noe jeg vil gjøre igjen, elsker å være på båttur!!! I tillegg fikk vi tatt en tur til byen og shoppet litt som dere kan få se senere. Brukte en del penger.

Mathilde pimpet telefonen sin litt.Stein planking.Jeg lover dere krøller er et slit...

Fint ansiktsuttrykk.Hvordan var deres St.Hans?

Sandefjord

VI VANT 6-0!!!!! Utrolig fin slutt på vårsesongen!! Gleder meg allerede til høstkampene. Jeg fikk bare spilt bitte litt i går, men er veldig fornøyd med egen innsatsen. Kjenner jeg fortsatt er litt sliten i kroppen, men jeg har hvert fall ikke feber eller noe lignende og da vil det si jeg er så godt som frisk. Nå må jeg bare få tilbake stemmen min..seriøst jeg klarer ikke prate!!

Nå skal jeg bare pakke helt ferdig og rydde litt før jeg blir hentet av Mathilde. Vi drar til Sandefjord og jeg vet ikke om det blir så mye blogging. Hvis ikke så kos dere de neste to-tre dagene :-)


Wohoo, trøtt trynet som ikke sovnet før i 3-4 tiden i nat... 

Style is primarily a matter of instinct.Diverse bilder jeg har tatt opp gjennom året. Hva synes dere?

Tipp topp tommel opp

Heihei! Til tross for min sykdom dro jeg med en liten gjeng (Evensen, Kajjo, Habib og senere Vuk) til byen. Nå er jeg mye bedre og egentlig veldig rastløs. Jeg er kvitt feberen så jeg får faktisk spille litt på kampen i dag. Det finnes bare ett ord som beskriver hva jeg er nå. LYKKELIG. I tillegg får jeg være med Evensen til Sandefjord og feire Sankthans.

Vell, jeg må pakke ferdig før jeg stikker på kamp. Ønsk oss lykke til!!! Vant 7-0 i går forresten :-) 


Hva skal dere på sankthans?

Min siste dag på ungdomsskolen

Grunnen til dårlig blogging i gå er rett og slett at jeg er blitt syk. Ikke litt små forkjøla heller, men ordentlig feber osv. noe som er utrolig kjipt i og med at jeg hadde ganske mange ting jeg skal gjøre de neste dagene nå som jeg har gledet meg til lenge, og da kanskje ikke får vært med på. 

Jeg kom meg hvert fall på skolen i dag. Det var min aller siste skoledag på ungdomsskolen for alltid!! Utrolig rart og tenke på. Det har vell egentlig ikke gått opp helt for meg heller. Jeg har ganske blandede følelser for det å begynne på videregående. På en måte kommer jeg til og savne lærerene og hvordan det var på u-skolen samtidig gleder jeg meg til noe nytt og spennende! Håper bare jeg kommer inn der jeg vil!! 

Nå skal jeg sove litt og se på film, før jeg skal ned på kamp og enten spille eller heie. Får se på formen. Har ett lass med bilder så har valgt ut kun noen. Kommer til å savne denne gjengen med herlige mennesker.
Rikke, Karoline, meg, Evensen og Emilie <3Charlotte <3Sara<3Andreas prøver seg på Mathilde lookenMaud looken, hehe.Shæsten min <3

Karoline, Bjørnar, Sauen og Magnus <3 

Hei og ha det

Sov hos Mathilde i natt..er helt død. Nå skal vi ut i det fine været med noen søte folk. Ha en fin dag :-)

PlankingRekkverk plankingBord plankingStol plankingGulv plankingTrappe plankingBerg plankingTre planking

18.jun.2011

Dette er meg, den kjedelige Maud. Sånn serriøst, jeg får den kommentaren hver eneste jævla dag: Maud, du er bare for kjedelig for å eksistere. Eller: Maud, go to hell, you are just too boring, men det er bare når jeg henger med mine Amerikanske venner da. 

For å være helt ærlig så synes jeg blogging er kleint. Så nå skal jeg gå å fortsette på min nye bok Hekmauds familie samling. Det er en samling om alle de rare familiene jeg finner på og skriver ned i en bok. Håper så klart på mye positiv respons til den når den blir sluppet ut i butikkene den 24. desember 2012.

Æsj, sååå kleint.

På lørdager spiser jeg alltid fuglebæsj til frokost. Det er ikke så mange kalorier i det, og er lett å fordøye. Anbefales!Klein #1.

Klein #2.

Den her derimot...AAALT for mange kalorier. Magnus er utrolig søt! Jeg tror jeg er forelsket!
Chris Medina i dame-form.Mathilde ler seg i hjel fordi jeg er så sykt kjedelig.

Mathilde ler seg ihjel et annet sted på grunn av de sykt kleine vitsene mine.


Mathilde prøver seg som modell for vouge.

Mathilde prøver seg som modell for disney.Mathilde failet som modell...AMEN TO tHATTT!!!


Oslo!!

Jeg er død. Kom hjem fra vg-lista klokka 1 og i og med at en eller annen smarting sa vi skulle dra 9 var vi i oslo i noe rundt 14 timer!! Vi gjorde alt fra å sitte på mcdonalds, se en narkoman sin rompe, bli gjenkjent på mc donalds av noen søte lesere, være på konsert og tusle opp til slottet! Følte meg sykt som turist da vi stod og tok bilde med de dudene som står der helt stille! Jeg tok ikke med kameraet mitt så Mathilde har allerede lagt ut bilder så jeg bare stjeler noen fra henne :-) 

Det var forresten koselig at dere sa Hei til meg på mcdonalds og ville ta bilde med meg, dere som gjorde det vet selv hvem dere er for jeg glemte å spørre! Hehe.

Har dere tatt bilde med en sånn stille stående garde dude før?

Skoleavslutning bilder

Heihei! Mathilde ligger og snorker ved siden av meg og jeg sovner vært øyeblikk selv. Dagen har vært uendelig lang og det blir morgen dagen også. Vi skal nemlig opp SYV(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) for å ta toget til Oslo!! Så natta.


Søte jenter!!Skal dere på vg-lista i morgen?
 

Skoleavslutning

Heihei! Har vært i byen og sånn i hele dag derfor har dere verken hørt et pip fra meg eller Mathilde. Begge våknet før åtte i dag og så spiste vi gele til frokost. Namnam. Nå skal jeg på skoleavslutninge med klassen på Grande(?). Uansett, dere får se bilder, svar på kommentarer og slikt senere i kveld! :-)


Har dere hatt skoleavslutning? 

15.06

Er dødstrøtt orker ikke skrive noe, men har hatt en super dag med bestevenn og mange andre!! Hva skjer hos dere?

Best friends are like the upper and the lower eye lids..

..they meet when they miss each other and when they meet each other they don't see the rest of the world.

De fleste av dere har vell allerede lest at Mathilde har reist nå og er på vei hit til lille Kbg. Dere aner virkelig ikke hva slags tanker jeg har rundt dette. Ord kan ikke beskrive det. Hele kroppen kribler, jeg smiler av ingenting og alt er mye finere en det det var før. Det høres sikkert ut som om jeg ikke har sett Mathilde på år og dager og slik føles det også. Selv om det bare er to måneder siden sist. Jeg tror det har noe med at vi har så mange planer. Da gleder man seg jo selvfølgelig litt ekstra. Vi kommer til å gjøre så mye forskjellig at jeg er sikker på vi ikke kommer til å kjede oss ett sekund. Jeg savner i grunn at det er slik til vanlig i hverdagen, men jeg har blitt vandt til og ikke ha henne her. Misforstå meg rett jeg har mange fantastiske venner som jeg er utrolig glad i, men ingen blir Mathilde. Hun er min bestevenn og vil forhåpentligvis være det til vi begge dør.

Nei, nå må jeg prøve å sove litt før den store dagen i morgen. Selv om jeg tviler på at det skjer. Jeg føler meg som en liten unge som skal legge seg natten til bursdagen sin. Da er alt man tenker på hva som kommer til å skje, hva man får og hva slags supre overraskeler som venter en. Du gleder deg så mye at du ikke helt vet hvor du skal gjøre av deg. Jeg vet i hvert fall at morgen dagen kommer til å bli fin. Jeg vet jeg kommer til å felle en liten tåre eller to. Jeg vet du ikke får lest dette før etter vi har møttes, men du skal vite en ting Mathilde jeg er glad i deg♥Noen som føler det litt på samme måte med et annet menneske?

SOMMERFERIE!!!!!!!!!!

Fikk 4!!! Gikk helt greit. Nå er jeg ferdig med eksamen og det er endelig sommerferie!!!! Feirer med en liten bytur med Kajjo så kamp. Bilder kommer senere i dag :-)

Chips og djuice
Nå sitter Selma og jeg og finpusser powerpoint presentasjonen vår og ja resten vi skal bruke i morgen. Alt går helt i surr. Gleder meg til vi er ferdig med alt av pytagoras, vinkler, grafer og volum. Tenk at i morgen klokken litt over ett er vi ferdig med alt på ungdomsskolen!!! Sykt deilig følelse. Overskriften er forresten sykt intern. Uansett, skal på trening i kveld, så vi blogges etter jeg er ferdig med eksamen og slik. Ønsk oss lykke til!!

Yummi.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Close to nothing

Vi kom opp i....

...mate matikk!!!!!!!! LML <3<3<3<3<3<3<3<3 Så jeg og Selma, som jeg går opp sammen med, satte oss på en kafè og jobbet iherdig. Selma shoppet i tillegg litt også dro vi innom et museum med dyr. Kaninene var helt herlig søte. Forelsket oss litt vet du. Uansett, nå er det tilbake til jobbinga! Ha en fin torsdagskveld :-)

Det lakk fra taket! Så mye har det regnet i dag..HAhahahahahahahahahahah!! Vi dør.


I MISS YOU SOOOOOOOO MUCH!!!!!!!!

Nå ser jeg frem til vg-lista med deg og dine kule venner om ikke så lenge :)

- din goooode venn Julie! løøøøv u bby :*

Syv dager!!

Jeg fikk verdens beste nyhet i stad!!!!!!!!! Jeg gråt av lykke. Helt seriøst. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det kribler i hele kroppen. En uke, syv fuckings dager!! Regner med at dere skjønner hva jeg prater om..hvis ikke MATHILDE KOMMER!!!!!! Denne sommeren blir den beste noensinne. Det er jeg helt sikker på.
Bilder fra skoledagenNå drar jeg snart på kamp. Ønsk oss lykke til!! :-)

Q&A


- Jeg har canon eos 450d og bruker for det meste sigma objektivet mitt med 18-200mm linse eller canon objektivet mitt med 50mm 1,8. Man gjør egentlig ikke noe spesielt med å få det sånn uklart i bakgrunnen. Det har noe med dybdeskarpheten og blenderåpningen du bruker. Søk på "dybdeskaprhet" på wikipedia så kommer det opp en fin liten forklaring. 

- Jeg kjøpte den ikke. Så den bare gratis på nettet! Bare søk på "watch navnet på filmen free online"

- Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt, bare dro litt i kurvene. Har ingen "mal" så du får bare leke deg frem til det :-)

- Nei, det er ikke en drumstick, men en rox. (fant aldri kommentaren men husker spm)

Noe mer dere lurer på? 

Miljødag

Har hatt nok en fin dag i skoleåret 2010/2011. I dag var det den årlige miljødagen og jeg takker aldri nei til en dag med pølser, stafett, konsert og volleyball istedenfor vanlig skoledag. Det var egentlig ganske deilig vær i dag. Ikke sånn super varmt, men heller ikke regn. Apropo regn så pøser det ned ute nå, hvor ble det av sola og sommern? Til tross for dårlig vær var Kajjo med meg hjem etter skolen for å spise is, men nå er hun dratt hjem..

Uansett her er det masse crappy bilder som Selma har tatt med mitt gamle ødelagte digital kamera.
Karoline, Tale og jeg skulle egentlig synge i dag da, men vi sparer det heller til 7.klassingen vi skal ta i mot i morgen! Kan hende vi filmer det og, hehe så får dere se.

Har dere noensinne miljødager/stafetter eller lignende på skolene deres? 

Ah, summer, what power you have to make us suffer and like it.

Bildene er fra i går og i dag. Har ikke mye å fortelle i og med at jeg bare har ligget ute i sola og jobbet både i dag og i går og det ikke har skjedd en dritt, men i morgen satser jeg på at det blir andre boller. Jeg skal nemlig være sosial! Nå skal jeg se film, snakkes :-)

Hva har dere gjort i dag?


Jeg savner deg.

Åhhh, denne tullingen bestemte seg for å dra til Göteborg hele helgen uten meg.. I'm jealous

GrillingDet har vært helt nydelig vær i hele dag! Super start på langhelgen!! Jeg har gått meg en laaaang tur og ligget ute i sofaen og nærmest sovi. Nå er familien her og vi har grilla og det er straks dessert. Tok meg bare en liten pause fra gjengen. Jeg er døds trøtt og vil helst bare legge meg ned foran tven og se en film, men det får vi ta senere en gang. Håper virkelig det blir like fint vær i morgen. Da skal jeg nemlig beise og da er det perfekt å sole seg samtidig. Anyways, jeg får gå ut igjen nå! 

Er det strålende sol hos dere også?

Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happyHva er dere glade for akkurat nå?arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits