Tap

Heihei! Hjemme fra kamp mot Norderhov. Gikk rett vest for og si det mildt. Vi har ikke spilt så dårlig siden, ja en gang for leeeeeeeeeeeeeenge siden, og vi fikk ikke til noe som helst. Norderhov vant hvert fall fortjent 8-1!! Målet vårt var vell det beste vi gjorde i hele kampen. Det skal Charlotte ha all ære for.

Ellers ble jeg gjenkjent av en søt bloggleser, noe som var utrolig koselig! Så hvis du leser dette så må jeg unnskylde hvis jeg virka overrasket, men ja jeg ble overrasket, hehe. Utrolig koselig av deg i hvert fall :-)


Dette er Rikke. Hun er den kuleste og smarteste personen jeg kjenner og vil veldig gjerne på bloggen!Fine Charlotte♥

Regnværsdag

Det høljer ned ute. Passer meg egentlig greit for jeg skal være inne og vaske og rydde for å tjene inn penger til fattige barn i Afrika, eller sos barnebyer da. Ganske grei tirsdag sånn egentlig. Skal også se ferdig en film jeg startet på i går, letters to juliet. Så den i Singapore med Mathilde og den er utrolig søt. En av mine favoritter.
Regner det like mye hos dere? Har du sett letters to juliet?

I'm not a kiwi

Så denne neglelakken i byen med Kajjo i går. Den minnet meg sykt om gamledager da jeg elsket farger og denne grønnfargen var yndlingsfargen min. Derfor måtte jeg egentlig bare ha den! Kommer nok aldri til å bruke den, men den er jo litt søt da. Den er forresten mye grønnere i virkeligheten, ikke så gul som den ser ut på bildet. 

Bruker dere mye fargerike ting? Det gjør ikke jeg.. 

Peppes

Nå drar jeg på peppes med mange fine skapninger.


Hva skal dere i kveld? 

Bilder fra sykkelturen

Postet av: Ingrid

Fin blogg :-)
Hvor har det blitt av headeren din? Jeg lurer på om det bare er hos meg den ikke kommer frem?
Du har blitt mye dårligere til å blogge enn du var før. Du blogger nesten aldri og når du blogger har du bare noen korte innlegg med bilder som du ikke har tatt selv... (ikke alltid da)
Noen ganger har du jo veldig bra innlegg med fine bilder! :-)
For det første så har jeg i øyeblikket ikke header. Den kommer etter hvert som jeg har bilder jeg vil bruke i den! Og for det andre jeg er klar over selv at jeg ikke har blogget så bra de siste dagene. De dagene hvor jeg bare er på skolen og trening blir fort veldig kjedelige og da har jeg ikk mye inspirasjon og lyst til å blogge. Så da gjør jeg det ikke.

Det ble så sent i går at jeg ikke orket og laste opp alle bildene, men nå har jeg det. De fleste er tatt av Kajjo og redigert av henne og noen av meg! :-) Jeg er forresten DØDSREDD for svaner!!! Holdt på å begynne å gråte da de kom bort til oss.. Neida. Joda. Neida. (joda)

wadddddup?

Hei, nå er jeg hos Karoline! Feirer at vi endelig er ferdig med norsk-muntlig-disposisjon-ting, og omtrent alt annet skolegreier før muntlig eksamen. Vi har syklet/gått en liten tur i byen, sett på Norske Talenter, blitt superhappy for at Daniel vant, spist masse godteri og bare slappet av. 

Svarer på kommentarer og legger ut bilder fra i dag når jeg kommer hjem. Ville bare innom og si hei!  


♥


Sommer 2011


Sene kvelder. Is. Sykkelturer. Bading. Jazzfestivla. Solbriller. Shorts. Venner. Ferie. Blonder. Ballerinasko. Kreta. Mathilde. Fotball. Seiling. Grillmat. Kjærlighet. Sol. Hytta. Latter. Tanning. Shopping. Spontanturer. Iste. Sverige. Jordbær. Piknik. Sommersanger. Kjennerud. Solkrem. Sandaler. Pølser. Bleket hår. Pollen. Stråhatter. Campingplass. Kano. Milkshake. Marihøner. Hjerter i sanden. Oslo. Pannekaker. Skjell. Slitte jeans. Båtturer. Filmkvelder. Sommer♥♥♥♥♥


 Hvilke ord forbinder du med sommer 2011?

Matchday

I går var det kampdag, derfor blogget jeg bare så vidt på kvelden. Var på skolen til tre, deretter i byen for å levere noe og så kamp. Det var utrolig gøy og spille i går!! Det er alltid gøy og spille mot Konnerud! Det var utrolig spennende og endte til slutt 5-5. Ganske fornøyd med det i og med at de leder serien og vant i fjor. 

Alle bildene er tatt av Vuk, Paul, Karoline og ja de som brukte kameraet mitt, har ikke helt styring.. 


Hva gjorde dere i går?

Hjelp meg å stemme videre min venn i ønskedrømmen!!

Jeg vet ikke om dere har hørt om ønskedrømmen før, men det er i hvert fall slik at tv 2 skal samarbeide med Kbg og oppfylle drømmene til noen innbyggere. I sammenheng med det er det blant annet en slags sang konkurranse hvor man kan vinne å få spille på tv2 i beste sendetid! De ti med flest stemmer går videre til en finale på enrgimølla her i Kbg, og den som vinner den vinner.

Greia er at en av mine beste venner har meldt seg på denne konkurransen sammen med tre gutter og de er superflinke!! De spilte blant annet på ballet vårt som var nå i februar. (bildet under) Så vi håper jo at de kommer videre hvert fall til energi mølla. Derfor vil både jeg og Silje (min venn) at dere skal gjøre oss en liten bjørnetjeneste og stemme på dem!  Det hadde betydd utrolig mye for Silje og de tre guttene. Det eneste du trenger å gjøre er å sende "LPARTIST 21" til 2242!! Dette koster forresten 1 kr. 

Håper noen av dere gidder og stemme, og vi sier takk på forhånd! :-)


Dere kan høre/se at de spiller og synger Iris av Goo Goo Dolls HER

BILDERHva synes du?

Svett gamer

Fikk jo ny rekord på falldown i går, 1950 vet dere! Men i dag tok vi det til nye høyder igjen..

2208!! Men så bare..

2632!! Var i lykkerus helt til dette skjedde:

2688!!!!!!! LML

Fine blogger

Maiken, Ingrid, Helene, Anna, Lea, Rakel, Kaja Helene, Agnes, Kaja, Hanna, Fashionzebra, Amalie, Kristine, Anniken Angelica, Lisa, Torhil, Fanny, Andrea, Lisa, Werothehero, Lina, Mathilde, Ragnhild, Thingsyouremember, Annika, TheaKristine, Amanda, Marita, Kristine, Ida, Julie, Tinkerbella, Hannah, Tina, Stine, Sophia, Maja, Ingrid, Erica, Ida, Tora, Marte Kristine, Sara, Hanna, Caroline Maria, Daniella, Camilla.//Bildene er hentet fra noen av bloggene over.

Leser du noen av disse? Vet du om flere fine blogger?

Min dag i bilder, liksom.Fin dag ute på fotballbanen. Jeg har lært Kajjo litt fotball triks, som jeg ikke kan helt selv enda, hehe.Vi møtte litt folk og var der et par timer og Vuk tok tusen bilder av noen små jenter jeg ikke aaaaner hvem er. Jaja, nå sitter jeg her da, alene i det store huset. Familien og besøket har lagt seg og jeg er faktisk ikke trøtt.. What to do? Vurderer og sette på en film, men jeg vet ikke om noen fine. Så har dere noen film tips??

Btw, jeg har fått ny rekord på falldown 1950!!!!!! :):):):) SUPERGLAD.

Weekends do not count unless you spend them doing something completely pointless

FERDIG MED MATTEEKSAMEN!!! Åhhh, deilig følelse!! Virker som om 20 kilo har forsvunnet fra skuldrene mine og jeg kan endelig slappe av og ha det gøy. Okai, eksamen er ikke så viktig og så stress, men man vil jo ha en bra karakter for det om. Det gikk hvert fall bra i dag, og satser på en grei karakter. 

Nå skal jeg rydde litt og så ut til noen venner. HELG ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

19. mai

Hei.

Som dere også sikkert har lagt merke til har Maud vært en ganske så dårlig blogger de to siste dagene. Har ikke noe svar på dette, hun får unnskylde seg senere. Eller noe. Uansett, i dag har Maud vært flink og øvd til matteeksamen som vi har i morgen og har dermed ikke hatt tid til å blogge. Eller så har hun ikke vært flink og bare gjort masse unødvendige ting. Fullt mulig.

Hun bad meg i hvert fall om å skrive et innlegg og forklare at hun er opptatt med matte og fotballtrening, som hun skal på senere i dag. Så da vet dere det.


Maudii og meg på 17. mai. Superkoselig! ♥


Til slutt må vi jo ha med standardspørsmål - Hva har dere gjort i dag? Andre som har eksamen i morgen?
(Og ja, forresten, er veldig oppfinnsom når det gjelder overskrifter..) 

Min 17.mai i bilder

Jeg har hatt en super dag!! Har dere?

Close upSminkeløs og trøtt.

Matematikk

Det gikk fint i går! Personlig snublet jeg kun en gang, og det var inne på kjøkkenet uten mat i hendene. Jo, også fikk jeg krampe mens jeg helte i øl til en gammel mann. Fin timing liksom. Apropo krampe har jeg det nå og.. Det var faktisk ganske gøy og ikke så skremmende og servere mat. Må si jeg grua meg en del før. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å søle ut noe eller miste en tallerken i gulvet, men alt gikk heldigvis bra. Fikk tjent inn litt penger til min Singapore/shopping sparebørse og fikk brukt søndagen til noe litt mer fornuftig enn og ligge i sofaen å se på tv. Anbefaler dere og si ja hvis dere noen sinne får muligheten!

I dag derimot har blitt litt mer som en søndag. Vi hadde fri i dag, og jeg skulle liksom jobbe med matten. Ender alltid opp med å gjøre noe annet og i dag var ikke et unntak. Rommet mitt er i hvert fall ryddig, selv om matten fortsatt er litt rusten. Usj, jeg får sette meg ned og regne litt før jeg ser en film ellernoe. Blir en rolig 16.mai kveld på meg, veit jeg.


Skal dere noe spesielt i dag da? :-)

Konfirmasjon!heiiiiiii. Nå drar snart måd og jeg til noen jeg aldri har møtt før for å servere i konfirmasjon! Jeg ber på mine knær om at det ikke skal serveres suppe!!!

Bilder fra i dag

Hei! Har vært borte i hele dag med Karoline, venner og familien. Vi har kost oss i byen, på banen og så fikk jeg med meg Kajjo hjem til bestefar. Spiste god grillmat og satt og nerdet falldown. Hun har forresten fått meg avhengig av run også... Okai, jeg er dødstrøtt nå så orker ikke skrive mer i dag heller, men her er bilder.
Har dere spilt run eller falldown før? Teit spørsmål.

Pancakes

VI KOM OPP I MATTE!!!!!!!!!! FML. Typisk min flaks..Så nå er Karoline her og vi trøstespiser pannekaker og andre digge, usunne ting. Orker ikke skrive i dag, men nå skal vi hvert fall finne på noe artig å gjøre. Ha en finfin kveld :-)

Hva kom du opp i i dag? Hvis du er 10.klassing da. 

Kajjo
Kajjo er her. Vi ser på film og spiser is. Ha en fin kveld :-)

Hva gjør dere i kveld? 

Let the rain wash away all the pain of yesterday..Hva synes du om bildene?

Kamp


Søte Tale!

Søte Charlotte og Rikke!
Herlige Anita (som har farget håret!!) og Kristin ♥Øverst fra venstre: Heidi, Furu, Kristin, Anita, meg og Tale. Nederst fra venstre: Stine, Rikke, Charlotte og Tonje. 

Spilte kamp mot Holeværingen i går. Vant 5-3 og har nå vunnet 2 av 2 mulige kamper. Finfin start på sesongen! :-)

Samsung galaxy mini

Jeg sa jo at jeg hadde tenkt til å skrive om jeg var fornøyd med den osv. Hadde helt glemt det til en søt leser med navn Ingrid minnet meg på det et par ganger. Anyways, nå har jeg hatt telefonen i litt over en måned og jeg er strålende fornøyd!! 

Jeg synes for det første at den er veldig enkel å lære seg. Okai, så hadde jeg jo samsung fra før og jeg sleit med å finne ut hvordan man la på telefonen, men etter et par forsøk gikk det jo greit. Jeg har enda ikke prøvd ut alle apper og ting som er på den, men det jeg har prøvd ut er jeg svært fornøyd med.


For det andre elsker jeg telefoner med sånn alle-meldinger-fra-samme-person-samlet-et-sted ting. Da vet jeg alltid hva jeg får svar på, hva vi har prata om før og finner lett frem til gamle meldinger.

Bildekvaliteten er heller ikke så dårlig. Bruker internettet og youtube på den flittig, og alt funker supert! Jeg har ikke funnet noe negativt med den enda, utenom at det er litt vanskelig å ta opp tastelåsen hvis du er kald på hendene, hehe. Men det er en liten dårlig ting av hudre bra ting. Så samsung galaxy mini er absolutt en mobil jeg anbefaler! :-)


Noe dere lurer på angående mobilen? 

24 ting om meg

+ Jeg hater ost mer en noe annet i verden!!

+ Jeg er redd alle dyr. Til og med familiens kanin.

+ Å sole meg er det kjedeligste jeg vet om men jeg elsker å være brun.

+ Når jeg var liten og var på hytta hadde jeg en rød lekebil med snor som jeg lekte at var hunden min. Den gjorde alltid som jeg sa og var utrolig snill.

+ Jeg har aldri vært forelsket før.

+ Jeg har faktisk ikke dårlig selvtillit og har egentlig aldri hatt det heller.

+ Jeg kan være utrolig stille og sjenert noen ganger.

+ Jeg elsker å smile, le og være glad og blid!

+ Jeg synes det er utrolig kjedelig å være hjemme.

+ Jeg foretrekker å gå i alt annet en bukse, grunnet at jeg aldri finner en som passer.

+ Jeg liker å ta ting litt som det kommer.

+ Jeg er en liste person. Skriver lister over alt og alle. Hver eneste dag faktisk. Men jeg bruker de aldri.

+ Noen ganger kunne jeg ønske jeg bodde i et annet land.

+ Jeg blir utrolig lett kvalm.

+ Mathilde er den personen som har mest innvirkning på meg.

+ Favorittfargen min er hvit og er ikke en farge.

+ Jeg har ikke noe forbilde.

+ Å spise i offentligheten er noe jeg prøver å unngå.

+ Før hatet jeg og prate i telefonen og det gjør jeg egentlig nå og.

+ Jeg skal aldri farge håret blondt, ta botox eller solarium.

+ En dag skal jeg hoppe i fallskjerm.

+ Jeg liker ikke og si hei til folk først på fb/msn/skype osv.

+ Jeg klarer bare ikke å være sur på folk..

+ Jeg leser horoskopet mitt hver eneste dag. Tror ikke helt på det, men det er utrolig mange ganger det faktisk stemmer!

Noe dere visste? 

AntrekkGenser, sko og skjørt h&m ring gina tricot

Trøtt jente som stod opp tildig for å dra i kirken og se Anita konfirmere seg. Hadde så flaks at jeg satt bakerst i andre etasje så ikke en shit av Anita og fant henne aldri utenfor kirka heller. Så etter et blondt hodet helt til jeg kom på at hun har farget håret brunt. Fint Maud, fint. Tror dette er ulykkesdagen min ellernoe..

Kjøpene

Bestevenn ønsket å se hva jeg kjøpte i går, so here you go. Både skjørtet og skoene er fra h&m. Skal ha det på i kirken i morgen så dere får sikkert et bilde med det på, orket ikke ta det på nå. Jeg hadde utrolig flaks med skoene. Var bare et par igjen og akkurat i min str! H&m har fått inn utrolig mye fint nå. Synd at jeg må spare penger til bestevenn kommer igjen. Har lovt henne å ikke kjøpe noe mer... 

Liker du h&m? 

Friday

Hei dere! Hadde verdens korteste skoledag i dag. Var på skolen i ti minutter for å holde et lite fremlegg og så ut igjen! Nå er det bare en fremføring igjen og så eksamen...Vi skal trekke fredag den 13. Kall meg gjerne overtroisk men jeg er 100% sikker på at jeg kommer opp i noe jeg ikke vil! Fml.

Dro til byen rett etter min lille fremføring for å se på sko og møte Kajjo. For første gang på år og dag fant jeg masse fint i butikkene! Tror vi var en time på h&m og jeg prøvde over tretten plagg..dere som kjenner meg vet at det er uvanlig! Kom hjem med et par sko og et skjørt da :-) Nå skal jeg spise pizza og så ut med Kajjo igjen. Ha en fin fredagskveld!
Og se hva vi har fått!!:

Hva gjør der i kveld?

TRØTT

Slik føler jeg meg i dag..
Kom nettopp hjem fra trening, nå skal jeg bare ligge i senga og høre på koselig musikk i mens jeg gjør rle, og så sove. Er dere like trøtte som meg?

4.mai

Har egentlig hatt en ganske chill dag i dag. Jeg liker egentlig ikke ordet chill. Uansett, startet med tre timer fritime-isj hvor vi skulle jobbe med fremføringer, det vil si at vi satt på pcen. Så tok Karoline og jeg lunsjen hjemme og satt å så på kalle og molo mens vi spiste god mat. Deretter hadde vi to timer hvor vi bare hørte på fremføringer. Chill.
Creds til Karoline som har tatt absolutt alle bildene :-) 

Heiheiii


Er på skolen. Har time. Kjempegøy.

Hva gjør dere?

Flower power

Dagen i dag består av spise, naturfag, spise, naturfag, spise litt til, naturfag og så sove. Meget interessant? Ja as.


Var ute i sted og tok bilder av blomstene som har kommet i hagen nå. Det er et flott vår tegn det! :-) 

Quotes

Alle har et tidsfordriv og i det siste har jeg vært veldig mye på wehearit og tumblr for å få tiden til å gå. Det er jo tusenvis av fine bilder og quotes som gir deg inspirasjon til tusen. Du finner absolutt alt der! I hvert fall så tenkte jeg å dele noen fine, søte, halvveis morsomme og rare quotes med dere. 


Vet dere om noen fine quotes, texts eller sayings?

Gladlaks

Nå drar jeg på fotballkamp. Kif skal spille mot strømsgodset oeg jeg skal selge kaker. Ha en fin kveld :-)

Gladlaks.arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits