A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love.

Paris dag 3

Dag 3, den aller siste dagen i Paris..Jeg er egentlig litt glad vi ikke skulle være der lengre, var utrolig deilig å komme hjem til bestevenn. Hadde jo tross alt ikke sett henne på nesten ett år og vi fikk jo bare en dag sammen før jeg dro. Selv om jeg kunne ønske jeg var i Norge hele tiden så var Paris fint det og! Mange fine bygg, masse mennesker, mange fine motiver å ta bilder av, ikke så god mat men det er vell ikke så farlig og veldig veldig fint vær!! 

Uansett. Vi dro først en tur til Louvre hvor vi møtte mamma som skulle på et stoff marked tidlig på morgningen. Det var ikke oppe så hun dro rett til Louvre og stelte seg i kø noe som gjorde at vi kom fort inn. Jeg, som hater museumer, kom faktisk inn gratis, hehe. Noen ganger er det fint å være under atten. Derfor ble jeg med inn. Hadde det kostet penger hadde jeg ikke giddi! Etter sånn en evighet splitta vi oss og pappa og jeg dro på shopping mens mamma og F fortsatte å se på ting.


Vi tusla opp til champ elysees. På vei opp gikk vi forbi masse rart og spiste litt på en koselig liten kafe kiosk ting under masse trær.

Vi møtte også en mann i en liten butikk som skjønte litt norsk og likte nordmenn og Oslo veldig godt. Fikk litt sjokk i og med at jeg sa noe til Pappa på norsk og han mannen svarte. I hvert fall så spiste pappa og jeg pizza på italiensk restaurant som vi fant helt tilfeldig etter og nærmet ha rotet oss bort, og deretter tuslet vi bort til Eiffeltårnet for å møte mamma og F igjen. Mamma og jeg tok heisen helt til topp. Det var rett og slett sykt skummelt! Jeg er livredd for høyder og ville egentlig bare fort ned igjen, hehe!
De har jo faktisk noen kule ting i Paris da. Sånn som disse flaskene..


og denne bilen.Riktig nok ikke like fin som den andre da.


Vi spiste på en veldig koselig restaurant på kvelden rett ved Bastillen og dagen etter var jeg hjemme i Norge igjen. Wiiiii. 

Svar på noen spørsmål

Hvordan uttaler man navnet ditt? MAUD eller MÅD? :):) søtt navn da.
Man uttaler navnet Måd :)
Oii, høres ut som du er en kjempegod keeper!! Lykke til, håper dere vinner!! :-)Kan du ikke legge ut bilde av der har løst hår så det er bedre å se at du har rettet de? :-D Det er sikkert kjempefint som alltid :-) 
Har bare et gammelt bilde fra før jul en gang, men du ser det ganske greit her.

Fint bilde :D er det du som har laget designet ? det var syykt ! 
Nei, det er det bestevenn (mne.blogg.no) som har laget!
Du skriver gode innlegg og har fine bilder, digger bloggen din! hvor er gensern fra? :) 
Den er fra lindex.


 Noe mer dere lurer på? 

SE!!!

Kom hjem til dette i dag!!:

UHØRT. 

MonkiMonki har så utrolig mange fine plagg. Det er faktisk yndlingsbutikken min til tross for at jeg ikke har et eneste plagg derfra, tihi.

Hvitveis

Likte du bildene?

6-4!!


Siden jeg ikke husker helt hvem søte jenter som ville bli nevnt på bloggen om hvem som ikke vil tar vi bare hele rekka. Øverst fra venstre: Ingrid, Furu, Rikke, Emilie, Måd, Heidi og Charlotte. Så Tale, Kristin, Stine og Tonje også Camila og Anita foran.

Flinke jenter som vant 6-4 i dag!! Anita var super flink keeper og alle var flinke! Flinke, flinke, flinke. Jeg klarte selvfølgelig å gjøre noe med tommelen under oppvarminga så fikk ikke stått i mål..Okai, det er egentlig ikke så kjipt siden det er morsommere ute på banen, men synes synd på Anita som måtte stå hele kampen. Kan tro det var kjedelig en gooood stund!! Anyways, det var en fin start på sesongen :) Her er noen tilfeldige bilder fra bilturen. Har et veldig fint bilde av Emilie og Kristin også, men de lar meg ikke legge det ut..FML!!


Hva har dere gjort i kveld?

Fotballkamp

Kom akkurat hjem fra en koselig tur i byen med Karoline. Har ikke sett henne siden påsken startet..Kjøpte skjorta på bildene under i dag og den er ikke så hemma foran som det ser ut til.. Jo, også har jeg retta håret :) :)Vi hadde i hvert fall fri i dag, noe jeg er utrolig glad for!! Hadde ikke hæla å gått på skolen allerede i dag..selv om jeg må i morgen. Heldigvis er det ikke så lenge til sommerferien!! Da kommer Mathilde igjen og jeg kan sove lenge og være masse ute.

Nå er det hvert fall tid for årets første seriekamp! Vet ikke om jeg fortalte det men jeg spilte keeper for j19 her om dagen og vi vant 8-2!! Så jeg ser frem til dagens kamp. Tror faktisk vi skal spille mot Huringen ellernoe. Uansett, ønsk oss lykke til!!


Hadde dere fri i dag og?

BirdDenne fine fuglen fløy forbi meg her om dagen, så heldig som den er kommer den på bloggen.

Paris dag 2

Dag 2 tok vi toget ut til Versailles. Det var mile lang kø så vi endte opp i hagen først. Orket ikke stå timer i kø i den solsteiken!! For min egen del var det ganske så kjedelig. Jeg er ikke så interessert i hager og gress, men det var jo fint da. Vi spiste rare crepes og potetgull med bolognese smak. Jeg vil ikke anbefale maten i Frankrike, den er langt fra like god som for eksempel Italiensk. ALtså nå er jo jeg super kresen da så kan hende andre liker maten der, men er du som meg gjør du nok ikke det. Vi fikk forresten aldri gått inn i selve Versailles.

Etter dette dro vi på litt shopping på les halles og kom hjem med ingen verdens ting. I tillegg til maten vil jeg heller ikke skryte sånn av shoppingen. Hvert fall ikke der vi var. Det var mest sånn dior, chanel og ordentlig dyre merker. Jo, også spiste vi god pizza ting på italiensk restaurant på kvelden. 
Har du noen sinne vært på Versailles?

Trist.

Har akkurat sagt ha det til Mathilde.. Det var faktisk ikke trist denne gangen, men det er kanskje mest fordi vi møtes igjen om kun 2 måneder. For det om, vil jeg ikke at hun skal dra. Dette har liksom vært noen av de beste dagene i mitt liv. Okai, klisje-aktig og kanskje ikke helt riktig, men uansett det kommer til å bli kjedelig uten henne her. Trist.


Liksom, hva er det ikke å like med Mathilde? 

Påskeaften

I dag har vi spilt basket og volleyball, akkurat som i går med de samme folka! Været har vært kjempe deilig og de føles ikke ut som påskeaften i det hele tatt!Nå står påskemiddag og så en tur ut for å spille litt fotball ellernoe på lista. Jo, også blir det påskeegg da. Spiste litt fra Mathilde sitt i stad før en drita fyr vi møtte tok på det. Da ble det litt sånn discusting. 

Forresten det var en som spurte hva jeg het og jeg heter da MAUD. Ehm, jo også genseren min fra dette innlegget er fra Karoline som kjøpte den i utlandet et sted. :)
Regner med at det er greit at jeg legger ut bilde av deg jeg Vuk.


Hva gjør dere på påskeaften?

Et eple om dagen er godt for magen:)

J'adore Paris

Grunnen til min lille pause har egentlig vært at jeg var i Paris!!!! Tok ikke med pcen og dataene på hotellet var sykt treige og det var egentlig greit med en liten pause. Anyways, det har i hvert fall vært sykt deilig der nede!! Alle sa vi var kjempe heldige med været. Det var liksom 30+ hver dag omtrent!! Sykt ikke påske vær men who cares. 

Vi startet turen med å ta tog og metro til det stedet vi bodde som het Cour Saint Emilion hvor vi bodde på et sykt fint og fancy business hotel som het Pulman hotel. Alt var skikkelig nytt og fancy! Også spiste vi på en italiensk restaurant som lå i en gate rett utenfor hotellet som var gamle vinlagere som nå var lagd om til restauranter og butikker. Bestilte hamburger med pommes frites og fikk noe som minna om en hamburger og potetmos...yuk!

Etter dette dro mami og jeg på chmapdnlenbl og så på triumfbuen. Jeg så den søteste lille bilen jeg noen sinne har sett omtrent. Jeg elsker gamle biler!!  På kvelden tok vi metroen til Latin kvarteret for å spise middag og så dro vi innom Notre Dame. Vi var også innom en liten kafe og drakk øl. Det var utrolig fin solnedgang når vi var ved Notre Dame så jeg stod der en evighet og tok bilder :)
Dette var dag 1 og dag 2 kommer senere. Btw, var en som sa jeg var på topplista på 100 plass i dag. Sykt gøy, haha!!  Hva har dere gjort mens jeg var borte? 

Goodbye for a while

Dette er det siste dere hører fra meg på et par dager. Jeg får ikke internett på noen dager..men Mathilde skal blogge litt sånn for meg mens jeg er borte :) Jeg setter alle kommentarer til godkjenning også forklarer jeg hvorfor jeg ikke hadde internett når den kommer tilbake. Håper dere alle får en superduper påske ferie enn så lenge!! :)
 


Håper dere fortsatt følger meg når jeg får tilbake internettet :)

Bilder fra i dag

Jeg vet jeg har sagt det allerede, men dere aner ikke hvor deilig det er å ha MAthilde tilbake!! Hun er min bedre halvdel <3

Kinoen var helt grei. Litt morsom, litt rar og litt dårlig, men det var kjempe koselig! Mathilde og jeg dro ned til byen sånn to timer før vi egentlig trengte bare for å se oss litt rundt og ta bilder. Har tatt like mange bilder i dag som jeg har gjort hele året omtrent...det sier vell sitt. Jeg er dødssliten nå etter og ha stått opp klokken 7 og kan tenke meg at Mathilde er utrolig trøtt etter den lange flyturen..føler med deg, så nå skal jeg hoppe i joggebuksen og se på poirot med familien før jeg går og legger meg. Ha en fin kveld videre :)
Btw, hvis dere noensinne er i Kbg må dere spise på Jonas B. Gundersen de har den beste pizzaen!Jo, også møtte vi en skikkelig koselig jente som leser bloggen til Mathilde!! Hun var kjempe hyggelig og ikke minst pen! Dere kan se bloggen hennes her http://avandrea.blogg.no/
Har dere hatt en fin dag i dag?

MATHILDE!!

HEI DERE!! Det er så deilig og ha Mathilde her i Nway!! Begynte å smågråte da vi klemte i dag, var så deilig og se henne!! Det er skikkelig uvirkelig å ha henne her. Det er nesten som om hun aldri dro..Det blir kjempe deilig og ha henne her i flere dager. Vi skal finne på masse gøy så det er bare å stay tuned. Btw, vi skal lage må gjøre video så fint om dere finner på noen morsomme ting, takk på forhånd :)

Nå sitter Mathilde og jeg hjemme hos meg og prater med ralph og spiser kake. Hun har pakket litt for meg og tar bilder av rommet mitt.. Vi har også gått en liten tur i dag, spist påskeegg og tatt sånn ca tusen bilder!! Senere i dag skal vi på kino og se amors baller med Selma, Karoline og kanskje Silje..det blir awesome!! 

!!!!!!

Nå drar jeg opp til Mathilde sitt hus med noen godsaker for å ønske dem velkommen hjem! :)

Femtende og sekstende april

Det var utrolig koselig og sove hos Selma i natt!! Vi spiste rett i koppen og salat til middag. Vi så en utrolig morsom film som heter meet Dave og spise masse godteri, også spilte vi yatzy med den utrolig koselig storesøsteren hennes. Vi har tatt millioner med bilder med Selmas kamera, særlig av mat. Men jeg får ikke redigert dem så dere får klare dere med urdeigerte bilder.. I dag har vi sovet litt lenge og sittet ute å solet oss. En kjempe fin start på ferien.

Nå skal jeg dusje, spise god mat og rydde rommet og gjøre meg klar til å møte Mathilde i morgen!!! Helt sykt at det er under 24 timer til jeg ser bestevennen min <3


PÅSKEFERIE!!

ENDELIG PÅSKEFERIE!!Natter hos Selma i natt så vi blogges senere i kveld eller i morgen tidlig :)))

ØRETERAPI #2

Har funnet mange fine nye sanger siden sist gang jeg lagde et slik innlegg. Du kan se det forrige her.


Parachute - the mess i made

Sugababes - about you now

Chris brown feat Justin Bieber - next to you

Soulja Boy  Tell'em - blowing me kisses

//wehearit

Adele - rolling in the deep

Michael Buble - lost

+ Love's here med Eivind Nyberg Sagli

REGN

Jeg liker regn og gummistøvler, jeg.

Sommervær

Ahh, kjempe deilig vær i dag!!! Ble ferdig med mattetentamen i 12 halv 1 tiden og satt ute i solen med Helene i to timer og bare solte oss og spilte gitar. Etter det øvde vi med resten av gruppa til den store musikkfremføringen som vi har drevet på med siden før jul. Den er nemlig i morgen!! Gruer meg utrolig masse..

Nå skal jeg sette meg ut i sola i shorts og pugge sangtekster og replikker. Ha en fin dag i dag :) 

DET KOMMER BILDER HER SENERE NÅR DET ER LASTET OPP
 
Er det sommer vær hos dere? 

100411

VERDENS BESTE JENTE HAR BURSDAG I DAG!!!! Håper dere har tatt dere en tur innom bloggen og sagt gratulerer med dagen for det fortjener hun!! Hun er den peneste, kuleste, rareste, morsomste, flinkeste, beste jenta i hele verden og jeg er så glad for at hun er min bestevenn<3 Jeg kunne skrevet en million fine ting om deg Mathilde, men jeg har ikke tid nå..må regne matte. Har nemlig mattetentamen i morgen..Uansett elsker deg og savner deg og dette innlegget er altså til deg<3


Se så nyedelig hun er<3 Nå gleder jeg meg hvert fall til du kommer..

Sol

Det har vært helt sykt fint vær i dag!! Har tuslet rundt kun i olajakke, solbriller og lignende. Fikk med meg Karoline på en liten gåtur i dag tidlig som endte opp til en veeeldig lang bytur istedenfor. Møtte mange kjente ansikt, spiste is, prata og hadde det utrolig koselig! I stad var jeg oppe på barneskolen en tur med Kristin og det var utrolig rart og være der. Har ikke vært der på rundt tre år.. Nå skal jeg slappe av med en film og godteri, er død i beina etter gåturen :)


Prøvde å redigere litt annerledes i dag, men vet ikke om jeg er helt fornøyd.. Bildene er tatt med Karoline sitt kamera!

Hva har dere gjort i dag?

Soon it will be summer in Norway too

JEG VIL TIL SINGAPORE IGJEN!!

Vårfølelse

Nå er våren offesielt her!! Fotballbanen på skolen er tom for snø, det er varmt ute, man kan gå i tynne jakker og jeg har sett årets første hestesko (eller løvetann jeg blander alltid) og det er kun få dager til påskeferie. Vår er herlig, hjerte.


Er det ordentlig vår hos dere nå og?

The way to make coaches think you're in shape in the spring is to get a tan.

Solskinn, god bok, saft, varme, shorts, solbriller, costume, salat, bestevenn, wehearit. Noen ord som beskriver dagen min i dag. Det er MASSE sol ute og skikkelig varmt. Jeg satt ute i shorts og solet meg i sted. Riktig nok ikke i bikini, men shorts og singlet funker det og. For å si det slik jeg trenger alle solstrålene jeg kan få. Jeg er blek som en fiskepudding..Det blir liksom ikke bedre når bestevennen din kommer hjem fra singapore om 10 dager og er 100x brunere en deg. Fml. 

Er du og bleik? eller er du tæææn?

2cool4school

Hei dere. Sitter stuck her med lekser og slit. Skal spise snart og så skal jeg endelig ut av huset å trene. Merker at jeg går i 10.klasse nå i og med at vi har minst 1 prøve eller fremføring hver dag neste uke og noen denne uken!!! Jeg dør..men jeg overlever da siden jeg har laget meg en finfin liten samling med musikk på youtube som jeg kan høre på på mobilen på skolen. Den heter forresten 2cool4school, sykt klisje aktig. Vil dere høre og?

I hvert fall så kommer det nok ikke til å skje så mye mer en skole de neste dagene derfor kan det muligens bli veldig veldig dårlig blogging. Skole foran alt vet dere.. Men jeg ser positivt på det tross alt neste fredag er det påskeferie og da kommer bestevenn!!! Har ikke sett henne på et år og savner henne greit mye, hjerte.

Gjesteblogging på g!guess whoDagens outfit

Sunny day

I dag har jeg hatt en ganske fullpakket og fin dag. Det er sjelden jeg er så lite hjemme. Startet dagen med å ta min første sykkel tur til øving med jentene. Vi øvde i hele 4 timer tror jeg og så har jeg vært hos mormor på middag der resten av dagen. Nå er jeg hjemme, dødssliten og tror jeg skal bruke resten av kvelden til å sove eller se på tv! Det er tross alt mandag i morgen... Det var forresten sykt fint hver i dag, kunne gått i shorts! :D


Emilie med dagens outfit:


Meg, Emilie, Karoline og Tale.( Dere får si ifra hvis noen bilder skal slettes :) )

Hva har dere gjort denne fine søndagen?

Kino

Nå drar jeg på kino for å se I am number four med noen koselige folk. Bilder kommer senere :)
 

Samsung galaxy mini

Dere lurer og jeg svarer. Jeg og pappa kjøpte samsung galaxy mini. De hadde ganske dårlig utvalg så ble ikke helt som jeg tenkte meg, men det funker. Jeg er tross alt helt forelsket i den allerede, hjerte. Den kostet litt over 1000 kr og den er kjøpt på elkjøp. Kan fortelle mer om den når jeg har lært meg den :)

Hvordan mobil har du? 

It's friday
Si hei til mine normale venner. I dag er det endelig helg!! Masse skoleting som skjer fremover nå så alle helgene skal brukes til å slappe av og ha det gøy, i og med at det blir lite sånn i uka..Men hvis vi ser på den positive siden er det ikke lenge til Mathilde kommer hjem!! Det er søren meg bare TO uker til!!! Derfor har jeg i dag vasket badet, doen og vaskerommet for å tjene penger. Oslo here we come!! :D

Okai, lite interessant. I dag har det hvert fall ikke snødd, det er sol, jeg er forelsket i min nye mobil, jeg har pratet med bestevenn og jeg er suuuuper glad!! En finfin fredag. Nå skal jeg rydde litt, spise taco og så kommer det et innlegg om den nye mobilen min senere i dag! Ha en fin fredag!

Hva gjør dere denne fredagen? arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits