YESTERDAY

Bildene er fra i går hos Selma. Vi var på butikken, spiste påskeegg og så morsomme tv program :) Været var skikkelig fint i motsetning til i dag hvor det SNØR!!!!! Herregud, jeg som trodde det begynte å nærme seg sommer.. I dag skjer det fint lite. Jeg skal nok bare sitte i pysjen og lære meg den nye mobilen min, og så kanskje være flink pike og gjøre matte, men jeg tviler på sistnevnte. Har forresten vært mobilløs i to uker...de verste ukene i mitt liv. Neida. Joda. Neida, bare tuller. 

Snør det hos dere og? 

LYKKE

Lykke er å se en person du er glad i smile.
Lykke er påskeegg.
Lykke er solskinn.
Lykke er å se en morsom film. 
Lykke er blå neglelakk.
Lykke er å le.
Lykke er å synge en fin sang.
Lykke er glitterpenner.Lykke er å spille fotball.
Lykke er costume.
Lykke er å ta bilder.
Lykke er sløyfer.
Lykke er å trene.
Lykke er å få en søt melding.
Lykke er sommer. 
Lykke er potetgull.

Hva er lykke for deg?

Bjørnar aka tha Guestblogger :-D , og selma...

Hei alle sammen! <3

Bjørnar her! Han kule fyren som mekka Photoshop for MÅÅÅÅÅÅD! Derfor digger Måd meg og sånn : D foh real! 

Men nok om det, nei, aner virkelig ikke hva jeg skal skrive her. Noen tips til neste gang? Much appreciated ^_^ right now, lizz,(prøver meg på fjortizz-blogg-takter) så sitter jeg med Selma, aka Selmisch  koselig jente! <3

Tenker dere kjeder dere ihjel, så slutter nå! Men der tok dere feil! Aka jeg tok feil...

Maud, aka Måd, aka Maudisch er en heitisch og rarisch og snillisch jente!

Hu fikk "Årets godjente"-prisen på ballet!  Fortjent!  

Men nok om Måd...  

men nei, litt til:

Måd er en footballplayer som elsker fotball og meg aka tha Guestblogger og Selma selvfølgelig : ) vi er ikke så glad i henne... men litt så  <3

Tusen takk alle supre leserne mine! Elsker dere <3  Prekast  <3

 

 

Ice cream and pretty little liars

Is med peanøtter og pretty little liars svermende over skjermen, kan mandagen bli bedre?   Hva gjør du denne finefine mandagen?

De nye fotballskoene mine

Siden en ville se fotballskoene mine, here you go:

Ikke de mest fancypancy men det gjør ingenting. Dette er da mitt tredje eller fjerde par som jeg kan bruke i år, så jeg har nok å velge mellom for å si det sånn!!

I love sale


Ola jakke Bikbok Skjorte Lindex

I dag har jeg tuslet rundt i byen med Anita i flere timer. Jeg som ikke skulle kjøpe noe og spare penger til diverse andre ting jeg skal, klarte p bruke opp nesten alle pengene mine på jakken, skjorta og en bukse! I tillegg fant jeg en bukse til og et par sko..jeg kommer til å ende opp med et shopping problem! Heldigvis var alt utenom skjorta på salg så da sparte jeg jo litt penger, hehe. 

I kveld skal jeg ta det helt rolig å kose meg med film, litt godteri også må jeg jo få med meg litt av landskampen, HEIA NORGE!!! Apropo fotball så fikk jeg også hentet de nye fotballskoene mine. Lykke.

Ser dere på landskampen i kveld?

Dere er så utrolig søte!!


Det er så utrolig deilig å logge inn på blogg.no og se at dere har kommentert så søte kommentarer!! De over er bare et fåtall og jeg skulle gjerne tatt med resten og, men det blir litt mange i et lite bilde og jeg har dårlig tid. Uansett det er ganske klisje å si, men dere gjør det morsomt å blogge! Kanskje ikke så rart? Til og med de dagene jeg ikke blogger så er dere innom og sjekker og det er koselig :) Jeg skulle sagt så mye fint og fantastisk om hver og en av dere, men jeg kjenner dere jo ikke så det får bare bli som det blir. Nå må jeg nesten løpe, så blogges vi senere i dag! Dere er helt supre og herlige alle sammen!! Jeg setter stor pris på alle kommentarene deres :)

Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true._wehearit

Boom boom boomomg hahahahaha jeg dør hver gang!!!

DETAILS

Jeg elsker virkelig å lage ting!! Gjør du? :)

To be interested in the changing seasons is a happier state of mind than to be hopelessly in love with spring.

Hei dere!! Solen har skint i hele dag, det er så deilig og tenke at nå er det ikke lenge til sommer. Har massemasse planer og reiser jeg skal på, men samtidig er det jo siste sommerferie før videregående, det blir litt rart og forlate ungdomsskolen..

Uansett har jeg hatt en veldig koselig dag i dag og humøret er på topp! Startet dagen med å gå sånn delvis til skolen med min søte lille nabo. Vi gikk sammen ned de første bakkene og så måtte hun vente på å bli henta i et kryss og samtidig stod hun å vinka til meg, litt lengre nede stod jeg og ventet på Kajoline og vinket tilbake. Det var ganske herlig, hun er så søt! Apropo søt så lager jeg gave til min venn Kristin nå!! Har så lyst til å vise dere den, men jeg kan ikke før på lørdag...jeg er så fornøyd! :) Her er noen bilder med grusomt lys fra i dag, blir aldri fornøyd..Hva gjør dere i dag da? :)

Skidag

Tirsdag er den dagen jeg absolutt ikke har tid til noe som helst data, men jeg finner meg alltid litt tid utrolig nok. Det er først skole til tre, så trening, middag, lekser og så er jeg dødstrøtt men må være våken rundt en time til kun for å se frustrerte fruer etter det er jeg helt død. Nå om dagen legger jeg meg ni hver dag, og er like trøtt igjen hver morgen. Ikke vet jeg hvorfor, men det er svært irriterende. Heldigvis ser jeg små tegn på at sommeren er på vei hver dag og det gir meg et lite håp om at jeg skal bli like glad, våken og oppegående som jeg egentlig er. Lenge leve sommer hjerte.

I dag derimot har vi hatt en annerledes skoledag, nemlig skidag. Vi får selv velge mellom bakken, skitur eller aking. Vanligvis ville du sett meg i bakken, men i år gadd jeg rett og slett ikke. Det blir for kjedelig å kjøre i de samme bakkene år etter år. I år valgte jeg aking. Etter gårsdagens og dagens varme var det utrolig nok ganske mye snø, men også endel slaås og våte ting. Men til tross for alt dette ble det en utrolig koselig da. Vi har grillet, tatt bilder, solt oss, aket, gått tur og nå skal jeg videre på trening. Tviler på at dere får høre noe særlig mer fra meg i kveld, men vi blogges i morgen. Ha en fin dag alle sammen :)


Har du hatt en fin dag i dag? :)

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush
OG VELDIG VIKTIG SELMA POSER IKKE, HUN HALVSOV PÅ GULVET!!! også sa jeg bare smil :) - hilsen henne selv.

I dag har nesten all snøen smeltet i og med at det har vært flere plussgrader. Nå er det et eneste stort slapse vær. Var kjempe deilig og komme hjem og bytte ut converse skoene med gummistøvler før jeg trasket opp til Selma en tur. Vi spiste kokosboller og tok hundrevis av fine bilder. Nå har jeg nettopp spist tomatsuppe og skal gjøre matte, livet mitt er grusomt interessant! Hehe, håper dere alle får en finfin mandag og så sier jeg takk til alle som var innom her både i går og i dag, dere er så utrolig snille og søte :)

Har det vært varmt vær hos dere i dag?

I think we all miss summer

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicBildene er fra i sommer da vi grillet hjemme med noen utrolig koselig naboer og fra en annen varm sommerdag i hagen :) Likte du bildene? Du savner vell sommer du og?

I går..

..var jentene her hos meg. Vi spiste pizza og så på film. Vi så the switch og den er skikkelig søt! Anbefaler dere alle å se den. Ellers holdt vi bare på til halv tolv i natt. Egentlig er det veldig tidlig til å være oss, men jeg har tross alt lagt meg ni omtrent hver dag denne uken..hehe. Alle bildene av oss er skikkelig skurrete og ufine, så velger å ikke legge de ut. Dere får klare dere med ett bilde av meg i mørket. Nå skal jeg rydde videre...ha en fin dag videre dere! :)


Trykk "Play" under for å traileren til Amors Baller!

Klikk her for å se hvordan du kan delta!

Outfit 19 mars 2011


Skjerf Cubus Genser Bikbok Bukse GinaTricot Ring Glitter

Det er strålende sol ute i dag, jeg har allerede sittet ute i rundt en og en halv time. Etterpå skal jeg en liten tur til byen og så kommer jente i kveld♥

Hva synes du?

Følg meg

Det skjedde noe utrolig tragisk i kbg i dag. En gutt døde i en togulykke. Jeg velger å kalle det det. Du kan lese om det her.

Hei dere! Takk for alle koselige tilbakemeldinger de siste dagene, dere er så søte :-) Tenkte jeg bare ville si at jeg nå begynner å legge ut bilder jeg tar og slik på tumblr.com og noe på wehearit. Dere kan følge meg her på tumblr, her på bloglovin og her på wehearit. De ligger også som linker i menyen over headeren min. Tusen takk på forhånd! Her er noen bilder jeg har tatt:


ØRETERAPI

Switchfoot - Learning to breathe Fra filmen Across the universe - All my loving The kooks - Naive Florence + the machine - dog days are over Jessie J - who you are


Augustana - Boston switchfoot - Twenty foue Florence + the machine - you've got the love

Har du sangtips?

Bilder fra i dag

Hei dere søte, koselige lesere! :) Jeg er dødssliten om dagen og jeg aner ikke hvorfor! Derfor er jeg utrolig lat og blogger omtrent ikke og orker ikke redigere bilder. Jeg har ingen ide om hvordan de skal se ut og de blir bare uffatelig stygge, derfor verdens beste løsning svart/hvitt bilder!! Fins ikke enklere løsning..Åh hater og ikke ha inspirasjon..

I dag var jeg på Joker med Karoline og kjøpte solrik. Det har vært kjempe deilig varmt vær ute og endelig begynner snøen å tine. Jeg merker det går mot vååår hjerte. I kveld skal jeg sove og spille piano og så lage noen innlegg til i morgen. I og med at det mest sansynlig ikke kommer flere i dag..

Begynner snøen å bli borte hos dere og? :)

MANDAG

Mandag. Klassebilde. Debattartikkel. Janteloven. Kake. Slaps. Rotete rom. Grått vær. Sliten. Støl. Glad. Dette er ord som beskriver min dag. Den har vært lang og kald, med masse dårlig vær, men til tross for det våknet jeg glad i dag. Det er en deilig følelse. Enda bedre er den når du kommer på at du har fått en ny sang inn på ipoden som ikke får deg til å gjøre annet en å smile. Til tross for at det er mandag, kan jeg trygt si at dette har vært en grei dag. Jeg har ingenting å klage på, enda. Etter jeg er ferdig med debattartikkelen blir dagen enda bedre enn den allerede er, med en god tv serie og så lakke neglene i en ny fin grønn farge. Begynner å bli lei den røde jeg har nå. Mandag er en grei dag altså, særlig hvis vi ser boritfra skole delen.

Jeg vet at i morgen skal bli en enda bedre dag, det har nemlig jeg bestemt.. Jeg tror faktisk at hvis du bestemmer deg for at dagen skal bli bra så blir den det. Derfor skal jeg våkne med et smil om munnen og sette på den fineste sangen jeg vet om for så dra på skolen med godt humør :) 

Er du glad om dagen?

ZARAJeg har sittet å tittet på zara sin nettbutikk i snart en time og jeg kan ikke si annet en at jeg liker den! De har utrolig mye fint og jeg ber til gud om at zara kan komme til kbg. Eneste dumme er at zara er bittelitt dyrt, men når du får så fine ting for pengene må det vell nesten være vært det! Hvis jeg kunne fått tre av disse tingene ville jeg hatt den lyse blusen til venstre i hjørnet, strikka jakka under og de fine skoene rett over from! 

Liker du zara?

Hjemme igjen

Ingrid: Så deg. men var ikke du keeper da ? :) Ja, jeg spilte faktisk keeper, og jeg synes ganske synd på de som så det! Har aldri spilt det før men gikk faktisk bra. Stod i 3 av 5 kamper og slapp inn 2 mål ellernoe. Jeg skal faktisk stå i serien i år så det blir veldig bra! :) 

Ja og det gikk ikke sånn sykt bra..vi vant en og tapte resten, men til vårt forsvar så var vi faktisk ikke så dårlige bare litt flaks mål og slikt. Hehe. Helt ærlig synes jeg sandar cupen og expertfestivalen som vi har vært på før er bedre, men koselig var det jo :) og slik ser en retarda fotballspiller ut.

Fotballcup

Nå drar jeg på cup med jentene. Gruer meg litt siden jeg vet vi skal spille mot noen sykt gode!! Håper vi vinner noe da..og hvis dere er der og ser en krølltopp i rød nummer 4 drakt men rød neglelakk kan jeg nesten garantere at det er meg. Ha en super helg :)

LUNSJ

Åhhhhh, deilig med god mat og helg!! I dag står pakking, rydding, pizza, godteri, film og norsk artikkel på planen og så reiser vi på cup i morgen tidlig en gang!! :) Hva skal dere denne helgen? Flere som skal på cup i morgen?

Curls

Jeg ventet en dag til jeg. Har brukt tiden til å trene en del og jobbe med skolearbeid. Det er det som er viktigst for meg akkurat nå. Kommer helt helt tilbake i morgen..men jeg drar på cup igjen lørdag så blir ganske dårlig blogging helt frem til mandag dessverre. Nå ser jeg på house og så skal jeg sove, er stuptrøtt.

Har du rett eller krøllete hår?

Må bare ta en liten pause..

Orker ikke. Rekker ikke. Kan ikke. Må bare ta en liten pause. Kommer tilbake på onsdag, da jeg er ferdig med alt av skolerbeid. Skole ødelegger alt. Håper dere følger meg igjen til onsdagen da! I mens kan dere sjekke I♥ der alle mine favoritt blogger ligger og høre på den søte sangen under bilde :)Ha noen finfine dager :)

Jeg er stolt nordmann

Først vil jeg bare si at jeg er stolt over å være nordmann akkurat nå!!! Dere skjønner sikkert hva jeg mener, vm, petter og alt det der. Og for det andre tusen tusen takk for alle søte kommentarer, nye lesere og følgere på bloglovin!! Dere gjør faktisk dagen min bedre!! :) Hvis dere ikke følger meg men vil så bare trykk her.


I dag har jeg egentlig gjort svært lite. Har sittet å heid frem Petter med familien, mens vi spiste boller og kake også hatt en mini fotoshoot med jullesnupp. Over er et helt tilfeldig bilde som også ble tatt. Bildene kommer senere i kveld da jeg har redigert de! 

Så dere på vm i dag?

@jullesnupps cribVi har hatt en koselig dag i byen i dag. Kjøpte bare et par solbriller også satt vi på en koselig kafe og spiste is. Nå er jeg hos Jullesnupp og jeg sitter å erter henne for diverse ting. Vi koser oss med diverse godteri og hører på finfin musikk. Kos dere med masse bilder av meg for en gangs skyld og han en finfin lørdagskveld! :)

Hva gjør dere i kveld da?

5.mars

Nå tar jeg turen innover til byen for å møte Julie som endelig er ferdig på jobb. Tror ikke jeg skal kjøpe noe, men jeg håper vi får tatt en tur på kafe. Elsker virkelig kafe besøk! Tar med meg kameraet så får dere se bilder senere i dag :) Har ikke så mange bilder av Julie og meg og heller ingen fra i dag enda, så dere får klare dere med noen bilder fra hyttetur i sommer. Et ord kan beskrive det KOS!

Fast pass tv

Kom ikke inn på blogg.no i går, sorry. Tenkte jeg skulle anbefale dere denne geniale nettsiden her til dere. Den heter fast pass tv og du kan se omtrent alle serier, filmer osv. Den passer perfekt for meg som liker å se serier som ofte ikke går på tv eller som går på teite tidspunkt. Jeg har allerede startet å se alle sesongen til the hills og i går så jeg life as we know it, som jeg også vil anbefale, og det funket skikkelig bra! Ingen hakking eller irriterende reklame osv. Det er 100 % gratis og du trenger ikke lagre account eller noe!! Dere finner siden her.


J
eg fant nettsiden via denne jenta her :)  Pleier du å se filmer/serier på nettet?

TorsdagenNå sitter jeg her hjemme i stua med de nye bladene vi kjøpte i Oslo og ser på vm. Snart skal mormor lage en av yndlingsmatrettene mine og så skal jeg kanskje på kino.`I dag er det masse sol og utrolig varmt inne. Jeg kjenner at det er vååår ♥ 

Hva skal dere i dag?

Leserspørsmål

Fikk et spørsmål i dag. Skal du besøke henne i nærmeste fremtid?? (Mathilde) Nei, jeg var jo der i sommer og det koster en del penger å dra dit, men jeg vil veldig gjerne dit igjen. Hvis Mathilde skal bo der i veldig veldig veldig lang tid til så skal jeg dit igjen, det har jeg bestemt! Singapore er et utrolig flott land med masse shopping muligheter, varme, morsomme severdigheter og fine mennesker. Det er mye å bli kjent med der nede siden det ikke er helt som i Norge, men det er absolutt et sted å dra på ferie hvis du har muligheten!

Her er litt bilder fra turen dit. Mathilde har tatt noen av dem vet jeg, men jeg har redigert de alle sammen :)

Noe mer dere lurer på?

InnkjøpHaremsbukse cubus svart tube blonde bh bikbok svart og enkelt men jeg hadde 50% på bikbok jeg måtte bruke og så bare fristet det med ny bukse :)

Hva synes du?

Litt flere VM bilder

Hva synes du?arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits