Oslo

Fantastisk gøy! Hele Oslo var i god stemning med Marit på pallen, Mikko Kokslien, Håvard Klemetsen, Magnus Moan og Jan Schmid på pallen, den norske nasjonalsangen, masse mennesker og alt var bare helt utrolig gøy! Jeg er så glad vi fikk vært med på det her! Litt misunnelig er jeg for at pappa og mamma skal opp og se i kollen på torsdag..men det var fint å kunne trøste seg med at jeg har vært med på dette da. Pappa tok bilder av dem på scenen siden han har lengst armer og de andre bildene har jeg tatt! Resten av bildene kommer i morgen. 


Har du vært i kollen?

Ballet

Jeg har jo ikke skrevet noe særlig om ballet på torsdag. Jeg dro selv om jeg ikke var frisk. Jentene kom hit og fikset seg før mamma kjørte oss ned. Det var utrolig gøy og se alle jentene i de fine kjolene sine og guttene i dress. Vi fikk servert god mat, mange flinke folk sang og spilte også hadde vi diverse kåringer. Selv fikk jeg årets godjente. Jeg har faktisk ikke bilde av meg selv i kjolen, eller jo ett men det er så forferdelig stygt at ingen skal få se det. Haha. Men under her kan dere se en liten del av kjolen og prisen min. Kjolen er kort, jeg hadde rett hår og noen vintage aktige ballerinasko med en sløyfe på som er mamma sine. Jeg var hvert fall veldig fornøyd med kvelden! :)
Har dere ball i 10.klasse?

Dagens bytur

Det var utrolig koselig i byen i dag. I og med at Kristin bor et lite stykke unna går det evigheter mellom vi ser hverandre. Særlig når visse mennesker ikke kommer på trening hint hint. Det snør helt utrolig masse i dag så vi var ikke så mye på marken. Det var masse mennesker, kaldt, vått, men kjempe gode smultringer!! Kjøpte ingen verdens ting utenom en slags dagbok. Nå skal jeg game sims for fullt og proppe i meg halstabletter. Vi blogges.

Snør det masse hos dere i dag og?

Marken og litt til

Jeg vet jeg har vært dårlig blogger i det siste men dere vet..jeg har vært syk, på ball, sliten, Selma overnattet, det ble veldig sent, har vært på Kbg marken, men nå er jeg her igjen. Det er endelig vinterferie og den skal bli brukt så bra som mulig. Eneste minus er at alle drar fra meg..men jeg får prøve å ha det gøy uansett! I går lagde jeg meg en liste over ting jeg skal gjøre i løpet av vinterferien så da er det vell bare og gjennomføre den så har jeg gjort noe hvert fall.

I dag er planen å dra ned til byen og møte Kristin og gå rundt i bodene, ta bilder, prate masse og ikke minst kjøpe smultringer!! Jeg er fortsatt syk men jeg trenger virkelig å være sosial istedenfor og ligge hjemme i senga som jeg egentlig burde. En eller annen dag kommer jeg til å ende opp deprimert fordi jeg er så mye syk..hater immunforsvaret mitt og den eneste løsningen min er å flytte til varmere land!! Gleder meg til jeg blir 19 jeg..Har dere noe tips til hva jeg kan gjøre i vinterferien?

1 picture of yourself

Dette er et av innleggene til 10 days challenge.

Challenge

Image and video hosting by TinyPicFant dette bilde på wehearit og tenkte egentlig at jeg ikke hadde noe bedre å gjøre så hvorfor ikke. Det er jo ganske mange andre som driver med på en lengre utfordring og lignende, sånn som 365 days eller 20 days, men det orker jeg ikke! Dessuten er det gøy å ta en som er litt annerledes en alle de andre.

Jeg starter i morgen med den første og det blir ved siden av den generelle bloggingen, siden det er utrolig kjedelig å bare lese om dette. Dagene kommer nok ikke rett etter hver andre hver dag men litt spredd. Det starter med ett bilde av deg selv, så to sanger du liker, så tre filmer osv.. Så da kan jo dere også ta denne utfordringen hvis dere vil :)

Tar du utfordringen?

God morgen

..eller skal jeg si dag? Jeg har vært våken en god stund men jeg har rett og slett ikke giddet å stå opp. I dag er dagen jeg har ventet på en god stund! Jeg skal på ball for første gang og jeg gleder meg masse!!! Hvis vi ser bortifra at jeg er syk da. Noen av jentene kommer hit etterpå også skal vi fikse oss sammen og ha det litt gøy før ballet! Før den tid skal jeg ligge rett ut i senga og bli så frisk som mulig. Jeg er så lei av å ha dårlig immunforsvar!! 

Forresten tuuuuuuusen takk for alle de søte og snille kommentarene jeg har fått de siste dagene. DERE ER BEST!!
Er du mye syk?

Ups and downs

+ Det er ball i morgen
+ Det er vinterferie snart
+ Det er Kongsberg marken
+ Jeg har fått mange søte kommentarer i det siste

- Jeg er syk
- Det er kaldt ute
- Jeg har ingen ting å ta bilder av

(Bildet er gammelt siden jeg ikke får tatt nytt) Har du noen ting du er glad og lei deg for i øyeblikket?

Jeg er syk..

..en dag før ballet. Så jeg holder meg litt unna bloggen i dag dessverre. Siden det er mitt første og siste ball på ungdomsskolen vil jeg helst være frisk og rask i morgen. Så da blogges vi masse i morgen! Ha en fin dag i dag da! :-)

Åtte fine bloggdesignJulie ♥ Hanna Madelen ♥ IngridAgnes ♥ Werothehero ♥ CarolineMaria ♥ Malin

All these pretty picturesÅhh, kunne ønske jeg var så flink til å ta bilder! Likte du bildene?

Outfit 20 februar 2011


Jakke Bikbok Skjerf Cubus Sko Trendsko?

Svar om Mote, hår og sminke

Er krøllene dine helt naturlige? Ja, jeg får mange spørsmål om dette og de er helt naturlige!
Du har utrolig fint hår! Har du noen tips til hvordan jeg kan få krøller, hihi? :) Siden mine er naturlige må jeg ærlig talt si at jeg ikke aaaaner hvordan du kan få krøller utenom standard tipsene. Du kan bruke krølltang/rettetang eller den gode gamle flette håret i mange fletter mens det er vått sove med det og våkne til hvert fall bølger :)
Retter du håret? En gang i blant :)
Har du alltid hatt så fine krøller eller har du tatt noe sånn permanent-ting til frisøren? Jeg har ikke alltid hatt sånne krøller jeg har nå siden de har forandret seg opp gjennom årene. Før hadde jeg mer bølger nå er de helt crazy bananas og står i alle retninger.
Bruker du mye sminke? Nei, jeg er ikke så glad i sminke egentlig.
Hvor handler du mest klær? Vi har ikke så mange butikker i Kbg så det går mest i Bikbok, Cubus, Lindex, Vero Moda og H&M. Utenom de er jeg svært glad i Carlings, Gina Tricot, Weekday og Monki :-)
Hvor mye bruker du på klær i mnd? Aner ikke hvor mye men ganske lite. 
Hvor får du inspirasjon fra? både til klær og bilder? Alle steder egentlig. På gata, wehearit, andre internettsider, mennesker jeg kjenner, blader osv..
Hvilken mobil har du? Jeg har en gammel samsung corby..
Hvilken data har du? Acer aspire 7715 ellernoe :)
Hva inspirerer deg til å kle deg så fint selv om det er kaldt? Takk! Jeg synes egentlig ikke jeg kler meg så veldig fint, men mitt tips er å invistere i store deilige skjerf, en fin jakke og noen stilige sko som du kan bruke til alt.
Kan du legge ut flere outfits? Ja, det kan jeg! :-)
Hvilke sminke/hår/hud/kroppspleie produkt ville du tatt med hvis du bare kunne valgt en ting? Kanskje bodylotionen min fra sephora?

To årsdag!!!

I dag har jeg faktisk blogget i hele to år!! Desverre er ikke alle minnene samlet på en blogg, men på tre..uansett er det ganske rart å tenke på at tiden har gått så fort! Føles ikke ut som om to år har gått! Noen synes vell det å blogge er å kaste bort tiden sin, men det får være deres eget problem. Jeg liker det og har tenkt til å fortsette så lenge jeg vil :) 

Over til noe annet. Selma og jeg dro i byen etter skolen for å se etter de siste greiene til ballet og dra på kafe. Kjøpte også et par sko jeg kan vise dere i kveld eller i morgen! Nå skal jeg gjøre litt lekser og så skal jeg feire meg selv med nystekte vaffler!! :) Skulle forresten være kjempe flink å ta bilder fra dagen i dag men endte opp med kun disse to og noen andre uskarpe mindre fine bilder..jaja!
Ønske meg gratulerer? Hva gjør dere i dag?

Outfit tjuende februar
Cardigan H&M tights Gina Tricot Singlet Bikbok Ring Singapore Kjører det ganske enkelt i dag. Jeg skal jo ikke ut av huset annet en til mormor på middag og jeg tror hun overlever synet! Nå skal jeg se på af1 og bake kake til i morgen for da skjer det noe ganske gøy! :) 

Hva synes dere?

Places i want to go to

London..


Paris..


Venice again..


New York again..


Sidney..

Rome again..


Hvor vil du dra?

Lørdagskveld

Siden min bror feirer i dag har jeg lovt å holde meg unna! Så derfor har jeg låst meg inne på rommet mitt med en god stor og dose godteri og dusinet fullt 1 og 2! Burde kanskje egentlig heller tatt meg en tur ut og være litt sosial, men jeg orker ikke. Denne helgen skal jeg rett og slett bare nyte og slappe av, og lade opp til en ny uke med ball, skolearbeid, jobbe litt og treninger!! Ha en kjempe fin lørdagskveld videre uansett hva dere gjør! :-)
Hva gjør dere denne lørdags kvelden?

Svar om Mathilde og meg

Hei dere! Utrolig koselig at dere likte det nye designet mitt. Vi kan alle takke verden flinkeste bestevenn Mathilde!! Du finner ikke bedre <3

Hvor lenge har du kjent Mathilde? Siden sommeren til 8.klasse det var vell i 2007, men jeg viste godt hvem hun var før det og :)Hvordan er forholdet mellom deg og Mathilde nå? I og med at hun bor i Singapore. Mister dere kontakten osv? Forholdet mellom oss er utrolig bra! Vi er begge veldig flinke til å holde kontakten gjennom mail, facebook, skype og ikke minst blogg! Så egentlig har det ikke forandret seg så veldig mye.Savner du Mathilde? JA!!!!!Snakker du ofte med henne? Ja, så ofte som mulig!!Endret ting seg når hun flyttet? Nei, ikke annet en at jeg ikke ser henne hver dag og ikke får vært med henne, men vi er fortsatt like gode venner!Hva savner du mest ved henne? Hvor gøy hun er! Hun er den rareste, søteste, morsomste, peneste menneske på jorden! Jeg savner hvor gøy vi hadde det og alt det rare hun fant på!! Er det noe mer dere lurer på bare spør i vei!

Innkjøp i det sisteRing Gina tricot Neglelakk H&M ring Glitter

Var jo i tigerstaden med klassen på torsdag og det er helt utrolig at jeg ikke klarer å finne klær inne på monki, carlings, Gina tricot eller weekday!! 

Hva synes dere?

Svar om bloggen og fotografering

Hvor mange lesere har du? Jeg har rundt 100 ellernoe akkurat nå, men har hatt oppi 2-3 og 400 :)hvorfor begynte du å blogge? :) Haha, skulle gjerne hatt en god fortelling her, men jeg startet fordi alle andre gjorde det. Selvfølgelig.ynglings blogger? Alle de som ligger under favoritter + http://blomsterfeenhanna.blogg.no/Hvorfor blogger du? Frodi jeg vil.hvor lenge har du blogget? To år ca.Hvor mange timer bruker du i gjennomsnitt på bloggen hver dag? Det spørs på hvor god tid jeg har osv. men alt fra en halv time time til 3 timer ca.Har du noen gang seriøst vurdert å slutte å blogge? Nei, egentlig ikke.Hvor har du kjøpt stativet ditt? Fikk det til jul, men aner ikke.hvor får du foto inspirasjonen din fra? (: Egentlig over alt. hvilket kamera og hvilke linser bruker du? Canon eos 450d, jeg har den standardlinsa som hører til kamera og en 18-200 mm. I tillegg til dette har jeg en ekstern blits, fjernkontroll og noen andre kameraer.Hvordan fikk du photoshop? Fikk du det gratis og eventuelt hvordan fikk du det da? :) Det fikk jeg av en klassekamerat.kan du legge ut innlegg om redigeringstips/fototips fast 1 gang i uken eller noe? Ja, det kan jeg helt sikkert :)Hva er dine topp 3 fotograftips? sånn hvis jeg skal ta bra bilder med et vanlig speilrefleks uten å måtte kjøpe masse tilbehør. 1. Lær deg kamera og ikke bruk auto innstillingene! Det er mye bedre å bruke enten M, Tv, Av osv.. 2. Pass på lyset. 3. Vær kreativ og bare ha det gøy! Det er det det handler om :)

Svar om meg

Hvilken linje skal du gå etter 10ende, og hvorfor? Jeg skal gå vanlige studiespesialisering fordi de ikke har noen av linjene jeg vil gå på i Kbg. Yndligsmat / drikke? Iste, vann, pizza uten ost fra yndlingsrestauranten min i Pesaro, Italia. Har du kjæreste? Nei, ikke akkurat nå.Trener du? Ja, jeg trener tre ganger i uka nå + gym og når det ikke er snø trener jeg helst hver dag.Liker du rosa? Jeg liker sånn dus/baby rosa.Beste godteri? Vet ikke helt siden det er så mye å velge mellom! favoritt sang? :-) Akkurat nå må det være Down av Jason Walker.Hva er ditt favorittprogram på TV? Serier? John and Kate plus 8,csi og lignendeHvor mange land har du være i? Jeg har vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Italia, Hellas, Spania, Frankrike, Thailand, USA, Singapore og sikkert noen jeg har glemt.hva vil du bli når du blir stor? Eh, det er hemmerlig :-)stoler du fullt på alle vennene dine? Det er ganske personlig egentlig, men jeg tror ikke det nei.Hva inspirere deg? Alt egentlig. Bøker, mennesker, ting jeg ser på tv/internett.Hva ville du bli da du var liten? Bussjåfør blant annet.hva er snittet ditt på skolen? hvilke fag liker du best og hvilke er du gode i? utrolig fine bilder på bloggen din:) Snittet mitt til jul var 4,5 som er helt greit. Jeg liker best  samfunnsfag, musikk og gym, og det er vel de jeg er best i og. Tusen takk :-)Hvis du måtte dratt til en øde øy, og du kunne bare hatt med den 3 ting, hva ville det ha vært? Mathilde med tre egne ønsker, et kamera og en fotball tror jeg.Hva er du mest fornøyd med med deg selv? Og hva er du minst fornøyd med? Jeg er fornøyd med fingrene og tærene mine, tennene mine, at jeg blir brun fort, beina mine. Jeg liker ikke huden min (urenheter osv..) og magen min og delvis håret.Hva er det flaueste du noen gang har opplevd? Det aner jeg ikke.Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Både utseendemessig og personlighetsmessig. Svarte på utseende over her men personlighetsmessig må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke er sånn oppmerksomhetssyk bitch og at jeg er helt greit smart.Hvilket fag likte du best på skolen? Og hvilken fag liker du ikke? Jeg liker best Samfunnsfag og gym og musikk. Jeg er ikke så glad i Mate matikk, nynorsk og naturfag.Hvis du kunne valgt mellom smaks- eller luktesans hva ville du valgt? Smakssans. drømmen din?:) Jeg har ingen spesiell drøm enda.si tre personer du vet du kan stole på Jeg kan stole på flere enn tre så det blir feil å kun si de tre. hva syns du er viktigst på en gutt; utseende eller personlighet? Personlighet, men utseende teller det også.hvorfor er du så søt? Jeg er født sånn! :-) Neida.. aner ikke, men takk :-) 
De andre kommer senere :)

Sunshine is delicious, rain is refreshing, wind braces us up, snow is exhilarating; there is really no such thing as bad weather
Ph/me Det har snødd utrolig mye de siste dagene nå!! Masse masse masse hvit snø bare daler ned på bakken og alt blir veldig hvitt og rent. Helt ærlig må jeg si at jeg er ganske lei snø nå. Det ødelegger så mye!! Snø er greit frem til januar og etter det trengs det ikke noe mer. Jeg vil spille fotball og gå i tøysko uten å bli våt... Liker dere snøen som kommer nå?

Siste sjanse til å spørre


Tirsdag er nå lik bloggfri dag. Jeg har alt for mye å gjøre, så vi blogges i morgen! Nå er det siste sjanse til å spørre meg før jeg svarer på spørsmåls runden!! Så spør enten i dette innlegget her eller i kommentarfeltelt under her. Ha en strålende tirsdag videre! :)

"Love conquers all"

Hei dere! Jeg har hatt den koseligste dagen på leeeeenge! Selma og jeg har vandret rundt på kjøpesenteret siden skolen sluttet, sittet på kafe og kjøpt litt små greier. Tror alle har fått med seg at det er valentines dagen i dag. For min del er jeg ikke stor fan av den, men det kan ha noe med at jeg ikke har kjæreste..neida! Men dagen i dag tenker jeg mest på som min brors bursdag. Han blir atten i dag og er såååå heldig!! Så gratulerer med dagen bror :)Så kvelden min går egentlig til å høre på fin musikk, kanskje se meg selv litt i speilet (er så uvant med midtskill og rett hår) og så kommer jeg til å sitte klistra inn i dataskjermen siden jeg må gjøre ferdig en deadline til i morgen! 

Er det noen som har gjort noe søtt mot dere i dag? Hva syns dere om det jeg hadde på meg i dag?

If you can make a girl laugh, you can make her do anything


Ph/me Random overskrift men fin gladlaks på bildet da :) Hva synes du om bildene? Hvilket var finest?

@Charlottes placeNå drar jeg til Charlotte hvor jeg skal sove i natt og så blir jeg borte enda en natt, så vi blogges nok ikke før på søndag egentlig. Kommer nok en liten oppdatering i kveld eller i morgen, men vi får se. Jeg skal nyte helgen så vil helst ikke tenke på bloggen. Men dere får ha en strålende helg og kose dere masse! Skulle lagt ut dette før i dag men bedre sent enn aldri ;) Hva skal dere denne helgen?

If I'm a type of food, then I want to be a cupcake. Because then I am cute, petite and delicious!


ph/me Setningen er litt feil, men tok det fra en side og orker ikke fikse på det! Hva synes du om bildet?

Blue my mind


Kjøpte denne for en liten stund siden i byen! Har egentlig sluttet å like slike knæsje farger men akkurat denne falt i smak! Liker veldig godt neglelakkene til h&m. De er litt dyre, men de har mange fine farger. Nå har jeg tre og den tredje kan jeg vise senere hvis dere vil :) Veldig like og lyse bilder, men har ganske dårlig tid i dag og lite inspirasjon...Har du denne?

Gamle bilder, ny redigering
ph/me I dag tar jeg rett og slett en mini bloggpause i og meg at jeg omtrent ikke har tid til å sitte her og jeg har mega hodepine! Bildene over her er gamle og er redigert på nytt og jeg vet ikke helt om jeg liker de. De ble litt blå og litt stygge egentlig. Men jeg vil veldig gjerne ha konstruktiv kritikk så jeg kan lære av det og bli bedre! Så hva synes dere egentlig om de? :)

I wish I knew how to make you want to be with me forever.


ph/me

No matter how long the winter, spring is sure to follow

Helt siden jeg kom hjem fra skolen i dag har det snødd masse hvit snø ned fra himmelen, og jeg som trodde vi gikk mot vår? Tydeligvis ikke. Jeg får trøste meg selv med at det bare er februar og helt normalt, dessverre. Jeg gleder meg til å ta i bruk de tynne jakkene mine og de lette enkle skoene. Jeg gleder meg til det blir så varmt at jeg kan gå ute uten å fryse fingrene av meg. Jeg gleder meg til å spille masse fotball på en bane uten is! Jeg gleder meg til å ta bilder ute uten at kameraet blir vått! Jeg gleder meg til det blir vååår♥Gleder du deg til våren?

Dagens outfit
Cardigan Cotton on / Singlett Bikbok / Belte og neglelakk H&M

Gjennom årene har jeg lært at det som er viktig med en kjole er kvinnen som bærer den

quote av Yves Saint Lauren.

Har sittet en lang og god stund og sett på kjoler på polyvore nå og over kan dere se noen av de mange nydelige kjolene jeg fant. Kan vell si at dette er favorittene! Jeg elsker de duse fargene og det enkle men fine designet. Jeg liker kjoler som ikke er alt for krevende og som ikke stjeler all oppmerksomheten. Det er jo mennesket inne i kjolen du skal se! :) Hva synes du om kjolene?_________________________________________________________________________________________________________________

Nå kan du være med i konkurranse på denne bloggen her og vinne en kalenderbok. Jeg er med, bli med du og! :-) Ikke glem spørsmålsrunden her og at jeg er med i blogg vs blogg her. Tusen takk til alt på forhånd :-)

Tired of math

Jeg er med i blogg vs blogg her. Utrolig koselig hvis dere kunne stemt på meg. Takk på forhånd :)

Det er søndag og helgen er snart over. Jeg kjenner at jeg faktisk er helt utvilt men svært rastløs. Så rastløs at jeg faktisk gleder meg til helgen er over og det skjer litt igjen! Det er faktisk ganske mye som står på på skolen nå mye gøy og noe mindre gøy, for eksempel matte prøva..Har fått øvd masse heldigvis!!!

Nå skal jeg slappe av med å lese litt blogger og spille sims2 før jeg må øve enda litt til! Hva gjør dere denne søndagen? Spørsmålsrunde


Jeg har fått noen spørsmål i det siste så da tenkte jeg hvorfor ikke bare sette i gang med en spørsmålsrunde. Jeg har hatt spørsmålsrunde før men det er på tide med en ny en. Jeg har forandret meg en del siden sist! Kommer til å ta med de spørsmålene jeg ikke har rukket å svart på til hver og en også. Så spør om hva en det nå er dere lurer på! Kan hende jeg kan svare på video til og med :)

It's saturday!

Hei! Jeg tok rett og slett ingen bilder i går men det var svært koselig da! Kom hjem for en liten stund siden og har fått i meg litt mat og dusjet. Nå har jeg egentlig satt meg ned i stua med iste, gulrotkake og matte. Har prøve på mandag, åhh fml.. Ønske meg lykke til?Senere skal jeg gjøre noe veldig gøy, så jeg gleder meg masse til å vise dere det!! :) Hva skal dere i dag?

Jentekveld

Nå reiser jeg på jentekveldisj ting. Bilder og slik kommer i morgen. Ha en fin fredag alle sammen! :) Hva gjør dere i kveld?

Maud

Starter på en liten utfordring. Dag 1 skriv om deg selv.

Jeg er da en femten år gammel jente med navn Maud. Jeg bor i en liten by etter min mening og går ut av 10.klasse nå til sommeren. Jeg er en blid, kreativ og aktiv person og jeg hater å sitte stille og ikke gjøre noe. Jeg har spilt fotball siden jeg gikk i 3.klasse og er det en ting her i verden jeg elsker må det være fotball! Ellers er jeg greit interessert i foto, mote, å skrive, tegne, designe ting, trene og reise. Jeg liker ting som gjør meg glad, slik som glitterpenner, diverse tv program, potetgull, små utflukter, loppemarkeder, små søte butikker, hullete strømpebukser, jordbær, gamle kameraer, rare mennesker og smilehull.

ph/me Nå er jeg litt interessert i å høre om dere, fortell!

Autumn
ph/me Har ikke plukket opp kameraet i dag, så dere får se noen bilder jeg tok i høst. Nå skal jeg bake kake og gjøre klart et innlegg til :)

Good night


ph/me Nå skal jeg se sesong avslutning på greys, spise og så sove. Natta dere!arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits