VIDEOBLOGG

Maud, du er bare en av disse søte menneskene på jorden. Tvers igjennom godhjertet, digger DEG! :) - Digger deg og

- mne

Last nightLite med oppdateringer i det siste.. Jeg gjør ikke så mye spesielt og det er lite kult å høre om de tingene som skjer, men får vell fortelle litt. I går lagde vi taco sammen og hadde besøk av blant annet Karoline. Det var en deilig rolig kveld! I dag tror jeg at vi skal på ski tur igjen, håper virkelig det!!

Hva skal dere i dag og hva gjorde dere i går?

Walla!

Dette er Mathilde, the famous ex-blogger! Jeg er helt loner i skolekantinen akuratt nå, derfor velger jeg å logge inn på Maud sin blogg for å klage. På tross av at det er fredag den 13 har jeg en helt suveren dag! Noe jeg alltid har egentlig. Men denne er bare mye bedre, fordi mens alle de andre på trinnet mitt har prøve kan jeg sitte i kantinen å blogge om det.

Om dere i tilfelle skulle lure har jeg det kjempe bra, jeg bor hos Maud, hennes bror bruker lengst tid på badet, de ber bordbønn hver dag, vi må legge oss halv 7 (men av og til kvart på 7 i helgene), bikinien min er fra Autsralia et sted, Ralph Lauren klærne mine er kjøpt på...wait for it.....Ralph Lauren, de har et esel i hagen a.k.a the big rabbit, det blåser i Kongsberg, jeg har ikke eget rom hos maud men jeg har et skap jeg kan sove i om det blir for kaldt ute, jeg trives i norge og i helgen har jeg ingen planer!

Runder av dette innlegget med 0 fotografier! Ha en fin helg!

-mne

by Karoline LianeNikon D90 // 70mm F2.8 EX DG MACRO


09.01

Wow, må bare si takk til alle som følger meg på bloglovin, twitter osv. Utrolig gøy!! Mathilde og jeg svarte på spørsmålsrunden i dag så den kommer i løpet av de neste ukene :-)

Nå skal Mathilde og jeg på årets første kondis trening.. Please, God, kill me... 

Årets første skitur
Har dere vært på ski i år?

Q&A

Hva heter twitteren din? maudhb, chris

Hva skjer med mne for tiden?? Nothing in tha hood lxm

Hvor er jakken din fra? Bikbok

Dumt at du ikke har en "fan" e-post til bloggen din, for jeg har redigert et kjempefint bilde av deg og en du ligner på!! CHRIS MEDINA :D :D Jeg har en mail, maudisch@hotmail.no, takk for bilde det er serr. mitt nye bakgrunnsbilde!!

Jeg bare lurte på om dere kunne legge ut bilde av hvordan rommet deres ser ut for dere deler vell rom? :) Nei, det gjør vi ikke påsan. Mathilde bor i 1.etasje mens jeg bor i 2.

hvor er krukken fra? ikeachillern i min nye rosa hoodie med my homie

Takk!

Har jeg noen gang fortalt hvor utrolig herlige dere lesere kan være noen ganger? Her om dagen logget jeg meg inn på blogg.no for å lese kommentarene mine og det første jeg så var denne "åhh. kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker bloggen din. du virker som en så inderlig snill person : ) håper du får det fantastisk i 2012 : )" Det er rart og si det, men noe så enkelt som det kan forandre hele dagen min! Jeg elsker å sette pris på de små tingene i livet og ett kompliment er noe av det beste man kan få. Selvfølgelig må man tro på det folk sier for at det skal gi noen effekt og det er jo ikke alltid like lett, særlig ikke i den fake verdenen vi lever i nå. Det er vanskelig og vite hva som faktisk er oppriktig ment eller ikke. Man må egentlig bare ta en sjanse og håpe på det beste. Takk for alle støttende, koselig og fine kommentarer!

I tillegg får jeg tilsendt sånne fine bilder, vi ligner ikke altså...

VIRRU VÆRRA ME TE OSLOOO

De som følger meg på twitter, og som faktisk leser det jeg skriver vet hva Julie, Mathilde og jeg har gjort i dag....wait for it....vi har vært i Oslo!! Meget koselig tur! Og dere gjett hvem som endelig flytter inn i dag?? Mathilde!!! Så i dag 02.01.12 blir vår første natt i samme hus, ønsk oss masse lykke dette første halv året!!Hva har dere gjort i dag?arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits