Denne jenta har talent

Herlighet! Kristin viste meg denne jenta her i går og hun er jo utrolig flink!! Hun er fra Texas og er 17 år, tror jeg. I tillegg til å ha en fantastisk fin sang stemme er hun også super pen! Hun er faktisk så flink at jeg synes hun er flinkere enn mange av de som originalt synger sangene. Så ta en titt inn på siden hennes her, dere vil ikke angre! Shit, får ikke lagt inn noen videoer fra youtube inn her..men min favoritt er da hun synger The Only Exception av Paramore! Tilfeldigvis en av mine favoritt sanger :) Hørt henne synge før?

LOVE
ph/me   Hvilket likte du best?

Ski tur!

I dag har jeg vært på ski tur med Kristin og familien. Herregud, for en tur! MASSe oppover bakker og så rett ned igjen! Datt ikke en eneste gang da, heldigvis. Kristin trynet fire ganger og det var kun ned kemneren! Men det var koselig da. Dro til Kristin etterpå og har vært der til nå! Nå skal jeg dusje og spise og lade opp til skolen i morgen. Jeg er absolutt ikke klar for en ny uke enda!! Bildene er grusomt stygge i fargen osv, orker ikke redigere de. Hva har du gjort denne søndagen? :)Nytt design igjen


Nå er jeg endelig snart ferdig med designet! Mangler ny overskrift, ny skrift, forandre kommentarer greiene og legge inn litt url adresser osv.. men det kommer i løpet av kvelden eller morgendagen. Gleder meg til å få noe nytt. Det er ikke fryktelig annerledes enn det forrige, men enkelt og greit, slik jeg liker det. Nå gjenstår det bare å spørre hva synes dere om det nye designet?

You don't take a photograph, you make it


ph/me
Hei! Fredagskvelden bli brukt hjemme i sofaen med en liten dose godteri. Orker ikke være med noen i dag på grunn av en sterk hodepine og så har jeg veldig vondt i ørene. Så vondt at jeg gikk hjem fra skolen. Noe som er utrolig kjedelig! Men for å se på den positive siden så har jeg planlagt noen bilder jeg skal ta, nytt design, litt andre ting jeg skal og fått tatt noen bilder, noe som er ganske greit! Nå skal jeg finne meg noe gøy og se på før jeg kryper til sengs. Ha en fin kveld videre :)

Play the music, not the instrument


ph/me Ble ikke helt fornøyd med redigeringen men men. Hva synes dere?

Hvilken redigering?

" Utrolig koselig at dere likte det mer seriøse innlegget i går! Vet jeg ikke er spesielt flink til å skrive, men jeg vil bli. Hvis dere vil kan jeg jo skrive noen flere sånne om en stund og gjerne kom med forslag til hva jeg skal ta opp. Føler meg egentlig litt teit når jeg skriver slik men det får bare være! "


Hvilket likte du best?
Jeg for min del liker best bilde nummer 1.

Beautiful me

Hvor mange av dere som leser dette har ikke følt seg stygg, feit, for tynn osv.? Kan dere si meg en person som ikke tenker sånn? Jeg tror vi alle ønsker å se perfekte ut. Perfekte klær, sminke, hår, kroppsvekt osv. Nåtidens ideal for jenter er den pene tynne jenta med pupper og rompe, perfekt hår, sminke og klær, hun er populær, smart, alle guttene vil ha henne og hun er rett og slett perfekt! Det er trist hvordan så mange jenter ødelegger livet sitt bare for å oppnå det idealet.

De slanker seg, får sykdommer, tar operasjoner, spiser ikke, prøver å være andre enn seg selv og når de aldri blir som de selv vill gir de opp, blir deprimerte og noen så håpløst lei at de faktisk tar sitt eget liv. Med en gang de ikke er populære nok eller pene nok er livet deres plutselig over. Det er patetisk synes nå jeg. Det er patetisk at alle prøver å bli noe de egentlig ikke er. Ingen er perfekte!! Og hva er egentlig definisjonen av perfekt?

Det er trist hvor lav selvtillit de fleste jenter egentlig har. Jeg tror egentlig ikke gutta skjønner det. Jeg kunne ønske alle jenter bare sluttet å prøve å være noe de ikke er. At de starter å være seg selv og at de er fornøyde med det. Alle har feil enten det gjelder innsiden eller utsiden, men hvis man bare fokuserer på det blir du helt gæren. Man burde tenke på det positive! Ingen kan komme å si at det ikke finnes en eneste positiv ting med seg selv.

Hver gang jeg føler meg litt nedenfor og litt langt ute setter jeg meg ned og skriver en liste. Jeg tenker på alt jeg synes er positivt med meg selv og skriver det ned punkt etter punkt. Noen ganger ender jeg opp med tre punkter og andre ganger kanskje ti men uansett føler jeg meg alltid bedre etterpå! Tenk på deg selv og ingen andre, for du konkurrerer ikke med noen andre en deg selv. Så hvis du føler deg stygg, feit og ikke bra nok for andre, sett deg ned, skriv en liste om positive ting om deg selv, les den høyt for deg selv etterpå og vær stolt av deg selv! Og ikke glem at det er innsiden som teller.

HALLO

Hei!! Onsdag i dag. Masse lekser og kondisjons trening. Droppet sist nevnte for lekser, wohoo! Har allerede forberedt et innlegg til jeg kanskje tenkte å legge ut, men jeg er litt usikker på om dere er interessert i å lese om det. Det er et seriøst innlegg om jenter og det og alltid måtte se og være perfekt. Er dere interessert i å lese det? I så fall kommer det ut senere i kveld. Jeg har også tenkt til å starte på innlegget hvor jeg viser dere hvordan dere kan redigere noen forskjellige ting i photoshop. Så vi blogges vel! Ha-ha, hater å si det..
Nærbilde de lux. Så er dere interessert i et mer seriøst innlegg?

I think it's beautiful


ph/me

kos med peis

Nå sitter jeg i stua ved peisen, spiser druer og gjør masse lekser. Tirsdag er typisk trene og lekse dag og det skjer ingen verdens ting. Veldig kjedelig å blogge slike dager hvor jeg verken har tatt noen bilder eller det har hendt noe spesielt! Eller noe har hendt men det forteller jeg mer om på torsdag eller fredag. Har tatt meg en liten pause fra tysken og samfunnsfagen nå bare for å ta et par bilder til dere. Hva jeg gjør altså. Neida, dere er så søte og kommenterer og jeg er så dårlig på å svare..unnskyld! Men jeg gjør det når jeg har tid! :) 

Jeg tenkte å vise dere noen redigerings tips til photoshop senere i uken nå, høres det interessant ut?24. januar

Har vært hos Selma i hele dag! Kjempe deilig og bare poppe popcorn, spille mario bil spill og bare prate masse og lenge! Tror ikke jeg har ledd så mye på flere uker!! Nå skal jeg se på tv og så sove. Jeg er super trøtt!! Blir sen blogging i morgen også. Tirsdag er lik kjedelig lekse og morsom trenings dag.. Ha en fin kveld videre da dere! Og hva gjør dere i kveld?

Converse


Hva synes du?

Mathilde og meg opp gjennom årene

Bilder av Mathilde og meg opp gjennom årene vi har kjent hverandre! Har mange flere stygge bilder men har bare plukket ut disse halv stygge bildene. De er alle fra ting vi har gjort sammen osv.. Har så sykt mange gode minner med den jenta!! Vi har kjent hverandre i 3 år? og hun er nok den beste vennen jeg noen sinne har hatt!! Vet at bildene er i forskjellige str. og noen er super dårlig redigert, men jeg orket ikke gå igjennom alle så nøye. De eldste bildene er fra 2009 og de siste fra sommeren 2010. Bildene er også i tilfeldig rekkefølge. Vi har begge forandret oss sykt mye siden da og det er vi ganske glade for! Glemmer heller aldri "sangen vår" U smile - Justin bieber. Har du en bestevenn du har opplevd mye med?
Nytt innkjøp

Kjøpte meg litt nytt i dag. I tillegg til det under kjøpte jeg nye fotballsko og en gave. Nå skal jeg spise grøt med familien! Hva synes du?

Genser fra bikok og scrapbook ting fra nille.

Noe dere kanskje ikke visste om meg

+ Jeg foretrekker egentlig guttevenner fremfor jentevenner.
+ Jeg vet egentlig hva jeg vil bli, men jeg liker ikke si det til folk.
+ Jeg har alltid ønsket å flytte fra Kbg.
+ Jeg hører mest på mew, the kooks, justin bieber, the fray, coldplay, af1, Arctic monkeys, Tyler Hilton, Fall out boy, Simple minds, Paramore, Stone sour, Kings of leon, Akon, Cody Simpson, Jørgen, Måns Zelmerløw, Kate Voegle osv..
+ Det er svært enkelt å gjøre meg glad.
+ Smilsmilsmilsmilsmil er noe av det fineste jeg vet om!


Si meg gjerne noe jeg ikke vet om deg :)

Seks fine ting fra monki


Jeg har ikke så mye og si i dag, er veldig sliten etter trening og lekser osv.. Har ikke tatt et eneste bildet med kameraet i dag og frister ikke veldig å gjøre det i det mørket som er nå! Derfor velger jeg heller å vise dere noen søte/fine gensere fra monkiiii! Har litt dilla på butikken egentlig. Åh, håper en av de blir min snart!! Likte dere genserne? Og liker dere monki? Kjedelig innlegg i know..standard meg, Skal bli flinkere, lover!!

Made by me

Vesken, pynten og boken er laget av meg! Faktisk noe av det jeg har laget jeg har blitt ganske fornøyd med. Utenom dette lager jeg også kort, skrapbook, annen pynt osv, bilder, tegning osv.. Jeg liker veldig godt å være kreativ. Jeg vil nok kalle meg selv en kreativ person. Bildene er ikke så fine men dere ser jo sånn ca hvordan de forskjellige tingene ser ut :) Liker du å være kreativ?

Photoshop!!!

Jeg er sååååååååå glad akkurat nå!! Snille Bjørnar har fikset photoshop på pcen min!! Endelig et ordentlig redigeringsprogram! Sorry, for masse utropstegn og slikt men jeg er veldig veldig glad! Jeg har allerede lært meg et par ting og gleder meg til å lære mer. Det er utrolig gøy! Men jeg trenger litt ideer og slikt. Så dere vet vell kanskje ikke om noen fine tutorials på youtube? Takk på forhånd :) :)Ha-ha, teit hjerte og gammelt bilde, redigert på nytt i Photoshop. Har du photoshop?

Travel tirsdag

Tirsdager er vell den traveleste dagen i uka for meg! Skole til tre, fotball klokken 5 og så en del lekser. Vurderer svært å ta tirsdager som en bloggfri dag men jeg vet ikke helt jeg. I dag dro jeg på skolen igjen og hjem etter tre timer. Andre time ble hva skal jeg si? svært blodig! Fikk en ball i ansiktet og blødde neseblod for andre gang i hele mitt liv. Kom for og si det slik en del blod, trenger ikke gå i detaljer. Jeg kom i litt sjokk er ikke vant til å blø så mye, men heldigvis har jeg en som alltid hjelper meg (hjerte) Så nå har jeg et stk. blodig t-skjorte i gym bagen. Fint. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening og skal gjøre lekser... Hva gjør dere i dag? :)


BILDE KOMMER SENERE FÅR IKKE LASTET OPP!!

Sick

Dro hjem fra skolen i dag. Har klart å bli syk, en blanding av oppkast syken og forkjølelse. Så dagen i dag har godt til å se på film, gjøre ferdig en innlevering og slappe av. For det er så meget interessant! Jobber med å få opp matlysten igjen og da er det kun en ting som frister! Ristet loffskive med agurk ♥♥ Ah, ny favoritt frokost!! Nå skal jeg gjøre noe. Hm, noen som har tips til en film jeg kan se?

We are shaped and fashioned by what we love


ph/me

Fotomessen

Tok ikke så mye bilder der egentlig og hvert fall ikke noen fine, men noen ble det jo. Det var en liten opplevelse for seg selv, hele den fotomessen! Masse kamerastuff, tips, konkurranser osv.. Alt for mye av det gode! Planen var å kjøpe litt refleksjonsskjermer (eller hva det nå enn heter) og en linse, men jeg endte opp med en bok istedenfor! Gleder meg skikkelig til å lese den ferdig og lære meg masse nytt! Vi tok oss i samme slengen en tur inn på reiselivs messa og så på alle mulige mennesker fra alle mulige land! Ganske gøy egentlig. Var du på fotomessen eller reiselivsmessen i helgen?


Fotomesse


(gammelt bilde) Nå reiser jeg på fotomesse i Lillestrøm. Så vi blogges på søndag kveld! Skal noen av dere dit? Kanskje vi møtes? :)

Ballkjole?

Nå er det ikke lenge før vi skal ha vårt første ball! Vi har bare ball i 10.klasse noe jeg synes er helt greit! Jeg har verken kjole eller sko eller noe som helst og ikke har jeg særlig mye tanker rundt det. Har funnet noen fine kjoler som er fra Usa og slik men jeg satser på å finne en fin i Norge. Så jeg lurte egentlig på om dere visste om noen fine butikker eller nettbutikker som selger ballkjoler? Eller kjoler i det hele tatt? Vet ikke om jeg har så lyst på sånn ordentlig prinsesse kjole da, men tar i mot alle tips! Under her er noen av de fine kjolene jeg fant :)

Verdens beste sjokolade


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I want to take pictures like this


Bare litt sånn inspirasjon for min egen del. Er så inspirert om dagen det bare kommer ikke ut noen resultater..Irriterende altså!!

I dag har jeg gjort svært lite gøy og en del nyttig. Har gjort en del lekser, øvd til prøve, øvd på sanger som skal synges på musikk prosjekt, planlagt litt greier til helgen og nå skal jeg øve enda mer og rydde litt. Meget interessant! Vi blogges senere/i morgen da. Btw, er det noen som vet om en fin inspirasjons kilde utenom weheartit?

cupcake


ph/me (vet muffinsen egentlig ikke er en cupcake da men..dere skjønner greia)

fra arkivet

åhhh, gleder meg til å ta bilder i varmen igjen!!

I don't like mondays

Hadde besøk i hele går kveld så derfor ble det ingen interessant blogging. Ikke det at det skjer ellers heller. Må si tusen takk for alle søte kommentarer jeg fikk i går og har fått tidligere. Prøver å kommentere tilbake på alt men noen ganger løper tiden litt fra meg!

Mandager er kjedelige..Har for øyeblikket skiftet til joggebukse og er klar til å bruke kvelden til lekser og nerde af1, sesong 1 og 2. Kall det gjerne barnslig men jeg digger sånne serier! Har gjort det i alle år. I dag satt jeg meg faktisk ned for å lage meg en egen ukeplan, masse lekser som skal gjøres denne uka! Kjenner virkelig at ferien er over nå, and I hate it!!

Har dere mye lekser? standard spørsmål...

Ny header


Hva synes dere?

it's snowing outside

Har snødd sykt masse de siste døgnene! Det bare snør og snør og snør. Veldig pent, men veldig kaldt! Men så lenge det ikke blir slaps er det vell helt greit. I dag skal jeg være bedre på blogg fronten og kommer sikkert to innlegg til i løpet av dagen i dag! Vet ikke helt hva som skjer i dag, men noe skal jeg da alltids klare å finne på! :) 

Er det masse snø hos dere?

åttende januar


Har svært lite på hjertet i dag. Har vært i byen med Silje og nå skal jeg se på film (Charlie St. Cloud) og spise meg feit på litt for godt godteri! Redigerte meg selv blå i dag som dere ser. Veldig interessant. Kommer tilbake med bedre blogging i morgen jeg! Tar en pause i kveld.. Hva gjør dere i kveld?

Irriterende

Etter hva jeg har hørt fra dere og fikk sjekka selv funker ikke designet mitt i mozilla firefox og ikke får jeg fikset det selv heller. Under her kan dere se forskjellene fra hvordan det skal se ut sånn jeg ser det og hvordan det ser ut i Mozilla. Sidemenyen og overskriften og slik har blitt blå og sidemenyen går over bildene.Utrolig teit at det skal være sånn!
Hjelp!

Har fått høre av både Thea Kristine og Karen at de bare ser halve bildene på bloggen min og ærlig talt aner jeg ikke hvordan jeg skal fikse det! Så egentlig trenger jeg deres hjelp. Tror det kanskje har noe med hvilket internett du bruker. Jeg bruker google chrome og alt ser bra ut her. Så egentlig lurer jeg bare på om noen vet hvordan det kan fikses, har samme problem eller også bare ser halve bildene mine?

(kommer til å slette innlegget senere, derfor ingen bilder)

Tre favoritter


Har dere noen favoritter fra h&m? Del gjerne link :)

Miss stone heart

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kjøpte denne i byen i dag. Er allerede forelsket, fargen er super fin! Ønsker meg en blå en og. Liker du h&m neglelakkene?

Favourites

Her kommer det noe senere :)

My design

Designet mitt er laget av meg og bestevennen min Mathilde. Har funnet ut at designet ikke funker i mozilla firefox men ellers funker det meget bra. Har skrevet om det her og her. Der kan dere se hvordan det egentlig skal være! Hvis dere har noe spørsmål eller lignende er det bare å sende det på mail til maudisch@hotmail.no eller skrive i kommentar feltet under her eller i nyeste blogginnlegg :)

Follow me

Kommer ting her senere :)arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits