FavorittringerRing med blå stein fra kreta som kostet rundt 6 euro. Kors ring fra Gina Tricot som sikkert kostet rundt 99 kr. Hva synes dere om ringene?

MonkiMonki har så utrolig mange fine plagg. Det er faktisk yndlingsbutikken min til tross for at jeg ikke har et eneste plagg derfra, tihi.

Svar om Mote, hår og sminke

Er krøllene dine helt naturlige? Ja, jeg får mange spørsmål om dette og de er helt naturlige!
Du har utrolig fint hår! Har du noen tips til hvordan jeg kan få krøller, hihi? :) Siden mine er naturlige må jeg ærlig talt si at jeg ikke aaaaner hvordan du kan få krøller utenom standard tipsene. Du kan bruke krølltang/rettetang eller den gode gamle flette håret i mange fletter mens det er vått sove med det og våkne til hvert fall bølger :)
Retter du håret? En gang i blant :)
Har du alltid hatt så fine krøller eller har du tatt noe sånn permanent-ting til frisøren? Jeg har ikke alltid hatt sånne krøller jeg har nå siden de har forandret seg opp gjennom årene. Før hadde jeg mer bølger nå er de helt crazy bananas og står i alle retninger.
Bruker du mye sminke? Nei, jeg er ikke så glad i sminke egentlig.
Hvor handler du mest klær? Vi har ikke så mange butikker i Kbg så det går mest i Bikbok, Cubus, Lindex, Vero Moda og H&M. Utenom de er jeg svært glad i Carlings, Gina Tricot, Weekday og Monki :-)
Hvor mye bruker du på klær i mnd? Aner ikke hvor mye men ganske lite. 
Hvor får du inspirasjon fra? både til klær og bilder? Alle steder egentlig. På gata, wehearit, andre internettsider, mennesker jeg kjenner, blader osv..
Hvilken mobil har du? Jeg har en gammel samsung corby..
Hvilken data har du? Acer aspire 7715 ellernoe :)
Hva inspirerer deg til å kle deg så fint selv om det er kaldt? Takk! Jeg synes egentlig ikke jeg kler meg så veldig fint, men mitt tips er å invistere i store deilige skjerf, en fin jakke og noen stilige sko som du kan bruke til alt.
Kan du legge ut flere outfits? Ja, det kan jeg! :-)
Hvilke sminke/hår/hud/kroppspleie produkt ville du tatt med hvis du bare kunne valgt en ting? Kanskje bodylotionen min fra sephora?

Gjennom årene har jeg lært at det som er viktig med en kjole er kvinnen som bærer den

quote av Yves Saint Lauren.

Har sittet en lang og god stund og sett på kjoler på polyvore nå og over kan dere se noen av de mange nydelige kjolene jeg fant. Kan vell si at dette er favorittene! Jeg elsker de duse fargene og det enkle men fine designet. Jeg liker kjoler som ikke er alt for krevende og som ikke stjeler all oppmerksomheten. Det er jo mennesket inne i kjolen du skal se! :) Hva synes du om kjolene?_________________________________________________________________________________________________________________

Nå kan du være med i konkurranse på denne bloggen her og vinne en kalenderbok. Jeg er med, bli med du og! :-) Ikke glem spørsmålsrunden her og at jeg er med i blogg vs blogg her. Tusen takk til alt på forhånd :-)

Bikbok!

Hei!! Hjemme fra trening og intervju på Bikbok. Vi lager klasse avis nå og jeg lager en reportasje om mote både for jenter og gutter! (gutter i en helt annen butikk) Det er skikkelig gøy å høre fra en som kan litt mer enn meg om hva som er in nå og hva som kommer. Så jeg lærer kjempe masse og får jo vite litt om hva som kommer fremover som mange andre ikke vet! Så nå skal jeg sette meg ned å begynne å skrive før jeg glemmer alt, og redigere de tusen bildene jeg tok før jeg så skal prøve ballkjolen min. Har dere laget klasse avis før?

Ballkjole?

Nå er det ikke lenge før vi skal ha vårt første ball! Vi har bare ball i 10.klasse noe jeg synes er helt greit! Jeg har verken kjole eller sko eller noe som helst og ikke har jeg særlig mye tanker rundt det. Har funnet noen fine kjoler som er fra Usa og slik men jeg satser på å finne en fin i Norge. Så jeg lurte egentlig på om dere visste om noen fine butikker eller nettbutikker som selger ballkjoler? Eller kjoler i det hele tatt? Vet ikke om jeg har så lyst på sånn ordentlig prinsesse kjole da, men tar i mot alle tips! Under her er noen av de fine kjolene jeg fant :)arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits