Kjedsomhet

Eksamen gikk veldig bra, og jeg kom opp i samfunnsfag som liksom er det letteste så Maud er veldig fornøyd! Nå er det sommerferie og alle har reist på Hove og jeg sitter igjen i lille Kongsberg uten venner. Okai, kanskje en er hjemme da og tilfeldigvis skal se fotballkamp med meg i kveld, men altså det telles liksom ikke og hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke er på Hove så er det fordi jeg ikke ville. Hørt om jenta som ikke ville på Hove liksom? Jeg skal på onsdag da er ikke helt taper liksom.God sommer!

Slik føler jeg nåKom opp i muntlig eksamen.........................ønsk meg lykke til!

Last nightLite med oppdateringer i det siste.. Jeg gjør ikke så mye spesielt og det er lite kult å høre om de tingene som skjer, men får vell fortelle litt. I går lagde vi taco sammen og hadde besøk av blant annet Karoline. Det var en deilig rolig kveld! I dag tror jeg at vi skal på ski tur igjen, håper virkelig det!!

Hva skal dere i dag og hva gjorde dere i går?

09.01

Wow, må bare si takk til alle som følger meg på bloglovin, twitter osv. Utrolig gøy!! Mathilde og jeg svarte på spørsmålsrunden i dag så den kommer i løpet av de neste ukene :-)

Nå skal Mathilde og jeg på årets første kondis trening.. Please, God, kill me... 

Årets første skitur
Har dere vært på ski i år?

VIRRU VÆRRA ME TE OSLOOO

De som følger meg på twitter, og som faktisk leser det jeg skriver vet hva Julie, Mathilde og jeg har gjort i dag....wait for it....vi har vært i Oslo!! Meget koselig tur! Og dere gjett hvem som endelig flytter inn i dag?? Mathilde!!! Så i dag 02.01.12 blir vår første natt i samme hus, ønsk oss masse lykke dette første halv året!!Hva har dere gjort i dag?

2011/2012Nå går vi snart inn i ett nytt år og jeg regner med at alle gleder seg? Det gjør jeg.. Håper alle får en strålende kveld og feirer med venner/familier. Vil ikke si godt nyttår før i morgen så vi snakkes neste år!!

Fin dag med fine vennerLes mer her

Café

Hei dere! Det har vært ganske stille her frem til nå. I dag skal jeg på café med jentene.

 

Hva skal du?

God jul

Først må jeg bare si: GOD JUL!!! Håper alle hadde en strålende dag i går uansett hva dere gjorde! Jeg vet at julen ikke er så god for alle, men håper alle gjorde det beste ut av dagen uansett.

Så må jeg bare svare på det tusenvis, okai litt overdrivelse, har lurt på den siste uken. NEI, Mathilde bor ikke hos meg akkurat nå. Familien hennes er hjemme på ferie og Mathilde flytter ikke hjem til meg før nyttår.Hadde dere en fin dag i går?

Hola amigos

Heii!! Se hvem som er tilbake, har dere savnet meg?? Tenkte meg ikke det..

I dag er dagen jeg har ventet på i to og et halvt år. Mathilde er hjemme for godt!!! Jeg vet hun kom på lørdag, men da var ikke jeg hjemme, så vi møttes ikke før i dag. Det føles helt greit å bo i samme by som bestevennen sin igjen, etter to og et halvt år fra hverandre. Vi bor riktig nok ikke sammen enda, men det er vell kanskje like greit med tanke på at vi kommer til å gå grundig lei av hverandre til slutt! Hehe, ønsk oss lykke til!

Så to fabulouise bilder selveste mne tok av meg i dag. I morgen får dere bilder av selveste mne.Hatt det fint de siste ukene?

Pause

Det skjer så mye og så lite nå at jeg ikke orker å blogge. Kommer tilbake når Mathilde kommer hit, det vil si om ti dager! Kommer til og oppdatere tumblr da.. Kos dere masse i mens, også håper jeg dere følger meg videre :))

Kisses :*

Oh Christmas lights, keep shining on

Image and video hosting by TinyPic

 Sitter under de fine lysene og jobber med fremføringene mine nå. Jeg må si at selv om jeg er døds lei skolearbeid hjelper det litt på humøret at det er så fint rundt meg. Nå mangler bare snøen og så er jeg i ekstase!! Er sikkert ingen som lurer, men jeg jobber altså med fremføringer om sau og kjønnsroller i Somalia. Saue fremføringen er mindre interessant, mens Somalia fremføringen er faktisk noe jeg ser frem til. Jeg liker når vi har fremføring om ting som faktisk er interessante! Men nå må jeg jobbe videre..

Hva gjør dere i kveld?

JulelysSe!! Jeg har pyntet deler av rommet mitt med fargerike julelys! Skal vise dere ordentlige bilder senere, må bare få litt hjelp av pappa først. Hva synes dere om julelysene? Har dere også julelys på rommet?

Fjerde desember

Heisann.

Jeg har en lang liste over ting jeg skal gjøre i dag, men jeg klarer bare ikke starte på den.. I går var jeg på julegave shopping på Sandvika storsenter. Vil så gjerne vise dere alle de fine tingene jeg kjøpte, men da ser jo folk gavene sine og det kan vi ikke ha noe av. På kvelden så jeg en film og sovnet ganske momentant. Man kan si jeg var trøtt.  Akkurat nå gikk det faktisk opp for meg at jeg var alene i hele går.. #foreveralone

Nå skal jeg på danseforestilling. Tar med meg kameraet mitt så skal få tatt litt ordentlige bilder til dere!Har dere danseforestillinger der dere bor? For et teit spørsmål, alle har jo det...

Andre desember

...engelsk tentamen gikk veldig bra i dag. Valgte oppgaven å skrive ett blogginnlegg på en og en halv side om meg selv, 0 stress. Nå skal jeg på juleverksted, ttyl!
Desember please make my wishes come true

Hei! 

Jeg tror alle har fått med seg at det er 1.desember i dag så jeg bare gjentar det en gang til: DET ER 1.DESEMBER I DAG!!! Desember er den fineste måneden i året. Alt med desember er flott for meg! Innkjøp av julegaver, baking av julekaker, snø (som for øyeblikket mangler...), julemusikk, julefilmer, juleglede osv. I desember har jeg plutselig mye mer å gjøre, fantastisk!! 

I morgen har jeg min siste tentamen så jeg skal bruke kvelden på og forberede meg og bare slappe av. Etter skolen skal jeg være med noe søte jenter og ha juleverksted. Gleder meg veldig!! Håper på julestemning for den mangler akkurat nå.. Jo, også skal jeg kjøpe julegaver på lørdag. Jeg har på følelsen at denne helgen blir bra! Håper dere og får en bra helg! Dessuten er det jo en god grunn til å stå opp nå, julekalender! Jeg har hvert fall ikke vokst i fra det! Jeg skal ha julekalender til jeg dør, punktum.

Har du julekalender i år? Har du fått julestemning enda?

JulegrantenningFakler. Boller. Gammeldags drops. Julepynt. Nisser. Tog. Vind. Grøt. Nissen. Godteri. Julemusikk. Sang. Dans. Alle disse ordene beskriver sammen dagens feiring av 1. søndag i advent! Det eneste som mangler er snøen.. Solveig, Karoline og jeg koste oss på julegrantenning og på laagendalsmuseet. Så snille som vi er fikk vi til og med godteri av nissen! Vi gikk i fakkeltog til kirketoget og så julegrana bli tent! Jeg fikk dessverre ikke noe bra bilde av treet fordi det blåste sånn. Alle ble faktisk kommandert unna treet, fordi det kunne dette ned!! Det er nærmest storm her..jeg vil ha snø!!!

Har dere feiret 1. søndag i advent?

Matte motivasjon

Hei dere! Nå sitter jeg innestengt på mitt eget rom og regner matte. Jeg har faktisk gjort det siden jeg kom hjem klokken fire i dag! Okai, det er bare nesten to timer, men for det om.. I morgen er det matte tentamen i 1t og jeg gruer meg helt sykt!! Hvorfor har Gud gjort meg god i samfunnsfag og ikke matte??? Som motivasjon har mine søte foreldre kjøpt inn litt godt, men jeg kan innrømme at det hjelper kun på humøret, ikke matte kunnskapene..

Nå må jeg øve litt mer! Vil dere ønske meg masse lykke til? Jeg tror jeg trenger det!!! Blogges i morgen :-)
Dere får ikke noe bilde av meg i dag. Har blitt krølltopp igjen og ikke bare litt heller!

Me and my awesome friends

Er vi fine eller?

Lørdag

Heeei! I går hadde jeg en ordentlig koselig dag. Først spiste Karoline og jeg pizza med familien før vi dro til Solveig med Sigrid, Silje og Idun. Vi så på film, spiste, kosa og snakket til klokken var nærmere 04.00 da Karoline og jeg dro hjem til Karoline for å natte. Vi lagde oss nattmat og satt og pratet til nærmere 05.00 da vi begge sovnet momentant i hver vår seng. I dag tidlig våknet vi faktisk allerede klokken 11 og har siden sittet og sett på awkward og ønskedrømmen og spilt wordfeud! Nå er jeg hjemme og chiller før jeg skal rette håret og rydde litt. Her har dere fire flotte bilder av meg og nattmaten vår. Karoline ble av en eller annen grunn ikke avbildet.Trøtt klokken 05.00....

Hadde dere en fin dag i går?

Nuss

På biblioteketHa en fin skoledag :-)

12.23

Nå skal jeg til byen og møte en god venninne med navn Anita. Har ikke sett snuppa utenom på fotballen på lenge så gleder meg til å høre på den nyeste gossipen og bare kose meg denne fine lørdagen. Wææ, dårlig tid skal være i byen nå. Ttyl! Talk to you later..Hva skal dere i dag?

Last night

I går hadde vi fotballavslutning hjemme hos meg og derfor ble det ingen blogging, men jeg var flink å ta bilder (det vil si de andre var flinke til å ta bilder med mitt kamera). Da jeg kom hjem fra skolen sovnet jeg og våknet av at jeg plutselig skulle møte Hannah. Jeg som er mørkeredd måtte gå hele 100 meter alene og døde da en sand haug plutselig raste sammen.. Så kom alle de andre jentene og vi koste oss utover kvelden til alle var gått og jeg endelig kunne sove igjen. Bare for å nevne en sykt kul person her på bloggen, hun har blitt nevnt før og, må jeg bare si at Rikke er den kuleste jeg vet om. Ble du glad nå Rikkemor??

Til de som la merke til pokalen på bilde nummer 3, er det pokalen vi fikk i år fordi vi ble kretsmestre!!!!

Hva gjorde dere i går?

Fotballtrening

Nå skal jeg ut og fryse rompa av meg for å sparke en ball! Gleder meg vilt!T Etterpå blir det møte og så kan jeg endelig sove. Dør av trøtthet!  Hva skal dere bedrive denne flotte tirsdagen med? Flere som skal ut å trene?

Haha, for en model jeg er!

Gjesteblogging på mne.blogg.noI dag gjesteblogger jeg på mne.blogg.no så da blir det lite/ingen blogging her i dag. Men jeg anbefaler alle å gå inn på mne.blogg.no og sjekke ut gjestebloggingen!!! Vi blogges i morgen :-)

Fotballsøndag

Som alle vet, jeg håper virkelig alle vet, har det vært cup finale for menn på ullevaal! Og som den fotballentusiasten  jeg er har jeg sittet klistrert foran tven siden halv ett. Jeg må jo nevne det at jeg faktisk ikke heier på verken Brann eller Ålesund, no offence liksom ( Vålerenga♥♥♥), men det er alltid like gøy og få med seg slike store fotball begivenheter. Så det at Ålesund vant 2-1, gjør meg ingen verdens ting!

Nå skal jeg trene styrke, så dere på kampen i dag??

Jentekveld!

Nå skal jeg være med noen herlige jenter, ha en fin kveld!! Jeg kan forresten ikke ta credsen for teksten i innlegget under. Den fant jeg på Best-love-poems. Men tusen takk for alle fine tilbakemeldinger i det siste, dere er så snille og herlige!!

Heiii!!

Heiii!! Har dere savnet meg??? Tenkte meg det. Vell, jeg har hvert fall kost meg stort! Visste dere at jeg fikk god 5 på fransk prøven min? Ikke? Vell, det gjorde jeg og jeg følte meg flink for første gang! I tillegg har jeg hatt verdens verste geografi prøve og spilt en del fotball. Ellers så skal jeg bare chille i kveld og i morgen skal jeg være med jentene. Såe det blir gøy! Lover masse blogging fremover så dere får bare stay tuned (kleineste ever, er det ikke det voe pleier å si? I hvert fall følg med videre!)Hva har dere gjort for noe mens jeg var borte? 

k. a. r. o. l. i. n. e.

Image and video hosting by TinyPic

Maud trenger en liten bloggpause. Jeg skal oppdatere dere litt i noen dager fremover! Nei, Maud skal ikke slutte å blogge.

Tenkte bare å vise noen bilder av meg selv, som en liten start. De neste dagene kommer det litt andre ting, litt randome bilder og sånn. Hvis dere er heldige, legger jeg kanskje ut litt spennende fakta om Maud!! 

 

Noen som vil dele noe spennede de har gjort i dag? Skremt små barn, besteforeldre eller bare stjålet godteri fra bollen som egentlig barna som ringer på døren skal få?  Tell me! 

Karoline 

ChillHa en fin kveld!!

Mad men

Jeg vet det har vært ganske tyst her nå om dagen, men jeg har gjort andre ting. Det har vært deilig med en såkalt pause. Lengre blir den også fordi vi ikke har internett hjemme. Nå sitter jeg riktig nok hos Karoline. Siden det er starten på en ny helg og begge er veldig slitne valgte vi å bli hjemme og ha med mad men maraton og kose oss med diverse godter. Ha en koselig kveld videre, så blogges vi med en gang jeg har internett :-)For ett bilde.. Takk til Karoline som har tatt og redigert alle bildene. Du er best. Noen som har sett mad men før?

Fruktsalat og naturfag

Hei og god mandag :-)

Dagen i dag har faktisk vært veldig fin til og være en mandag. Startet ikke før klokken 09.45 i dag så jeg rakk og trene en halvtime før skolen! Noe som var veldig deilig, da blir jeg alltid så våken! Selve skoledagen var heller ikke så ille. Fransk, engelsk og matte. Etter skolen var jeg på Asiabutikken og kjøpte litt god frukt. Så nå har jeg laget meg fruktsalat og sitter og pugger naturfag. Det er vell egentlig alt som skjer i dag dere.

Nam?

Du vet du er på landet..

..når dette er dine nærmeste naboer Image and video hosting by TinyPic

Bilder fra i dagTok sånn generelt veldig få bilder i dag. Faktisk tror jeg ikke jeg tok ett eneste ett, Bøggi stod for det meste. Men det var en veldig koselig tur. Deilig og kunne gjøre noe annet enn og bare sitte inne i ett lukket klasserom. Har egentlig ikke tid til å skrive veldig mye mer. Matte prøve i morgen, ønsk meg lykke til i morgen!

Tommel ned

Sliten.. Har sittet ett par timer med matte nå. Har min første t-matte prøve på fredag og jeg er redd jeg kommer til å stryke. I morgen skal klassen min og jeg til Oslo, så da får jeg ikke øvd så mye. Derfor er jeg ekstra flink og øver i dag! Jeg vet man skal være positiv og opptimistisk til ting, men herregud som jeg misliker matte!! Det er virkelig mitt svakeste fag.Har du p eller t matte? Hva skal du ta når du begynner på vgs? Andre som skal til Oslo?

Cause my world revolves around you

Nå skal jeg hvert øyeblikk dra kroppen min bort i parken for å spille årets siste fotballkamp. Jeg har fortsatt vondt i kroppen etter forrige, min _____ er utrolig dårlig. Heldigvis glemmer jeg alt det når kampen starter. Gleder meg til å spille igjen. Jeg har faktisk ikke spilt fotball på en uke. Det merkes godt på humøret for og si det sånn. Jeg tar med kameraet så blir nok noen bilder og vise dere senere i kveld. Håper vi vinner.


Ønsk oss lykke til!

Jentekveld

Nå drar jeg på jentekveld med noen søte jenter. Han en fin kveld da dere, det skal jeg ha ;-)

Fin og trøtt og sånn..

Dagen i dag

Mamma og jeg tok toget tidlig i dag tidlig. Sovnet nesten på toget mens jeg hørte på musikk.. Heldigvis var det utrolig deilig vær i Oslo da. Passe varmt. Mamma og jeg gikk i butikker og var på kafe. Vi skulle egentlig på utstillinger også, men orket det ikke. Til slutt var jeg og mamma så slitne at vi tok taxi hjem fra togstasjonen. Det er saker det! Fikk også handlet litt da. Jeg som er så kresen.. Kan sikkert vise dere i morgen.


Liker dere å være i Oslo?arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits