SingaporeHeihei, denne er til deg Julie! Hundre måneder siden sist og sikkert hundre måneder til neste gang. Jeg har det fint, har dere?

I miss this

Ahh, savner og bade i varmen!! 

PLATANIAS PALACE

En utrolig fin restaurant vi var på i Platanias! Man måtte gå opp en lang, svingete vei full av blomster og busker før man kom opp til selve spisestedet. Utsikten var helt fantastisk der oppe og tomatsuppen jeg fikk servert var faktisk ikke så vond, men ikke bedre enn toro. Det var det siste innlegget om Kreta. Tenker dere er lei nå, haha!Iphone minner - Kreta

Brukte Julie sin iphone hyppig under selve flyreisen og oppholdet. Både til og ta bilder og spille. Jeg vet hva jeg skal ønske meg til jul hvert fall!! Iphone ♥Har du iphone?

Rethymnon

Før Maudern spiste..Etter Maudern spiste.

Pappa...En søt liten by med små søte bakgater og koselige restauranter. Absolutt et fint sted og dra hvis du er på Kreta.

ELAFONISSIEn av de nydelige strendene vi var på! Vannet var nræmest turkist, og det var så langgrunt at jeg faktisk aldri fikk vann lengre enn opp til rompa. Utrolig deilig og bare ligge i vannet og chille. I tillegg solgte de maiskolber der, me gusta. Anbefales på det sterkeste hvis du skal til Kreta og har leiebil, så du kan kjøre dit! 

Så det deilig ut? 

CHANIA

En av byene vi besøkte når vi var på Kreta var Chania. Chania er jo da en av de største byene etter Heraklion. Vi dro dit to ganger og begge gangene var vi i gamlebyen nede ved sjøen. Det er nydelig der med en havn, masse restauranter, mange søte små butikker og masse mennesker. Fant en sykt fin bokhandel som jeg kunne vært i i timer. De solgte til og med norske bøker!!! Så hvis du er i Kreta og leser ut boken din er det lett og få tak i en til. Kiosken utenfor hotellet vårt hadde masse norske bøker. Vi spiste på en sykt fin italiensk restaurant med god pizza også var vi på starbucks! De har nemlig starbucks der :)))


Fine Julie min!Verdens ekleste blekksprut! Bare se på de koppene..

Jeg holdt på å bli påkjørt av en av de hestene. Gikk helt i mine egne tanker og den sneia nærmest armen min..

Thumbs up for lærgata!
 


Har du vært i Chania før??

To uker i paradis

Nå er vi vell hjemme etter to uker i paradis. Med vi mener jeg Julie og meg. Vi har kost oss på solfylte Kreta, nærmere sagt Agia Marina. Vi har hatt masse sol, spist god mat, møtt mange nye mennesker, badet, sett og opplevd mye nytt og kost oss til de grader! Hele ferien kan beskrives med ett ord: vellykket!
Jeg kommer til å legge ut bilder og fortelle litt om hva vi har gjort i egne innlegg de neste dagene :-)

Et lite pip fra KretaVi koser oss med sol, varme, bading, kjekke gutter, kortspill, fotball, masse god mat og hverandres selskap! Chiller litt på hotellrommet nå, var nettopp ute og solet oss, før vi skal ta turen inn til Chania. Der skal vi se litt, shoppe litt og spise en god middag. Har dere det fint i Norge??

Shallabais

Et par uker uten Mathilde og internett, hvordan skal dette gå? Håper dere fortsatt er her når jeg kommer tilbake :-)


 <3

Paris dag 3

Dag 3, den aller siste dagen i Paris..Jeg er egentlig litt glad vi ikke skulle være der lengre, var utrolig deilig å komme hjem til bestevenn. Hadde jo tross alt ikke sett henne på nesten ett år og vi fikk jo bare en dag sammen før jeg dro. Selv om jeg kunne ønske jeg var i Norge hele tiden så var Paris fint det og! Mange fine bygg, masse mennesker, mange fine motiver å ta bilder av, ikke så god mat men det er vell ikke så farlig og veldig veldig fint vær!! 

Uansett. Vi dro først en tur til Louvre hvor vi møtte mamma som skulle på et stoff marked tidlig på morgningen. Det var ikke oppe så hun dro rett til Louvre og stelte seg i kø noe som gjorde at vi kom fort inn. Jeg, som hater museumer, kom faktisk inn gratis, hehe. Noen ganger er det fint å være under atten. Derfor ble jeg med inn. Hadde det kostet penger hadde jeg ikke giddi! Etter sånn en evighet splitta vi oss og pappa og jeg dro på shopping mens mamma og F fortsatte å se på ting.


Vi tusla opp til champ elysees. På vei opp gikk vi forbi masse rart og spiste litt på en koselig liten kafe kiosk ting under masse trær.

Vi møtte også en mann i en liten butikk som skjønte litt norsk og likte nordmenn og Oslo veldig godt. Fikk litt sjokk i og med at jeg sa noe til Pappa på norsk og han mannen svarte. I hvert fall så spiste pappa og jeg pizza på italiensk restaurant som vi fant helt tilfeldig etter og nærmet ha rotet oss bort, og deretter tuslet vi bort til Eiffeltårnet for å møte mamma og F igjen. Mamma og jeg tok heisen helt til topp. Det var rett og slett sykt skummelt! Jeg er livredd for høyder og ville egentlig bare fort ned igjen, hehe!
De har jo faktisk noen kule ting i Paris da. Sånn som disse flaskene..


og denne bilen.Riktig nok ikke like fin som den andre da.


Vi spiste på en veldig koselig restaurant på kvelden rett ved Bastillen og dagen etter var jeg hjemme i Norge igjen. Wiiiii. 

Paris dag 2

Dag 2 tok vi toget ut til Versailles. Det var mile lang kø så vi endte opp i hagen først. Orket ikke stå timer i kø i den solsteiken!! For min egen del var det ganske så kjedelig. Jeg er ikke så interessert i hager og gress, men det var jo fint da. Vi spiste rare crepes og potetgull med bolognese smak. Jeg vil ikke anbefale maten i Frankrike, den er langt fra like god som for eksempel Italiensk. ALtså nå er jo jeg super kresen da så kan hende andre liker maten der, men er du som meg gjør du nok ikke det. Vi fikk forresten aldri gått inn i selve Versailles.

Etter dette dro vi på litt shopping på les halles og kom hjem med ingen verdens ting. I tillegg til maten vil jeg heller ikke skryte sånn av shoppingen. Hvert fall ikke der vi var. Det var mest sånn dior, chanel og ordentlig dyre merker. Jo, også spiste vi god pizza ting på italiensk restaurant på kvelden. 
Har du noen sinne vært på Versailles?

J'adore Paris

Grunnen til min lille pause har egentlig vært at jeg var i Paris!!!! Tok ikke med pcen og dataene på hotellet var sykt treige og det var egentlig greit med en liten pause. Anyways, det har i hvert fall vært sykt deilig der nede!! Alle sa vi var kjempe heldige med været. Det var liksom 30+ hver dag omtrent!! Sykt ikke påske vær men who cares. 

Vi startet turen med å ta tog og metro til det stedet vi bodde som het Cour Saint Emilion hvor vi bodde på et sykt fint og fancy business hotel som het Pulman hotel. Alt var skikkelig nytt og fancy! Også spiste vi på en italiensk restaurant som lå i en gate rett utenfor hotellet som var gamle vinlagere som nå var lagd om til restauranter og butikker. Bestilte hamburger med pommes frites og fikk noe som minna om en hamburger og potetmos...yuk!

Etter dette dro mami og jeg på chmapdnlenbl og så på triumfbuen. Jeg så den søteste lille bilen jeg noen sinne har sett omtrent. Jeg elsker gamle biler!!  På kvelden tok vi metroen til Latin kvarteret for å spise middag og så dro vi innom Notre Dame. Vi var også innom en liten kafe og drakk øl. Det var utrolig fin solnedgang når vi var ved Notre Dame så jeg stod der en evighet og tok bilder :)
Dette var dag 1 og dag 2 kommer senere. Btw, var en som sa jeg var på topplista på 100 plass i dag. Sykt gøy, haha!!  Hva har dere gjort mens jeg var borte? 

Places i want to go to

London..


Paris..


Venice again..


New York again..


Sidney..

Rome again..


Hvor vil du dra?

presents

Hei hei dere. Flere som ville se julegavene mine, derfor legger jeg ut bilder her nå.Tror det er det første året jeg er fornøyd med absolutt alt! Ingen tings må byttes eller er mindre fint. Jeg mangler fortsatt også å få et par gaver men de kan dere sikkert få se senere :) Tror dere ser hva alt er, hvis ikke spør gjerne og hvis dere lurer på hvor ting er fra osv. spør. Fikk forresten enda to ting som dere får se enda senere, hehe. 

Marimekko puta er sånn du putter i mikroen også blir den varm.

Den svarte tingen skal jeg lagre alle bildene mine i.


votter med "bånd" | skjerf | pysj

grå cardigan | grønn tights | lilla-isj cardigan | hvit topp

T-skjorte | veske/nett | 6-pack med fotballstrømper

Fortell meg gjerne hva dere fikk!! :)

julekos

Endelig er det min tur til også å sette meg ned med julekaker og se på julefilmer. Vi har hatt besøk helt frem til nå så jeg har ikke sett en eneste film enda. I øyeblikket surrer alene hjemme på skjermen. Man må bare elske den filmen! Juleferie in my ♥♥♥ Hva gjør du 2.juledag?

Herlig dag!

Dagen i går var rett og slett herlig. Julaften er den lengste og mest slitsomme dagen i hele året spør du meg. Jeg er så sliten klokken 9 at jeg rett og slett vil legge meg! Ikke det at jeg gjorde det da. Spiste i hvert fall god mat, åpne grusomt fine pakker (som dere kan få se senere hvis dere vil?), spiste alt for masse julekaker, var i kirken og drakk litt mye brus. Alt i alt en veldig herlig og fin julaften :)Bildene er ganske mørke siden de er tatt i ganske mørkt lys. Juletreet er stappa med gaver men vi er tross alt to familier + mormor. Over ser dere noe av gavene mine, kan vise bedre senere :-)

julaften


Gårsdagen var vellykket og nå sitter jeg bare å venter på at vi skal i kirken. Gleder meg masse til all maten, gavene, se familien igjen og bare kose meg. Lurer på hva jeg får, hehe. Men nå roper mamma at det er kaker, må gå. Ha en riktig god jul alle sammen også blogges vi i morgen :):)

lille julaften

Tar meg en bloggfri dag jeg. Føler det blir for teit og sitte foran pcen lille julaften. Den dagen skal brukes til rydding, vasking, pynting av juletre, være med familien, se på hovmesteren osv.. Og akkurat det har jeg tenkt til å gjøre! Kommer en liten oppdatering i morgen da! Ha en kjempe fin lille julaften folkens! :-)

Christmas is all around

ENDELIG JULEFERIE!!! Jeg er i ekstase! Dagen i dag var kjempe koselig! Jeg har faktisk aldri kost meg så mye på en avslutning før. Vi så på love actually, spiste godteri, hadde en quiz (som laget jeg var med på vant) fikk karakter heftene våres og bare prata osv.. Tok med meg det gamle kameraet og tok litt bilder og slikt, så jeg gleder meg til 2011 da jeg skal fremkalle bildene jeg har tatt fra før, nå og de jeg tar i julen! Gleder meg til å se hvordan de blir :-)

Ellers var jeg låst ute i dag og satt ute i noe rundt en time før en snekkerfyr kom og låste meg inn. Great nå er jeg enda mer syk i tillegg. For å se på den positive siden er jeg ferdig med alle julegaver. Takk gud for det.. Så nå må jeg bare rydde ferdig rommet mitt og finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen og 2.juledag. Gleder meg så masse til selve julen nå!! Gleder du deg til selve julen, julaften, romjula osv? 

julesanger

For å få litt ekstra julestemning setter jeg alltid på musikk når jeg har muligheten. Har laget en egen liste på spotify som jeg hører på dag ut og dag inn med mindre jeg spiller sangene på piano selv da. Det hender det og. I øyeblikket kan jeg sonjas sang til julestjernen, glade jul, en stjerne skinner i natt++Du finner spotify lista mi her :-) Har dere noen julesang tips?

Christmas light

Jeg hengte opp julelysene jeg fikk i kalenderen 1.desember i dag og det ble skikkelig koselig! Alle de små lysene gir nesten like mye lys som lampa min, men en utrolig mer koselig stemning! Gleder meg til å sitte under de fremover nå i juletiden! Sitter under her akkurat nå faktisk og hører på julesanger og planlegger morgen dagen. Dere skal få noen julesang tips sener denne helgen og forresten. Har du noen form for julepynt på rommet ditt? :-)23 days until christmas
//lys fra ikea. Første pakke i år. Disse skal jeg ha på rommet hengende ned fra noe eller oppi en stor glassbolle!

lag dine egne julekort

Jeg synes det er mye koseligere og sette seg ned å lage egne julekort. Julekortene du får i butikken er fine de men de har ikke et preg av deg selv og blir ikke like personlige. Derfor har jeg allerede startet og lage kort. Har laget rundt 20 stykker nå. Pleier og sette på litt julemusikk og drikke noe varmt imens for da får jeg den ekstra lille julestemningen og kan sitte i flere timer.

Alt du trenger for å lage julekort er jo papp, saks, glitter, klistremerker, teip, lim og alt annet du vil ha på kortene dine. Jeg har massevis av ting hjemme så jeg bruker mye av det jeg har fra før og kjøper litt nytt vær jul. Du får kjøpt ting til kortene på panduro, andre hobbybutikker, bokhandler og i Kbg på Martines. Selv liker jeg og ikke ha alt for mye dill dall på kortene. Jeg er glad i enkle ting. Så jeg har en standard mal på hvor store kortene skal være og så fikser jeg på de utifra den malen. Her er noen kort jeg har laget i år: Lager du egne julekort?

arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits