Nytt fra Oslo

Sko Skoringen Hvit topp, koseskjorte, shorts Bikbok Hals Vero moda Kosesokker Gina tricot   Like it?

Nytt


Hals fra glitter Sminke fra Clinique

Ny hals, mascara, renseprodukter, lipgloss og øyenskygge. Mamma kom hjem fra London med litt gratis produkter. Bruker jo egentlig ikke slik sminke, men kan bli gøy og teste ut. Kan jo overraske meg selv og bli fint, hvem vet. You like it?

New in

Legger det ut kun fordi Mathildesen ville se det. Cardigan H&m Bukse Cubus Øredobber Glitter Leppomade Bianco

Siste innkjøpGenser bikbokGenser cubus

Litt nyttGenser, singlet og ring Gina tricot Jakke Urban

Hva synes dere?

I'm not a kiwi

Så denne neglelakken i byen med Kajjo i går. Den minnet meg sykt om gamledager da jeg elsket farger og denne grønnfargen var yndlingsfargen min. Derfor måtte jeg egentlig bare ha den! Kommer nok aldri til å bruke den, men den er jo litt søt da. Den er forresten mye grønnere i virkeligheten, ikke så gul som den ser ut på bildet. 

Bruker dere mye fargerike ting? Det gjør ikke jeg.. 

Kjøpene

Bestevenn ønsket å se hva jeg kjøpte i går, so here you go. Både skjørtet og skoene er fra h&m. Skal ha det på i kirken i morgen så dere får sikkert et bilde med det på, orket ikke ta det på nå. Jeg hadde utrolig flaks med skoene. Var bare et par igjen og akkurat i min str! H&m har fått inn utrolig mye fint nå. Synd at jeg må spare penger til bestevenn kommer igjen. Har lovt henne å ikke kjøpe noe mer... 

Liker du h&m? 

Samsung galaxy mini

Dere lurer og jeg svarer. Jeg og pappa kjøpte samsung galaxy mini. De hadde ganske dårlig utvalg så ble ikke helt som jeg tenkte meg, men det funker. Jeg er tross alt helt forelsket i den allerede, hjerte. Den kostet litt over 1000 kr og den er kjøpt på elkjøp. Kan fortelle mer om den når jeg har lært meg den :)

Hvordan mobil har du? 

I love sale


Ola jakke Bikbok Skjorte Lindex

I dag har jeg tuslet rundt i byen med Anita i flere timer. Jeg som ikke skulle kjøpe noe og spare penger til diverse andre ting jeg skal, klarte p bruke opp nesten alle pengene mine på jakken, skjorta og en bukse! I tillegg fant jeg en bukse til og et par sko..jeg kommer til å ende opp med et shopping problem! Heldigvis var alt utenom skjorta på salg så da sparte jeg jo litt penger, hehe. 

I kveld skal jeg ta det helt rolig å kose meg med film, litt godteri også må jeg jo få med meg litt av landskampen, HEIA NORGE!!! Apropo fotball så fikk jeg også hentet de nye fotballskoene mine. Lykke.

Ser dere på landskampen i kveld?

InnkjøpHaremsbukse cubus svart tube blonde bh bikbok svart og enkelt men jeg hadde 50% på bikbok jeg måtte bruke og så bare fristet det med ny bukse :)

Hva synes du?

Innkjøp i det sisteRing Gina tricot Neglelakk H&M ring Glitter

Var jo i tigerstaden med klassen på torsdag og det er helt utrolig at jeg ikke klarer å finne klær inne på monki, carlings, Gina tricot eller weekday!! 

Hva synes dere?

Blue my mind


Kjøpte denne for en liten stund siden i byen! Har egentlig sluttet å like slike knæsje farger men akkurat denne falt i smak! Liker veldig godt neglelakkene til h&m. De er litt dyre, men de har mange fine farger. Nå har jeg tre og den tredje kan jeg vise senere hvis dere vil :) Veldig like og lyse bilder, men har ganske dårlig tid i dag og lite inspirasjon...Har du denne?

Nytt innkjøp

Kjøpte meg litt nytt i dag. I tillegg til det under kjøpte jeg nye fotballsko og en gave. Nå skal jeg spise grøt med familien! Hva synes du?

Genser fra bikok og scrapbook ting fra nille.

Miss stone heart

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kjøpte denne i byen i dag. Er allerede forelsket, fargen er super fin! Ønsker meg en blå en og. Liker du h&m neglelakkene?

svarte wedges


499,- skoringen. Looooooove them! Skal bruke de i hele julen og for alltid! Vil ikke ta de av meg.. Hva synes du?

ny genser


//bikbokarkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits