Takk!

Har jeg noen gang fortalt hvor utrolig herlige dere lesere kan være noen ganger? Her om dagen logget jeg meg inn på blogg.no for å lese kommentarene mine og det første jeg så var denne "åhh. kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker bloggen din. du virker som en så inderlig snill person : ) håper du får det fantastisk i 2012 : )" Det er rart og si det, men noe så enkelt som det kan forandre hele dagen min! Jeg elsker å sette pris på de små tingene i livet og ett kompliment er noe av det beste man kan få. Selvfølgelig må man tro på det folk sier for at det skal gi noen effekt og det er jo ikke alltid like lett, særlig ikke i den fake verdenen vi lever i nå. Det er vanskelig og vite hva som faktisk er oppriktig ment eller ikke. Man må egentlig bare ta en sjanse og håpe på det beste. Takk for alle støttende, koselig og fine kommentarer!

I tillegg får jeg tilsendt sånne fine bilder, vi ligner ikke altså...

Q&A


- Jeg har canon eos 450d og bruker for det meste sigma objektivet mitt med 18-200mm linse eller canon objektivet mitt med 50mm 1,8. Man gjør egentlig ikke noe spesielt med å få det sånn uklart i bakgrunnen. Det har noe med dybdeskarpheten og blenderåpningen du bruker. Søk på "dybdeskaprhet" på wikipedia så kommer det opp en fin liten forklaring. 

- Jeg kjøpte den ikke. Så den bare gratis på nettet! Bare søk på "watch navnet på filmen free online"

- Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt, bare dro litt i kurvene. Har ingen "mal" så du får bare leke deg frem til det :-)

- Nei, det er ikke en drumstick, men en rox. (fant aldri kommentaren men husker spm)

Noe mer dere lurer på? 

Jeg savner deg.

Åhhh, denne tullingen bestemte seg for å dra til Göteborg hele helgen uten meg.. I'm jealous

Dere er så utrolig søte!!


Det er så utrolig deilig å logge inn på blogg.no og se at dere har kommentert så søte kommentarer!! De over er bare et fåtall og jeg skulle gjerne tatt med resten og, men det blir litt mange i et lite bilde og jeg har dårlig tid. Uansett det er ganske klisje å si, men dere gjør det morsomt å blogge! Kanskje ikke så rart? Til og med de dagene jeg ikke blogger så er dere innom og sjekker og det er koselig :) Jeg skulle sagt så mye fint og fantastisk om hver og en av dere, men jeg kjenner dere jo ikke så det får bare bli som det blir. Nå må jeg nesten løpe, så blogges vi senere i dag! Dere er helt supre og herlige alle sammen!! Jeg setter stor pris på alle kommentarene deres :)

Følg meg

Det skjedde noe utrolig tragisk i kbg i dag. En gutt døde i en togulykke. Jeg velger å kalle det det. Du kan lese om det her.

Hei dere! Takk for alle koselige tilbakemeldinger de siste dagene, dere er så søte :-) Tenkte jeg bare ville si at jeg nå begynner å legge ut bilder jeg tar og slik på tumblr.com og noe på wehearit. Dere kan følge meg her på tumblr, her på bloglovin og her på wehearit. De ligger også som linker i menyen over headeren min. Tusen takk på forhånd! Her er noen bilder jeg har tatt:


Challenge

Image and video hosting by TinyPicFant dette bilde på wehearit og tenkte egentlig at jeg ikke hadde noe bedre å gjøre så hvorfor ikke. Det er jo ganske mange andre som driver med på en lengre utfordring og lignende, sånn som 365 days eller 20 days, men det orker jeg ikke! Dessuten er det gøy å ta en som er litt annerledes en alle de andre.

Jeg starter i morgen med den første og det blir ved siden av den generelle bloggingen, siden det er utrolig kjedelig å bare lese om dette. Dagene kommer nok ikke rett etter hver andre hver dag men litt spredd. Det starter med ett bilde av deg selv, så to sanger du liker, så tre filmer osv.. Så da kan jo dere også ta denne utfordringen hvis dere vil :)

Tar du utfordringen?

Åtte fine bloggdesignJulie ♥ Hanna Madelen ♥ IngridAgnes ♥ Werothehero ♥ CarolineMaria ♥ Malin

Svar om bloggen og fotografering

Hvor mange lesere har du? Jeg har rundt 100 ellernoe akkurat nå, men har hatt oppi 2-3 og 400 :)hvorfor begynte du å blogge? :) Haha, skulle gjerne hatt en god fortelling her, men jeg startet fordi alle andre gjorde det. Selvfølgelig.ynglings blogger? Alle de som ligger under favoritter + http://blomsterfeenhanna.blogg.no/Hvorfor blogger du? Frodi jeg vil.hvor lenge har du blogget? To år ca.Hvor mange timer bruker du i gjennomsnitt på bloggen hver dag? Det spørs på hvor god tid jeg har osv. men alt fra en halv time time til 3 timer ca.Har du noen gang seriøst vurdert å slutte å blogge? Nei, egentlig ikke.Hvor har du kjøpt stativet ditt? Fikk det til jul, men aner ikke.hvor får du foto inspirasjonen din fra? (: Egentlig over alt. hvilket kamera og hvilke linser bruker du? Canon eos 450d, jeg har den standardlinsa som hører til kamera og en 18-200 mm. I tillegg til dette har jeg en ekstern blits, fjernkontroll og noen andre kameraer.Hvordan fikk du photoshop? Fikk du det gratis og eventuelt hvordan fikk du det da? :) Det fikk jeg av en klassekamerat.kan du legge ut innlegg om redigeringstips/fototips fast 1 gang i uken eller noe? Ja, det kan jeg helt sikkert :)Hva er dine topp 3 fotograftips? sånn hvis jeg skal ta bra bilder med et vanlig speilrefleks uten å måtte kjøpe masse tilbehør. 1. Lær deg kamera og ikke bruk auto innstillingene! Det er mye bedre å bruke enten M, Tv, Av osv.. 2. Pass på lyset. 3. Vær kreativ og bare ha det gøy! Det er det det handler om :)

Denne jenta har talent

Herlighet! Kristin viste meg denne jenta her i går og hun er jo utrolig flink!! Hun er fra Texas og er 17 år, tror jeg. I tillegg til å ha en fantastisk fin sang stemme er hun også super pen! Hun er faktisk så flink at jeg synes hun er flinkere enn mange av de som originalt synger sangene. Så ta en titt inn på siden hennes her, dere vil ikke angre! Shit, får ikke lagt inn noen videoer fra youtube inn her..men min favoritt er da hun synger The Only Exception av Paramore! Tilfeldigvis en av mine favoritt sanger :) Hørt henne synge før?

Beautiful me

Hvor mange av dere som leser dette har ikke følt seg stygg, feit, for tynn osv.? Kan dere si meg en person som ikke tenker sånn? Jeg tror vi alle ønsker å se perfekte ut. Perfekte klær, sminke, hår, kroppsvekt osv. Nåtidens ideal for jenter er den pene tynne jenta med pupper og rompe, perfekt hår, sminke og klær, hun er populær, smart, alle guttene vil ha henne og hun er rett og slett perfekt! Det er trist hvordan så mange jenter ødelegger livet sitt bare for å oppnå det idealet.

De slanker seg, får sykdommer, tar operasjoner, spiser ikke, prøver å være andre enn seg selv og når de aldri blir som de selv vill gir de opp, blir deprimerte og noen så håpløst lei at de faktisk tar sitt eget liv. Med en gang de ikke er populære nok eller pene nok er livet deres plutselig over. Det er patetisk synes nå jeg. Det er patetisk at alle prøver å bli noe de egentlig ikke er. Ingen er perfekte!! Og hva er egentlig definisjonen av perfekt?

Det er trist hvor lav selvtillit de fleste jenter egentlig har. Jeg tror egentlig ikke gutta skjønner det. Jeg kunne ønske alle jenter bare sluttet å prøve å være noe de ikke er. At de starter å være seg selv og at de er fornøyde med det. Alle har feil enten det gjelder innsiden eller utsiden, men hvis man bare fokuserer på det blir du helt gæren. Man burde tenke på det positive! Ingen kan komme å si at det ikke finnes en eneste positiv ting med seg selv.

Hver gang jeg føler meg litt nedenfor og litt langt ute setter jeg meg ned og skriver en liste. Jeg tenker på alt jeg synes er positivt med meg selv og skriver det ned punkt etter punkt. Noen ganger ender jeg opp med tre punkter og andre ganger kanskje ti men uansett føler jeg meg alltid bedre etterpå! Tenk på deg selv og ingen andre, for du konkurrerer ikke med noen andre en deg selv. Så hvis du føler deg stygg, feit og ikke bra nok for andre, sett deg ned, skriv en liste om positive ting om deg selv, les den høyt for deg selv etterpå og vær stolt av deg selv! Og ikke glem at det er innsiden som teller.

Travel tirsdag

Tirsdager er vell den traveleste dagen i uka for meg! Skole til tre, fotball klokken 5 og så en del lekser. Vurderer svært å ta tirsdager som en bloggfri dag men jeg vet ikke helt jeg. I dag dro jeg på skolen igjen og hjem etter tre timer. Andre time ble hva skal jeg si? svært blodig! Fikk en ball i ansiktet og blødde neseblod for andre gang i hele mitt liv. Kom for og si det slik en del blod, trenger ikke gå i detaljer. Jeg kom i litt sjokk er ikke vant til å blø så mye, men heldigvis har jeg en som alltid hjelper meg (hjerte) Så nå har jeg et stk. blodig t-skjorte i gym bagen. Fint. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening og skal gjøre lekser... Hva gjør dere i dag? :)


BILDE KOMMER SENERE FÅR IKKE LASTET OPP!!

Irriterende

Etter hva jeg har hørt fra dere og fikk sjekka selv funker ikke designet mitt i mozilla firefox og ikke får jeg fikset det selv heller. Under her kan dere se forskjellene fra hvordan det skal se ut sånn jeg ser det og hvordan det ser ut i Mozilla. Sidemenyen og overskriften og slik har blitt blå og sidemenyen går over bildene.Utrolig teit at det skal være sånn!
Hjelp!

Har fått høre av både Thea Kristine og Karen at de bare ser halve bildene på bloggen min og ærlig talt aner jeg ikke hvordan jeg skal fikse det! Så egentlig trenger jeg deres hjelp. Tror det kanskje har noe med hvilket internett du bruker. Jeg bruker google chrome og alt ser bra ut her. Så egentlig lurer jeg bare på om noen vet hvordan det kan fikses, har samme problem eller også bare ser halve bildene mine?

(kommer til å slette innlegget senere, derfor ingen bilder)

Favourites

Her kommer det noe senere :)

My design

Designet mitt er laget av meg og bestevennen min Mathilde. Har funnet ut at designet ikke funker i mozilla firefox men ellers funker det meget bra. Har skrevet om det her og her. Der kan dere se hvordan det egentlig skal være! Hvis dere har noe spørsmål eller lignende er det bare å sende det på mail til maudisch@hotmail.no eller skrive i kommentar feltet under her eller i nyeste blogginnlegg :)

Follow me

Kommer ting her senere :)

Contact

Du kan kontakte meg på maudisch@hotmail.no.

Image and video hosting by TinyPic

About me

Kommer om meg her :)

nytt design

Fikser nytt design nå! Er ikke vits i å kommentere dette innlegget sletter det senere :)

Thumbs up

Tommel opp for at jeg skal til byen med Kristin.
Tommel opp for at det er salg.
Tommel opp for at det ikke er lenge til påske.
Tommel opp for mange fine nye blogger å lese.

Tommel opp for at kapteinsabeltann gikk på tv i dag tidlig.
Tommel opp for at det er nyttårsaften i morgen.
Tommel opp for mange fine nye sanger i spotify listen min.
Tommel opp for alle dere søte blogglesere, you make my day!

sick chick

Unnskyld for den utrolig dårlige bloggingen i går. Jeg skjønner nesten ikke hvorfor jeg unnskylder meg for det, men det er vell det samme. Jeg er i hvert fall syk så jeg dro hjem fra skolen i går og nu er jeg også hjemme. Vet ikke helt hvordan syk jeg er men en rar forkjølelse. Jeg klarer ikke helt å gå ute og ikke får jeg puste uten at det gjør vondt. Over til noe annet jeg skal jobbe meg frem til en slags "eksamen" i tysk som er i morgen. Så det blir nok ikke verdens beste blogging i dag heller. Skal legge ut et par innlegg til i hvert fall da. Er du syk i dag?

peace outDrar med Karoline til Oslo på shopping! Kos dere i dag så blogges vi i kveld!! Btw, hvis noen av dere er i Oslo, let me know! Hva skal du i dag?

en blogg som fortjener oppmerksomhet

Denne jenta er ufattelig inspirerende!! Jeg sitter og leser, ser på bildene hennes og nesten drømmer meg bort at det var meg og min blogg! Bildene hennes er så stilige og uvanlige. Hun er sykt pen og jeg liker stilen hennes! Trenger egentlig ikke si så mye mer en besøk bloggen hennes, se og bli inspirert!!! finn bloggen hennes her :-)


love it!

jobber med nytt design

Hei dere! Lager nytt design nå derfor er bloggen så rar og rotete. Prøver å lage et jeg kan ha en stund og heller bare bytte ut header på. Håper det bli bra da :-)

bursdag

Hei dere! I dette øyeblikk rydder jeg rommet mitt igjen..vet ikke om dere husker da jeg ryddet rommet for et par dager siden og skulle vise dere rommet mitt og blablabla. Vell når jeg er ferdig i dag lover jeg og gjøre det! Ellers må jeg og øve til naturfag prøve! Begynner å få litt sansen for naturfag nå. Kan virkelig ikke tro jeg sier det! 

Vil også bruke denne fine anledningen til og si det at søte Anine har bursdag i dag! Har vell gratulert henne rundt tre-fire ganger i dag men det har vell ikke dere? Så gå inn her og gratuler henne med dagen så blir hun sikkert kjempe glad! :-) Og så et veldigveldig fint bilde av Anine!

If you really knew me

Jeg slo på tven i sted uvitende om hva jeg skulle se på. Kom over programmet if you really knew me, som går på mtv. Det handler om noen elever som hadde en så kalt challenge day. De skulle sette seg sammen i grupper og fortelle hverandre ting om seg selv ingen andre vet, og starte med setningen If you really knew me, you wold know that...Det var utrolig sterkt og høre om alt det de opplever hver dag og hva folk faktisk ikke visste om hverandre. . De hadde også en slags øvelse hvor alle stod bak en linje også sa damen som er med i programmet for eksempel hvis du noen gang har ertet eller blitt ertet gå over linjen

Jeg begynte å gråte. Programmet var skikkelig sterkt og jeg misunner faktisk de som har vært med på det her. Det er ingen som sier absolutt alt om seg selv. Ikke jeg, ikke vennene mine, ingen i hele verden gjør det. Derfor er det veldig vanskelig og vite hvordan andre mennesker har det! Ting vi sier og gjør sårer andre og det må vi være klare over. Så egentlig burde alle gå igjennom en slik dag. Tenk hvordan verden kunne blitt da.

Det er få personer som er virkelig slik det ser ut som. Damen på programmet tegnet et isfjell og forklarte det at 10% av isfjellet synes over overflaten, og hele 90% under. De 10% er det alle andre ser, imaget ditt. Hvem du er med, hvordan du ser ut ++. De 90% er hvordan du egentlig er følelsene dine, det ekte med deg selv! Utrolig nok er det veldig få folk som faktisk viser den 90% delen av seg selv. Noe som er utrolig dumt, men det er vanskelig. Det er vanskelig å la alle få vite hvordan du egentlig er når du kan bli mobbet, ertet og sett ned på. Det er dumt og det er slik verden er nå, men det kan gjøres noe med.. Jeg anbefaler dere alle og se dette programmet og kanskje gjøre noe med det! Det vil jeg prøve.

lørdagskos

Sitter ved peisen med kake og skyper med bestevenn, denne lørdagen kunne ikke vært bedre! Hva gjør du?

taxi
(bildene er super dårlige jeg vet..) I går kveld fant jeg denne boken liggende på stuebordet. I starten tenkte jeg egentlig ikke over den men jeg bestemte meg for å sette meg ned å lese den foran peisen eller se i den hvert fall. Jeg hadde ikke fått med meg at det var en bok med bilder i så jeg ble positivt overrasket! Etter og ha lest igjennom hele boken ble jeg skikkelig inspirert. Boken er en "fotografisk reise" hvor Sigbjørn Sigbjørnsen, som jeg fant ut er en venn av pappa, har dratt rundt i verden og tatt bilder av taxier. Å ta bilder av taxier høres jo grusomt kjedelig ut og lese om, men tro meg det var veldig inspirerende! Hvordan han klarte å ikke gjøre ett eneste bilde kjedelig ved å ha forskjellig omgivelser, mennesker og ikke bare ett bilde av taxien rett frem. Han skaper forskjellige bilder. Ingen var helt like, alle forskjellige på sin måte. Så dere fotoglade mennesker jeg anbefaler dere å ta en titt i denne boken :-) har du hørt om boken taxi før?

tjuefjerde november

EN MÅNED TIL JULAFTEN!!!! Det er fint noen passer på meg og skrivefeilene mine. I går var det matematikk jeg hadde skrevet feil..fy Maud! Men dere så vel kanskje på engelsk boka at den var ikke helt riktig den heller? Det suser i svingene noen ganger. 

I dag har jeg vært på kafe med Selma og ellers spilt bil spill og eyetoy. Har ledd så mye i dag at jeg har helt vondt i magen! Kommer til å få six pack etter å ha vært med Selma i noen dager til! Ellers har jeg funnet måten og holde meg i form på i vinter. Kan ikke huske at eyetoy var så slitsomt, men nå har jeg en måte å trene på hvert fall! Ha-ha! Men nå må jeg gå å lese litt engelsk før jeg skal se Kate plus 8 opptak. Fins ikke bedre tv-program!! Hvordan holder du deg i form i vinter?

lekser og te

Nå har jeg sittet med lekse i et par timer. Matematikk, naturfag, engelsk osv. Er greit å bli ferdig med det nå da så jeg har fri resten av uka. I tillegg har jeg vært på årets nest siste eller siste fotballtrening. Jeg kommer til å bli feit i løpet av julen når jeg ikke får trent...takk gud for at det finnes ski, styrketrening, svømming og gym!! Jeg hater så grusomt å ikke trene og være i "dårlig form". Det er jo kanskje ikke dårlig form for andre men jeg må føle meg vell, sporty og ha overskudd og da trenger jeg å trene. Hadde jeg bestemt skulle jeg gjerne trent 4 ganger i uka.

Nå skal jeg kose meg foran peisen med litt te før jeg skal på greys anatomy og sove. Jeg er fortsatt stup trøtt og ja det blir ingen interessant blogging i dag heller, tror jeg. Tirsdager er min traveleste dag så¨vurdere faktisk å gjøre det til en blogg fri dag etter hvert. Vi får se hva som skjer :-) Hva gjør dere i dag da?
sykt fine bilder!

..bare fordi jeg liker å ta sykt stygge webcam bilder av meg selv og andre! (sov 3 timer i natt så nå skal jeg sove ingen blogging i dag dessverre) Pleier du å ta tulle stygge bilde av deg selv på web?

rotete

God morgen! Er forferdelig trøtt i dag.Var på middags besøk i går og savnet sent. Nå skal jeg rydde, vaske og fikse rommet mitt. Er så lei av alt med det så skal gjøre det litt annerledes. Kommer til å ta en evighet og selve ryddinga er ikke noe gøy i det hele tatt. Men så er heldigvis dekoreringen utrolig morsom så jeg gleder meg en smule :-) Er dere interessert i å se bilder av rommet mitt kanskje når det er ferdig? Pleier du å ha ryddig rom?
Dette er ingenting forhold til hvor rotete det er..

tjuende november

Det er så utrolig kaldt og surt ute nå for tiden! Jeg elsker vinteren og julen men den vinden som gjør alt så utrolig surt og kaldt ute nå kunne jeg klart meg uten. Snøen ligger fortsatt fint ute da heldigvis. I byen har det kommet julegaver, julepapir, julereklame, julepynt, julenisser, julemat og alt mulig annet! Det er alt for tidlig med julepynt ute og slikt! Kunne ønske de klarte å vente til 1. søndag i advent i hvert fall. Jeg har alt for mye julestemning nå blir nesten lei meg når jeg tenker at det er over en måned igjen til selve julen.. Har du julestemning?


må løpe

..skal til byen nå! Har egentlig ikke tid til å blogge men tar meg litt tid (unnskyld Karoline) Ha en fin lørdag dere :-)

ups and downs


+ 35 dager til jul!!!
+ Det er endelig helg
+ Masse fin musikk på spotify om dagen

- Det er utrolig mørkt ute
- Masse prøver og tentamener
- Savner Bestevenn!

min bror

 

men du maud ? jeg lurte på at siden du har sagt at broren din er så flink til å tegne.. kanskje han kan tegne en tegning som du kan vise på bloggen din ? (a)<3 Jeg fikk denne kommentaren og spurte broren min med en gang jeg så den egentlig. Selvfølgelig kan jeg det! Han hadde ikke noen tegninger her da, men han fant en hånd han tegnet for 1 år siden. Den er utrolig fin og jeg kan love dere at de andre tegningene hans er enda finere! Han går på studiespesialisering med formgivning så han får virkelig brukt potensiale sitt. En dag kommer han til å bli kjent, det er jeg ganske sikker på! Og jeg er stolt lillesøster :-)Hva synes du?

 

mine favoritt bloggere

http://cameralove.blogg.no/

http://madeleeeen.blogg.no/

http://lorraine.blogg.no/

http://annais.blogg.no/

http://ingrrrid.blogg.no/

http://tthale.blogg.no/

http://mne.blogg.no/

http://mwin.blogg.no/


Leser du noen av disse?

sekstende november

Hei, i dag har jeg vært på hospitering på videregående! Ha-ha, det var det jeg fortalte om i går, som egentlig ikke var så spesielt siden alle andre 10.klassinger i Norge også er der nå om dagen. Anyways det var kjempe gøy! I dag har jeg vært på helse og sosial og i morgen skal jeg på studiespesialisering med formgivning. Gleder meg skikkelig og det er ufattelig deilig uten vanlig skole! :-)

Tirsdager er dagen hvor jeg har dårligst tid til å blogge fordi jeg er på trening rett etter skolen. I dag var det super kaldt så jeg klarte ikke trene hele tiden. Dere vet lyskestrekk...(eller dere vet det kanskje ikke da men) Men jeg skal ikke sutre og gnåle om det det er så unødvendig. Nå skal jeg vært fall varme meg foran peisen i noen av de fineste ullsokkene jeg har og vente på at greys starter. Sokkene har nemlig mammaen til Bestevenn strikket! Gud, som jeg savner den familien... 


mørke bilder... Hvor/skal hospitere du når du gikk/går i 10?

tired

I dag er jeg helt utslitt og vil egentlig sove nå! Har sett et par episoder av Jon and Kate plus 8 og fikset diverse lekser og ting til i morgen. I morgen og onsdag skal jeg faktisk gjøre noe som jeg tror kommer til å bli gøy og interessant jeg gleder meg faktisk! Hva jeg skal vil jeg ikke si før i morgen, dere kan jo få lov til å gjette? Er ikke så vanskelig hvert fall ikke for dere i Kbg og egentlig er det ikke stort heller..bare gleder meg til noe nytt :-) Skjer det noe spennende for dere denne uken?
Dere får ikke se mer av meg i dag...

nytt design

I dag jobber jeg med nytt design! Jeg likte det forrige veldig godt men ble gæren av å ha så små bilder. Derfor blir det litt rotete her i dag. Satser på at jeg er ferdig innen i kveld og jeg håper dere liker det til slutt da :-)arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits