Walla!

Dette er Mathilde, the famous ex-blogger! Jeg er helt loner i skolekantinen akuratt nå, derfor velger jeg å logge inn på Maud sin blogg for å klage. På tross av at det er fredag den 13 har jeg en helt suveren dag! Noe jeg alltid har egentlig. Men denne er bare mye bedre, fordi mens alle de andre på trinnet mitt har prøve kan jeg sitte i kantinen å blogge om det.

Om dere i tilfelle skulle lure har jeg det kjempe bra, jeg bor hos Maud, hennes bror bruker lengst tid på badet, de ber bordbønn hver dag, vi må legge oss halv 7 (men av og til kvart på 7 i helgene), bikinien min er fra Autsralia et sted, Ralph Lauren klærne mine er kjøpt på...wait for it.....Ralph Lauren, de har et esel i hagen a.k.a the big rabbit, det blåser i Kongsberg, jeg har ikke eget rom hos maud men jeg har et skap jeg kan sove i om det blir for kaldt ute, jeg trives i norge og i helgen har jeg ingen planer!

Runder av dette innlegget med 0 fotografier! Ha en fin helg!

-mne

Mine følelser da Mathilde flyttet

Jeg har aldri skrevet ærlig om dette før, men nå gjør jeg det altså... Sannheten er den at det at Mathilde flyttet har vært noe av det vanskeligste i hele mitt liv. Jeg har aldri vært den jenta med mange venner. Jeg har alltid og har fortsatt bare ett par venner og det er helt okai. Mathilde og jeg hadde bare vært venner i ett år, noe som gjorde at det var vanskelig og si om vi kom til å klare og holde kontakten. Jeg var utrolig redd for og miste min eneste bestevenn. Hun er og har alltid vært det nærmeste jeg kommer til en bestevenn, noe som gjorde det ekstra skummelt. Derfor, var det ekstra vanskelig. Fordi hun var min eneste venn.

Jeg ble sittende igjen alene i Norge, mens hun fikk reise til andre siden av jordkloden og oppleve en helt ny verden. Jeg var ikke bare lei meg, jeg var også sykt misunnelig! Helt siden jeg var liten har jeg ønsket og flytte. Noe jeg fortsatt ønsker. Jeg husker jeg ønsket at det var jeg som dro istedenfor, og at det var hun som måtte være igjen her i Norge og savne meg. Når jeg tenker tilbake var det faktisk en ganske egoistisk tanke, men det var sånn jeg følte det der og da.

Nå har det gått to og snart ett halvt år og ingen ting har forandret seg i mellom oss. Vi er fortsatt bestevenner og vi har bevist at vennskapet vårt er sterkt og ekte. Vi har bevist at selv om en person er på andre siden av jordkloden så går det ann og forbli bestevenner. Dette er nesten noe alle burde oppleve. For du blir veldig sterk av det. Sterk på innsiden. Jeg har lært hvordan det er og virkelig savne noen, og jeg tør å påstå at jeg tåler mer enn før, men det er fortsatt utrolig vanskelig.

I dag er det kun 20 dager til Mathilde kommer på besøk. Besøkene hennes er alltid høydepunktene i mitt liv. Jeg ser frem til å gjøre alt det jeg ikke får gjort ellers i året, bare å være med den beste av de aller beste!

Jeg savner deg Mathilde <3Mine andre venner, ikke ta dette feil jeg er veldig glad i dere og takknemmlig!

M.a.t.h.i.l.d.e

A.k.a mne, a.k.a Mauds bestiss, a.k.a den kuleste av alle. Til og med kulere enn Chuck Norris!...Neida, bare tullet, Chuck Norris er den kuleste. Kjedet meg litt i stad da, så jeg søkte på Chuck Norris på google, og jeg fant sykt mange ting om han, så her er noen (men jeg valgte å bytte navnet hans med mitt da, siden jeg er så fantastisk kul):

- Mathilde Evensen doesn't lie. Whatever she says simply becomes the truth.

- When Alexander Bell invented the telephone he had 3 missed calls from Mathilde Evensen.

- Ghosts sit around the campfire and tell Mathilde Evensen stories.

- Mathilde Evensen doesn't call the wrong number. You answer the wrong phone.

- Once the cop pulled over Mathilde Evensen....the cop was lucky to leave with a warning.

- There used to be a street named after Mathilde Evensen, but it was changed because nobody crosses Mathilde Evensen and lives.

- Mathilde Evensen does not have a middle name, nobody gets between Mathilde Evensen.

- Some magicans can walk on water, Mathilde Evensen can swim through land.

- Mathilde Evensen doesn't lick postage stamps, she stares at them until they wet themselves.

- Death once had a near-Mathilde Evensen experience.

- Mathilde Evensen doesn't sweat. She forces the air around her to cry and uses it's tears to cool herself.

- When Mathilde Evensen takes a test, the test answers HER questions.

 

Og for de som ikke vet hvem jeg er, dette er meg:Og dette er Chuck Norris:

http://www.tokeofthetown.com/assets_c/2011/01/chuck-norris-2-thumb-319x397.jpeghttp://www.andrewsayshello.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/02/chucknorris.jpg

VI BLOGGES!

Til den beste

Det har vært veldig mye i det siste. Orker ikke gå i detalj for det er ikke noe interessant for dere, men nå er det greit. Kameraet mitt har støvet helt bort og inspirasjonen er faktisk på topp! Vet akkurat hva jeg skal gjøre for dere, nå må jeg bare få det til. I mens kan dere kose dere med denne filmen jeg lagde til Mathilde. Hun har ikke sett den enda selv, så dere blir de første. Jeg vet jeg ikke er noen mester innen movie maker så det er ikke akkurat et mesterverk, men jeg synes den er koselig.

 Nå er det bare 51 dager og ca 1227 timer til vi sees♥♥♥

JenteneHelene, Karoline, Sara og meg <33333333

Bare til degElsker deg♥

I like her because she smiles at me and means it

I dag var en veldig veldig vanskelig dag. Det har vært den beste og verste dagen samtidig. Det har aldri vært så vanskelig og si ha det før. Du skulle tro at du blir vandt til det, men faktum er at du gjør aldri det. Det er like fælt hver gang. Det blir bare lettere og komme over. Første gangen tok det måneder. Nå går det kun ett par dager før alt er som "normalt" igjen. Men jeg blir fortsatt misunnelig når jeg ser bilder av bestevenner på facebook eller hvis jeg generellt ser bestevenner som er sammen. Jeg vil også være med min bestevenn hver dag. Heldigvis er jeg så heldig og ha mine andre bestevenner. Dere gjør dagen så mye bedre og jeg elsker dere virkelig. Dere vet hvem dere er så jeg trenger ikke nevne navn. Dere er best! Elsker deg Mathilde, sees om ett halvt år <3

Love ya

RAAAAAAAAAAAAAAAPEEEEEEEEEEE

HATEHATEHATEHATEHATEHATEHATEHATE!!!! Mohahahaha jeg ombestemte meg! Denne bloggen er nå RAPET!!!

LOLOLOLOLOL.Mathilde var her.

PlankingRekkverk plankingBord plankingStol plankingGulv plankingTrappe plankingBerg plankingTre planking

Best friends are like the upper and the lower eye lids..

..they meet when they miss each other and when they meet each other they don't see the rest of the world.

De fleste av dere har vell allerede lest at Mathilde har reist nå og er på vei hit til lille Kbg. Dere aner virkelig ikke hva slags tanker jeg har rundt dette. Ord kan ikke beskrive det. Hele kroppen kribler, jeg smiler av ingenting og alt er mye finere en det det var før. Det høres sikkert ut som om jeg ikke har sett Mathilde på år og dager og slik føles det også. Selv om det bare er to måneder siden sist. Jeg tror det har noe med at vi har så mange planer. Da gleder man seg jo selvfølgelig litt ekstra. Vi kommer til å gjøre så mye forskjellig at jeg er sikker på vi ikke kommer til å kjede oss ett sekund. Jeg savner i grunn at det er slik til vanlig i hverdagen, men jeg har blitt vandt til og ikke ha henne her. Misforstå meg rett jeg har mange fantastiske venner som jeg er utrolig glad i, men ingen blir Mathilde. Hun er min bestevenn og vil forhåpentligvis være det til vi begge dør.

Nei, nå må jeg prøve å sove litt før den store dagen i morgen. Selv om jeg tviler på at det skjer. Jeg føler meg som en liten unge som skal legge seg natten til bursdagen sin. Da er alt man tenker på hva som kommer til å skje, hva man får og hva slags supre overraskeler som venter en. Du gleder deg så mye at du ikke helt vet hvor du skal gjøre av deg. Jeg vet i hvert fall at morgen dagen kommer til å bli fin. Jeg vet jeg kommer til å felle en liten tåre eller to. Jeg vet du ikke får lest dette før etter vi har møttes, men du skal vite en ting Mathilde jeg er glad i deg♥Noen som føler det litt på samme måte med et annet menneske?

Syv dager!!

Jeg fikk verdens beste nyhet i stad!!!!!!!!! Jeg gråt av lykke. Helt seriøst. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det kribler i hele kroppen. En uke, syv fuckings dager!! Regner med at dere skjønner hva jeg prater om..hvis ikke MATHILDE KOMMER!!!!!! Denne sommeren blir den beste noensinne. Det er jeg helt sikker på.
Trist.

Har akkurat sagt ha det til Mathilde.. Det var faktisk ikke trist denne gangen, men det er kanskje mest fordi vi møtes igjen om kun 2 måneder. For det om, vil jeg ikke at hun skal dra. Dette har liksom vært noen av de beste dagene i mitt liv. Okai, klisje-aktig og kanskje ikke helt riktig, men uansett det kommer til å bli kjedelig uten henne her. Trist.


Liksom, hva er det ikke å like med Mathilde? 

Bilder fra i dag

Jeg vet jeg har sagt det allerede, men dere aner ikke hvor deilig det er å ha MAthilde tilbake!! Hun er min bedre halvdel <3

Kinoen var helt grei. Litt morsom, litt rar og litt dårlig, men det var kjempe koselig! Mathilde og jeg dro ned til byen sånn to timer før vi egentlig trengte bare for å se oss litt rundt og ta bilder. Har tatt like mange bilder i dag som jeg har gjort hele året omtrent...det sier vell sitt. Jeg er dødssliten nå etter og ha stått opp klokken 7 og kan tenke meg at Mathilde er utrolig trøtt etter den lange flyturen..føler med deg, så nå skal jeg hoppe i joggebuksen og se på poirot med familien før jeg går og legger meg. Ha en fin kveld videre :)
Btw, hvis dere noensinne er i Kbg må dere spise på Jonas B. Gundersen de har den beste pizzaen!Jo, også møtte vi en skikkelig koselig jente som leser bloggen til Mathilde!! Hun var kjempe hyggelig og ikke minst pen! Dere kan se bloggen hennes her http://avandrea.blogg.no/
Har dere hatt en fin dag i dag?

MATHILDE!!

HEI DERE!! Det er så deilig og ha Mathilde her i Nway!! Begynte å smågråte da vi klemte i dag, var så deilig og se henne!! Det er skikkelig uvirkelig å ha henne her. Det er nesten som om hun aldri dro..Det blir kjempe deilig og ha henne her i flere dager. Vi skal finne på masse gøy så det er bare å stay tuned. Btw, vi skal lage må gjøre video så fint om dere finner på noen morsomme ting, takk på forhånd :)

Nå sitter Mathilde og jeg hjemme hos meg og prater med ralph og spiser kake. Hun har pakket litt for meg og tar bilder av rommet mitt.. Vi har også gått en liten tur i dag, spist påskeegg og tatt sånn ca tusen bilder!! Senere i dag skal vi på kino og se amors baller med Selma, Karoline og kanskje Silje..det blir awesome!! 

!!!!!!

Nå drar jeg opp til Mathilde sitt hus med noen godsaker for å ønske dem velkommen hjem! :)

100411

VERDENS BESTE JENTE HAR BURSDAG I DAG!!!! Håper dere har tatt dere en tur innom bloggen og sagt gratulerer med dagen for det fortjener hun!! Hun er den peneste, kuleste, rareste, morsomste, flinkeste, beste jenta i hele verden og jeg er så glad for at hun er min bestevenn<3 Jeg kunne skrevet en million fine ting om deg Mathilde, men jeg har ikke tid nå..må regne matte. Har nemlig mattetentamen i morgen..Uansett elsker deg og savner deg og dette innlegget er altså til deg<3


Se så nyedelig hun er<3 Nå gleder jeg meg hvert fall til du kommer..

Leserspørsmål

Fikk et spørsmål i dag. Skal du besøke henne i nærmeste fremtid?? (Mathilde) Nei, jeg var jo der i sommer og det koster en del penger å dra dit, men jeg vil veldig gjerne dit igjen. Hvis Mathilde skal bo der i veldig veldig veldig lang tid til så skal jeg dit igjen, det har jeg bestemt! Singapore er et utrolig flott land med masse shopping muligheter, varme, morsomme severdigheter og fine mennesker. Det er mye å bli kjent med der nede siden det ikke er helt som i Norge, men det er absolutt et sted å dra på ferie hvis du har muligheten!

Her er litt bilder fra turen dit. Mathilde har tatt noen av dem vet jeg, men jeg har redigert de alle sammen :)

Noe mer dere lurer på?

Svar om Mathilde og meg

Hei dere! Utrolig koselig at dere likte det nye designet mitt. Vi kan alle takke verden flinkeste bestevenn Mathilde!! Du finner ikke bedre <3

Hvor lenge har du kjent Mathilde? Siden sommeren til 8.klasse det var vell i 2007, men jeg viste godt hvem hun var før det og :)Hvordan er forholdet mellom deg og Mathilde nå? I og med at hun bor i Singapore. Mister dere kontakten osv? Forholdet mellom oss er utrolig bra! Vi er begge veldig flinke til å holde kontakten gjennom mail, facebook, skype og ikke minst blogg! Så egentlig har det ikke forandret seg så veldig mye.Savner du Mathilde? JA!!!!!Snakker du ofte med henne? Ja, så ofte som mulig!!Endret ting seg når hun flyttet? Nei, ikke annet en at jeg ikke ser henne hver dag og ikke får vært med henne, men vi er fortsatt like gode venner!Hva savner du mest ved henne? Hvor gøy hun er! Hun er den rareste, søteste, morsomste, peneste menneske på jorden! Jeg savner hvor gøy vi hadde det og alt det rare hun fant på!! Er det noe mer dere lurer på bare spør i vei!

Mathilde og meg opp gjennom årene

Bilder av Mathilde og meg opp gjennom årene vi har kjent hverandre! Har mange flere stygge bilder men har bare plukket ut disse halv stygge bildene. De er alle fra ting vi har gjort sammen osv.. Har så sykt mange gode minner med den jenta!! Vi har kjent hverandre i 3 år? og hun er nok den beste vennen jeg noen sinne har hatt!! Vet at bildene er i forskjellige str. og noen er super dårlig redigert, men jeg orket ikke gå igjennom alle så nøye. De eldste bildene er fra 2009 og de siste fra sommeren 2010. Bildene er også i tilfeldig rekkefølge. Vi har begge forandret oss sykt mye siden da og det er vi ganske glade for! Glemmer heller aldri "sangen vår" U smile - Justin bieber. Har du en bestevenn du har opplevd mye med?
skype med bestevenn


Bestevenn!!!<3

I love you Maudhb

Ville bare si: jeg digger deg og jeg gleder meg til å komme hjem <3<3<3
Hilsen din bestevenn <3

P.S skikkelig urgamle stygge bilder fra da jeg og Maud var litt mindre, haha <3

gjesteinnlegg - verdens kuleste bestevenn

Ser dere at Maud har fått nytt design eller?? Må si jeg har strevd litt, men ble ganske fornøyd til slutt da! Må nok gjøres noen små-justeringer her og der, men det kan sikkert vente! Håper bare Maud ble like fornøyd som meg...hehehe. Det er forresten Maud sine utrolig kue bestevenn, også kjent som mne, som blogger.

Hadde først tenkt til å spamme hele bloggen hennes med mange: Mathilde er awsome innlegg...Men siden det snart er jul og alt sååå....
SAVNER BESTEVENNEN MIN UTROOOOOOOLIG MYE!!! DU ER BEST MAUDIBAUDI <3 <3 <3arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits