Kjedsomhet

Eksamen gikk veldig bra, og jeg kom opp i samfunnsfag som liksom er det letteste så Maud er veldig fornøyd! Nå er det sommerferie og alle har reist på Hove og jeg sitter igjen i lille Kongsberg uten venner. Okai, kanskje en er hjemme da og tilfeldigvis skal se fotballkamp med meg i kveld, men altså det telles liksom ikke og hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke er på Hove så er det fordi jeg ikke ville. Hørt om jenta som ikke ville på Hove liksom? Jeg skal på onsdag da er ikke helt taper liksom.God sommer!

Q&A

Hva heter twitteren din? maudhb, chris

Hva skjer med mne for tiden?? Nothing in tha hood lxm

Hvor er jakken din fra? Bikbok

Dumt at du ikke har en "fan" e-post til bloggen din, for jeg har redigert et kjempefint bilde av deg og en du ligner på!! CHRIS MEDINA :D :D Jeg har en mail, maudisch@hotmail.no, takk for bilde det er serr. mitt nye bakgrunnsbilde!!

Jeg bare lurte på om dere kunne legge ut bilde av hvordan rommet deres ser ut for dere deler vell rom? :) Nei, det gjør vi ikke påsan. Mathilde bor i 1.etasje mens jeg bor i 2.

hvor er krukken fra? ikeachillern i min nye rosa hoodie med my homie

What if all your dreams came true

I går skrev jeg ned alle ønskene og drømmene mine for 2012 på søte små lapper med en sløyfe rundt hver og en. Jeg puttet de alle i en krukke som nå står plassert i hyllen min. Om ett år skal jeg se på de igjen å se hva jeg har oppnådd. Jeg synes dette er en fin og personlig ting å gjøre, men jeg skal verken fortelle dere eller noen andre hva det faktisk står på lappene, det er bare for meg.
Har du gjort noe lignende før?

Helt ærlig

Solnedgang på stranden eller fornøyelsespark - date? Solnedgang på stranden definetivt!

Hvordan reagerte du når noen sa du lignet på Jan-Fredrik Karlsen og Chris Medina? Jeg husker jeg lo av det, men jeg blir pissed hvis noen faktisk kaller meg det i virkeligheten. That's for you Bøggi.

Hvem er din aller beste venn hjemme i Norge? Karoline! Vi har vært venner siden 1.klasse!Hvilket fotballlag spiller du på? Jeg spilte på kif j16 denne høsten, nå spiller jeg på kif j19.

Var dere med i nm j16, og hvor langt kom dere? Nei, det var vi ikke.

Er du på kretslaget? Nei, men jeg kunne ønske jeg var det!

Hva synes du om up all night? Favoritt sang fra albumet? Love it! Favorittene er moments, more than this, taken, gotta be you, what makes you beautiful og kanskje one thing.

Hvem liker du best i 1D? Ingen kommentar, haha!

Hvordan fant du ut om1D, og hva var førsteinntrykket? Jeg fant et random bilde av dem på weheartit og viste det til Karoline! Så googlet vi de. At de var kjekke!

Hvilke fag liker du best på skolen? Samfunnsfag.

Hva blir du inspirert av? Helt ærlig, ingenting. Jeg blir ikke særlig inspirert.

Liker du å skrive? Ja, men jeg synes ikke selv at jeg er spesielt flink.

Hvilke blogger du leser synes du gir mest av seg selv? Det vet jeg egentlig ikke helt, i hvert fall Maren. Hun gir mye av seg selv og jeg beundrer henne for det.

Kan du tvinge Karoline til å skaffe seg blogg? Nei, det kan jeg ikke.

Har du noen apps og anbefale til iphone/ipod? Det har jeg gjrot tidligere her :-)

Hvilken klesbutikk har du mest klær fra? Bikbok eller H&M.

Topp 5 sanger akkurat nå? Moments av One direction, Superman av Joe Brooks, Take a chance on me av JLS, Touch the sky av Marcus Only & Dreamon og not just you av Cody Simpson. 


Kan du ikke skrive litt om hvordan du fikser håret ditt, når du har krøller? Hvordan produkter du bruker og hvordan du gjør ting? Har selv krøller, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre noe med håret, så defor retter jeg det hver dag! Jo, det kan jeg! Skal skrive ett innlegg senere i uken/til helgen :-)

Kan du lære oss å redigere bilder i gimp? Ja, det kan jeg også gjøre litt senere i uken!

Favorittblogg? Akkurat nå, ingen. Jeg er ganske lei de fleste! Så legg gjerne igjen en kommentar til din blogg så skal jeg ta en titt!

Drømmeyrke? Fotballspiller eller lærer for fattige barn i Afrika.

#askMaudSiden jeg bare har tid til å gjøre lekser og trene i dag, tenkte jeg at dere kunne jo stille meg noen spørsmål eller fortelle meg om hva dere ønsker og se på bloggen i nærmeste fremtid. Kleint. Høres det bra ut? Flott!

Håret

Det er utrolig koselig å høre at dere liker meg både med rett og krøllete hår. Dere er så utrolig søte, snille og koselige mot meg!! Selv er jeg ikke helt sikker på hva jeg liker best. Jeg blir på en måte to forskjellige personer.. Det var også en som lurte på hvilken rettetang jeg bruker og da bruker jeg en eldgammel en fra hairstore.no. Funker fett!

Og til deg som sa du pleiet å bli sammenlignet med Puyol: Aner du hvor heldig du er??? Jeg vil også bli sammenlignet med Puyol!!! Han er liksom så mye kulere en Chris Medina, Vegard Ylvisåker og Jan-Fredrik Karlsen... Jeg lever virkelig ett hardt liv.

Meg og beste <3

Nu är jag lyckligRett hår!!!! Hva synes dere?  :):):)

Boring friday facts

♥ Når jeg ikke får det som jeg vil, gjør jeg masse rare greier, særlig med håret mitt. Har jeg hørt.

♥ Jeg knakk senga til Karoline en gang bare ved å sette meg forsiktig ned i den.

♥ Mathilde og jeg hadde blogg sammen før, http://mmmote.blogg.no/ Vi er så kule xD xD

♥ Jeg er litt forelsket i one direction, bare litt da. Under her kan dere se hvordan babyen til Harry og meg ville sett ut hvis vi hadde fått barn, i følge http://www.morphthing.com/ såklart! Er vi ikke en søt familie?

♥ Jeg fikk 111 followers på instagram i dag 11.11.11, awesome.

♥ Jeg begynte omtrent å gråte da jeg så denne artikkelen. Da hadde Liverpool vært drømmelaget mitt!!

♥ Det beste jeg vet er å sitte foran i bilen og høre på musikk og bare tenke, rett før en fotballkamp.

♥ Når jeg var yngre var jeg en av de meste fisefine personene jeg vet om. Jeg turte så vidt sette meg ned på bakken.. Nå setter jeg meg over alt.

To små hilsenerMaud, 

1: Jeg er glad i deg!!!!!!
2: Lykke til med øving til geografiprøven i morgen!!! Jeg har en god del å lære meg på ca. 7 timer, så det er ikke sikkert vi snakkes på FB. Hihi ♥ P.S. Det gikk forresten bra på engelskfremføringen. Og jeg ble ferdig med naturfaginnlevering. Og i morgen må jeg fortelle om da læreren måtte stoppe en fremføring fordi hele klassen var sprekkferdige av latter!!! Ah, fin dag, fin dag....


Flere enn oss som har en del skolearbeid for tiden?
Karoline 

Dette er Maud

Random facts #1 Maud på butikken:

- Når Maud stopper foran potetgull-hyllen, vet jeg at det er lurt å trekke seg sakte tilbake. Det tar nemlig lang tid for Maud å bestemme seg hvilket potetgull hun vil ha, og dette er OFTE. Sånn ca. hver gang vi er på butikken.


- Hvis hun ikke skal ha potetgull, kjøper hun kjærlighet på pinne eller noe annet rosa godteri. Noen tynne, lange, rosa godteri-greier (jeg ikke husker hva heter)  er standard Maud å kjøpe nå for tiden.

- Maud har sagt at jeg ikke får kjøpe kjærlighet på pinne når vi er på butikken (det er liksom hennes ting), men en dag (!), en dag skal jeg kjøpe 10 stykker!!!!!!!!!! Hehehe. - Jeg, derimot er litt mer sunn når vi er på butikken (bortsett fra de gangene jeg kjøper sjokolade....). Ofte (en gang i blant) kjøper jeg minigulrøtter!! Men en gang Maud og jeg skulle på basketkamp, fikk jeg ikke lov av Maud til å spise det, av en eller annen merkelig grunn.. Jeg måtte spise det da jeg kom hjem. Slik er slemme, kontrollerende og sjefete Maud.

- Maud vil ofte dra på butikken, og for en stund siden kunne hun sende meg melding et par ganger i uken hvor det stod "JEG MÅ HA SJOKOLADE!!!", og så dro vi og kjøpte vi det. Men nå orker hun aldri å dra på butikken lenger! Når jeg MÅ ha noe, så sier hun bare "Nei, serr. Jeg orker ikke.".. Bare når vi er med gutter, vil hun på butikken. Og til og med forlanger hun at de skal betale det hun kjøper!!! Er det mulig?

 

Kommenter hva dere vil. For eksempel de fine bildene over her, som jeg tok av Maud forrige uke.

xxx, Karoline 

P.S. Nei, jeg har ikke blogg. Jeg har Instagram, da: lineliane . Follow meg ♥

My life just seems so blurry right now


Trøtt. Svimmel. Glad. Lykkelig. Sliten. Sjalu. Ulykkelig. Redd. Lidenskaplig. Panikk. Takknemlig. Nysgjerrig.

Hva beskriver deres liv?

Detaljer

Dere ville se rommet mitt, så her har dere detaljer. Er ikke noe spesielt, men helt greit.

Hva synes dere?

Maud med rett hår
Det var de to bildene jeg fant i tillegg til de fra lørdagen. Har jo ingen bilder på pcen.. Bildene er fra juletider så ja.. Men dere ser hvert fall hvordan jeg ser ut med rett hår. På det nederste bilde har jeg også akkurat farget håret litt mørkere, ikke at dere ser det siden det er svart/hvitt da. Vet ikke helt om jeg savner det akkurat, haha. Selv synes jeg at jeg er ok både med krøller og rett hår. Skulle gjerne hatt rett hår på heltid, men det kommer ikke til å skje. Har lært meg og være fornøyd med det jeg har. Hva synes dere jeg er fineste med? Krøller eller rett hår?

Til Maud og Kristin
Love you cutiepies   ♥    Karoline

 

Q&A

Ettersom att du skrev at Caroline sa at du var så flink til å synge, så utmaner jeg deg til å lagge en videoblogg hvor du synger på en rosa sky :D Hvis du tar utfordringen, skal jeg bli fast leser!! Oioioi, her er vi kravstor much? Neida, det skal vi nok få til. Gled dere, hehe!


Heluu :-) Kan du være så utrolig, nydelig å si hvilke redigeringsprogram du har? Må redigere noen bilder før en viss dato, og jeg har gått totalt lei photofilter!! Det hadde vært utrolig klt hvis du kunne su hvordan du får til svart-hvit bakgrunn, og farge på deg, eller blomsten osv.. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener ! :-) No får du jobb no :-) ( Trenger bare å gjøre det hvis du ikke har noe spessielt å blogge om :-) Jeg har egentlig photoshop, men siden vi har fått ny pc bruker jeg gimp. Bare søk på gimp free download på google, så kan du laste det ned. Kan prøve å få til det ja :-)

Hei Maud, jeg bare lurte på om du kunne være en engel å skrive en reiseguide til Rethymnon, jeg skal der snart, og jeg har aldri vert der før, og jeg kunne gjeerne tenke meg å vite hva som er interessant der.. Som fks, klær og fine steder å ta bilder. Da hadde jeg blitt så utrolig takknemlig! <3 du har utrolig fin blogg! :-) Det jeg anbefaler er å dra ned til gamlebyen. Det var vell der vi var. Søte butikker i små gater og mange restauranter. Har ingen spesifikke butikker jeg anbefaler. Det gjelder å bare titt elitt rundt :-)

hvor har venninnen din kjøpt genseren med stjerner som dere hadde på i fotoshooten?:-)¨ Den er kjøpt på weekday.

Dere er så søte! Men du, går Karoline på fotball sammen med deg eller noe sånt? :) Nei, hun er bare min personlige støttekontakt.

mne da? Det går ann og ha flere bestevenner vet dere. Mathilde skriver jo selv om alle de andre bestevennene sine hele tiden.

kult! Kunne du laget et innlegg om hvordan man tar bra bilder, forskjellige måter å redigere de på og noen bra redigeringsprogram ? :) Ja, det skal jeg nok få til :-)

Dere er flinke begge to! Har Karoline en side hvor henne legger ut noen av sine bilder? :-) Nei, men skal linke hvis hun får det ;-)


Fin osv.

Fikk dere svar på noe dere lurte på?  

Spørsmålsvideo del 4

Her er noen spørsmål jeg ikke fikk svart på på videoen:
Når har du bursdag? 16.august 
Har du mange lesere? Jeg har nesten ingen, men gidder ikke blogge heller da hehe, så hva kan jeg forvente! Men du er skikkelig flink da, så du har sikkert veldig mange? Nei, jeg har ikke det. Har sånn 300 pluss minus.
Har faktisk litt krøller selv og sånn. De forsvant litt når jeg farget håret.. Vet du hvordan jeg kan få de igjen? Har du farget håret selv? Aner ikke! Jeg har virkelig ikke peiling på hår. Ja, eller på en måte.
Hvilket kamera har du? Og hvordan klarer du å ta såå fine bilder? Jeg har canon eos 450d. For det første tusen takk! For det andre jeg bare tar bilder og prøver meg frem :-)
Er hun som heter Julie søsteren din? Nei, hun er en venninne.
Har du flere søsken? Bare min bror.
Er du og Mathilde bestevenner? JA!!!!!!!!!!!
Du tar så utrolige fine bilder!! Tror du du kan skrive litt om hvordan du gjør det hvis du ikke har noe å blogge om en gang? Om ISO og sånt- Har nettopp fått kamera, og det er ganske avangsert hehe.. :-) Ja, jeg kan skrive ett innlegg om det en gang!

Spørsmålsvideo del 3

Spørsmålsvideo del 2Jeg leser i hovedsak Tinkerbella, Tina, Mathilde, Madeleine, Maren, Ingrid, Alma, Hannah, Helene , Lisa, Lina og Sara (trykk på navnene) 

Spørsmålsvideo

Siste sjanse
Siste sjanse til å spørre om ting nå. Filmer det inn, redigerer og legger det ut i morgen. :-)

Spørsmålsrunde

Overskriften sier seg selv. Spør om det dere lurer på, så svarer jeg på video tenker jeg :-)


Noe du lurer på?

HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY TO ME.Seksten år i dag. Gratulerer med dagen til meg.

I'll smile even if it rainsJeg er veldig glad om dagen, og det merker tydligvis noen av dere også. Jeg har ferie, Mathilde er i Norge, jeg har kommet inn på linjen jeg ville, det har vært litt fint vær (Det regner igjen nå da...), jeg har utrolig masse å se frem til resten av sommeren og jeg gleder meg til å dele det med dere! Livet er rett og slett veldig fint.

Min siste dag på ungdomsskolen

Grunnen til dårlig blogging i gå er rett og slett at jeg er blitt syk. Ikke litt små forkjøla heller, men ordentlig feber osv. noe som er utrolig kjipt i og med at jeg hadde ganske mange ting jeg skal gjøre de neste dagene nå som jeg har gledet meg til lenge, og da kanskje ikke får vært med på. 

Jeg kom meg hvert fall på skolen i dag. Det var min aller siste skoledag på ungdomsskolen for alltid!! Utrolig rart og tenke på. Det har vell egentlig ikke gått opp helt for meg heller. Jeg har ganske blandede følelser for det å begynne på videregående. På en måte kommer jeg til og savne lærerene og hvordan det var på u-skolen samtidig gleder jeg meg til noe nytt og spennende! Håper bare jeg kommer inn der jeg vil!! 

Nå skal jeg sove litt og se på film, før jeg skal ned på kamp og enten spille eller heie. Får se på formen. Har ett lass med bilder så har valgt ut kun noen. Kommer til å savne denne gjengen med herlige mennesker.
Rikke, Karoline, meg, Evensen og Emilie <3Charlotte <3Sara<3Andreas prøver seg på Mathilde lookenMaud looken, hehe.Shæsten min <3

Karoline, Bjørnar, Sauen og Magnus <3 

Skoleavslutning

Heihei! Har vært i byen og sånn i hele dag derfor har dere verken hørt et pip fra meg eller Mathilde. Begge våknet før åtte i dag og så spiste vi gele til frokost. Namnam. Nå skal jeg på skoleavslutninge med klassen på Grande(?). Uansett, dere får se bilder, svar på kommentarer og slikt senere i kveld! :-)


Har dere hatt skoleavslutning? 

SOMMERFERIE!!!!!!!!!!

Fikk 4!!! Gikk helt greit. Nå er jeg ferdig med eksamen og det er endelig sommerferie!!!! Feirer med en liten bytur med Kajjo så kamp. Bilder kommer senere i dag :-)

I MISS YOU SOOOOOOOO MUCH!!!!!!!!

Nå ser jeg frem til vg-lista med deg og dine kule venner om ikke så lenge :)

- din goooode venn Julie! løøøøv u bby :*

Svett gamer

Fikk jo ny rekord på falldown i går, 1950 vet dere! Men i dag tok vi det til nye høyder igjen..

2208!! Men så bare..

2632!! Var i lykkerus helt til dette skjedde:

2688!!!!!!! LML

Konfirmasjon!heiiiiiii. Nå drar snart måd og jeg til noen jeg aldri har møtt før for å servere i konfirmasjon! Jeg ber på mine knær om at det ikke skal serveres suppe!!!

24 ting om meg

+ Jeg hater ost mer en noe annet i verden!!

+ Jeg er redd alle dyr. Til og med familiens kanin.

+ Å sole meg er det kjedeligste jeg vet om men jeg elsker å være brun.

+ Når jeg var liten og var på hytta hadde jeg en rød lekebil med snor som jeg lekte at var hunden min. Den gjorde alltid som jeg sa og var utrolig snill.

+ Jeg har aldri vært forelsket før.

+ Jeg har faktisk ikke dårlig selvtillit og har egentlig aldri hatt det heller.

+ Jeg kan være utrolig stille og sjenert noen ganger.

+ Jeg elsker å smile, le og være glad og blid!

+ Jeg synes det er utrolig kjedelig å være hjemme.

+ Jeg foretrekker å gå i alt annet en bukse, grunnet at jeg aldri finner en som passer.

+ Jeg liker å ta ting litt som det kommer.

+ Jeg er en liste person. Skriver lister over alt og alle. Hver eneste dag faktisk. Men jeg bruker de aldri.

+ Noen ganger kunne jeg ønske jeg bodde i et annet land.

+ Jeg blir utrolig lett kvalm.

+ Mathilde er den personen som har mest innvirkning på meg.

+ Favorittfargen min er hvit og er ikke en farge.

+ Jeg har ikke noe forbilde.

+ Å spise i offentligheten er noe jeg prøver å unngå.

+ Før hatet jeg og prate i telefonen og det gjør jeg egentlig nå og.

+ Jeg skal aldri farge håret blondt, ta botox eller solarium.

+ En dag skal jeg hoppe i fallskjerm.

+ Jeg liker ikke og si hei til folk først på fb/msn/skype osv.

+ Jeg klarer bare ikke å være sur på folk..

+ Jeg leser horoskopet mitt hver eneste dag. Tror ikke helt på det, men det er utrolig mange ganger det faktisk stemmer!

Noe dere visste? 

Svar på noen spørsmål

Hvordan uttaler man navnet ditt? MAUD eller MÅD? :):) søtt navn da.
Man uttaler navnet Måd :)
Oii, høres ut som du er en kjempegod keeper!! Lykke til, håper dere vinner!! :-)Kan du ikke legge ut bilde av der har løst hår så det er bedre å se at du har rettet de? :-D Det er sikkert kjempefint som alltid :-) 
Har bare et gammelt bilde fra før jul en gang, men du ser det ganske greit her.

Fint bilde :D er det du som har laget designet ? det var syykt ! 
Nei, det er det bestevenn (mne.blogg.no) som har laget!
Du skriver gode innlegg og har fine bilder, digger bloggen din! hvor er gensern fra? :) 
Den er fra lindex.


 Noe mer dere lurer på? 

REGN

Jeg liker regn og gummistøvler, jeg.

Gjesteblogging på g!guess whoDagens outfit

Bjørnar aka tha Guestblogger :-D , og selma...

Hei alle sammen! <3

Bjørnar her! Han kule fyren som mekka Photoshop for MÅÅÅÅÅÅD! Derfor digger Måd meg og sånn : D foh real! 

Men nok om det, nei, aner virkelig ikke hva jeg skal skrive her. Noen tips til neste gang? Much appreciated ^_^ right now, lizz,(prøver meg på fjortizz-blogg-takter) så sitter jeg med Selma, aka Selmisch  koselig jente! <3

Tenker dere kjeder dere ihjel, så slutter nå! Men der tok dere feil! Aka jeg tok feil...

Maud, aka Måd, aka Maudisch er en heitisch og rarisch og snillisch jente!

Hu fikk "Årets godjente"-prisen på ballet!  Fortjent!  

Men nok om Måd...  

men nei, litt til:

Måd er en footballplayer som elsker fotball og meg aka tha Guestblogger og Selma selvfølgelig : ) vi er ikke så glad i henne... men litt så  <3

Tusen takk alle supre leserne mine! Elsker dere <3  Prekast  <3

 

 

1 picture of yourself

Dette er et av innleggene til 10 days challenge.

Svar om meg

Hvilken linje skal du gå etter 10ende, og hvorfor? Jeg skal gå vanlige studiespesialisering fordi de ikke har noen av linjene jeg vil gå på i Kbg. Yndligsmat / drikke? Iste, vann, pizza uten ost fra yndlingsrestauranten min i Pesaro, Italia. Har du kjæreste? Nei, ikke akkurat nå.Trener du? Ja, jeg trener tre ganger i uka nå + gym og når det ikke er snø trener jeg helst hver dag.Liker du rosa? Jeg liker sånn dus/baby rosa.Beste godteri? Vet ikke helt siden det er så mye å velge mellom! favoritt sang? :-) Akkurat nå må det være Down av Jason Walker.Hva er ditt favorittprogram på TV? Serier? John and Kate plus 8,csi og lignendeHvor mange land har du være i? Jeg har vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Italia, Hellas, Spania, Frankrike, Thailand, USA, Singapore og sikkert noen jeg har glemt.hva vil du bli når du blir stor? Eh, det er hemmerlig :-)stoler du fullt på alle vennene dine? Det er ganske personlig egentlig, men jeg tror ikke det nei.Hva inspirere deg? Alt egentlig. Bøker, mennesker, ting jeg ser på tv/internett.Hva ville du bli da du var liten? Bussjåfør blant annet.hva er snittet ditt på skolen? hvilke fag liker du best og hvilke er du gode i? utrolig fine bilder på bloggen din:) Snittet mitt til jul var 4,5 som er helt greit. Jeg liker best  samfunnsfag, musikk og gym, og det er vel de jeg er best i og. Tusen takk :-)Hvis du måtte dratt til en øde øy, og du kunne bare hatt med den 3 ting, hva ville det ha vært? Mathilde med tre egne ønsker, et kamera og en fotball tror jeg.Hva er du mest fornøyd med med deg selv? Og hva er du minst fornøyd med? Jeg er fornøyd med fingrene og tærene mine, tennene mine, at jeg blir brun fort, beina mine. Jeg liker ikke huden min (urenheter osv..) og magen min og delvis håret.Hva er det flaueste du noen gang har opplevd? Det aner jeg ikke.Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Både utseendemessig og personlighetsmessig. Svarte på utseende over her men personlighetsmessig må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke er sånn oppmerksomhetssyk bitch og at jeg er helt greit smart.Hvilket fag likte du best på skolen? Og hvilken fag liker du ikke? Jeg liker best Samfunnsfag og gym og musikk. Jeg er ikke så glad i Mate matikk, nynorsk og naturfag.Hvis du kunne valgt mellom smaks- eller luktesans hva ville du valgt? Smakssans. drømmen din?:) Jeg har ingen spesiell drøm enda.si tre personer du vet du kan stole på Jeg kan stole på flere enn tre så det blir feil å kun si de tre. hva syns du er viktigst på en gutt; utseende eller personlighet? Personlighet, men utseende teller det også.hvorfor er du så søt? Jeg er født sånn! :-) Neida.. aner ikke, men takk :-) 
De andre kommer senere :)

Siste sjanse til å spørre


Tirsdag er nå lik bloggfri dag. Jeg har alt for mye å gjøre, så vi blogges i morgen! Nå er det siste sjanse til å spørre meg før jeg svarer på spørsmåls runden!! Så spør enten i dette innlegget her eller i kommentarfeltelt under her. Ha en strålende tirsdag videre! :)

Spørsmålsrunde


Jeg har fått noen spørsmål i det siste så da tenkte jeg hvorfor ikke bare sette i gang med en spørsmålsrunde. Jeg har hatt spørsmålsrunde før men det er på tide med en ny en. Jeg har forandret meg en del siden sist! Kommer til å ta med de spørsmålene jeg ikke har rukket å svart på til hver og en også. Så spør om hva en det nå er dere lurer på! Kan hende jeg kan svare på video til og med :)

Maud

Starter på en liten utfordring. Dag 1 skriv om deg selv.

Jeg er da en femten år gammel jente med navn Maud. Jeg bor i en liten by etter min mening og går ut av 10.klasse nå til sommeren. Jeg er en blid, kreativ og aktiv person og jeg hater å sitte stille og ikke gjøre noe. Jeg har spilt fotball siden jeg gikk i 3.klasse og er det en ting her i verden jeg elsker må det være fotball! Ellers er jeg greit interessert i foto, mote, å skrive, tegne, designe ting, trene og reise. Jeg liker ting som gjør meg glad, slik som glitterpenner, diverse tv program, potetgull, små utflukter, loppemarkeder, små søte butikker, hullete strømpebukser, jordbær, gamle kameraer, rare mennesker og smilehull.

ph/me Nå er jeg litt interessert i å høre om dere, fortell!arkiv


Juni 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no
hits