IPhone apps

Det er faktisk ett par uker siden en leser spurte om dette, men hun ønsket i hvert fall at jeg skulle anbefale noen apps til IPhone/Ipod thouch. Selv har jeg bare Ipod thouch, men såklart kan jeg gjøre det. Har funnet noen jeg bruker daglig og liker godt. Gidder ikke skrive noe særlig om blogg.no, facebook og instagram for det regner jeg med at de fleste vet hva er. Hvis ikke søk på google. Alle appene jeg anbefaler nå er forresten gratis.

Coin Dozer seasons - Utrolig kjedelig spill som man blir litt avhengig av! Spiller det som regel når jeg ikke får sove. Men jeg anbefaler det for det om. Er jo greit og ha noen spill når man kjeder seg på toget eller i bilen.

Menstrual Calendar - Holder styr på alt som har med mensen å gjøre. Du skriver inn informasjon og den forteller deg neste gang du har det osv.

Bikbok - Du får oppdatering om de nyeste trendene. Det er en styleguide der, og i tillegg får du rabatter. 

Top 100 hits - Her kan du se top 100 hits for landene Usa, England, Australia, Canada, Norge, Sverige, Spania, Frankrike, Nederland, Japan, Tyskland, Hellas osv. Du får også høre de. Ganske grei måte og finne nye og fine sanger.

The voice - Dette er for de som er glad i å høre på radio. Jeg hører ikke så veldig mye på det, men en gang i blant. Her kan du da høre på de forskjellige radiokanalene.

Horoscopes - Her kan du følge med på dine daglige horoskoper. Jeg synes sånt er utrolig gøy! Vil ikke si at jeg stoler på det, men det er utrolig hvor sant det er noen ganger. Har opplevd at horoskopet passer meg perfekt!!

I tillegg til disse appene har jeg bubbleshooter, ipredict og truth or dare.Har dere noen apper å anbefale?


  2 kommentarer

Postet av: Johanne Grov
Bruker kun BikBok av disse. :) Plants VS. Zobies er et morsomt spill.

Ha en fin dag videre!<3
12.okt.2011, 18:50
URL: http://jge.blogg.no
Postet av: Ingrid
Kakaotalk er ganske genialt! hvis venner av deg også har appen, kan dere sende meldinger, bilder og videoer gratiiiiiis!(via internett da)

ellers er jeg stor fan av 7eleven og narvesenappene - TILBUD PÅ BOLLER OSV<3<3<3 hehe.. og instagram selvfølgelig, den spammer jeg daglig :)
12.okt.2011, 18:56
URL: http://indaz.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no


hits