Q&A

Ettersom att du skrev at Caroline sa at du var så flink til å synge, så utmaner jeg deg til å lagge en videoblogg hvor du synger på en rosa sky :D Hvis du tar utfordringen, skal jeg bli fast leser!! Oioioi, her er vi kravstor much? Neida, det skal vi nok få til. Gled dere, hehe!


Heluu :-) Kan du være så utrolig, nydelig å si hvilke redigeringsprogram du har? Må redigere noen bilder før en viss dato, og jeg har gått totalt lei photofilter!! Det hadde vært utrolig klt hvis du kunne su hvordan du får til svart-hvit bakgrunn, og farge på deg, eller blomsten osv.. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener ! :-) No får du jobb no :-) ( Trenger bare å gjøre det hvis du ikke har noe spessielt å blogge om :-) Jeg har egentlig photoshop, men siden vi har fått ny pc bruker jeg gimp. Bare søk på gimp free download på google, så kan du laste det ned. Kan prøve å få til det ja :-)

Hei Maud, jeg bare lurte på om du kunne være en engel å skrive en reiseguide til Rethymnon, jeg skal der snart, og jeg har aldri vert der før, og jeg kunne gjeerne tenke meg å vite hva som er interessant der.. Som fks, klær og fine steder å ta bilder. Da hadde jeg blitt så utrolig takknemlig! <3 du har utrolig fin blogg! :-) Det jeg anbefaler er å dra ned til gamlebyen. Det var vell der vi var. Søte butikker i små gater og mange restauranter. Har ingen spesifikke butikker jeg anbefaler. Det gjelder å bare titt elitt rundt :-)

hvor har venninnen din kjøpt genseren med stjerner som dere hadde på i fotoshooten?:-)¨ Den er kjøpt på weekday.

Dere er så søte! Men du, går Karoline på fotball sammen med deg eller noe sånt? :) Nei, hun er bare min personlige støttekontakt.

mne da? Det går ann og ha flere bestevenner vet dere. Mathilde skriver jo selv om alle de andre bestevennene sine hele tiden.

kult! Kunne du laget et innlegg om hvordan man tar bra bilder, forskjellige måter å redigere de på og noen bra redigeringsprogram ? :) Ja, det skal jeg nok få til :-)

Dere er flinke begge to! Har Karoline en side hvor henne legger ut noen av sine bilder? :-) Nei, men skal linke hvis hun får det ;-)


Fin osv.

Fikk dere svar på noe dere lurte på?  


  2 kommentarer

Postet av: Sophie'
kult digger blogg3n <3
14.sep.2011, 16:15
URL: http://poppys.blogg.no
Postet av: Marie
sv: tusen takk :) er så gøy å kle seg her, er liksom aldri noe som er for kaldt og gå i.

må bare si at krøllene dine er helt nydelige! :)
14.sep.2011, 17:14
URL: http://miemariee.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Bestevenn
Bilder
Blogg
Design
Ferie
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
Maud
Mote
Outfit's
Redigering
Tips
Videoblogg
Ønsker

bloglovin

design av:


idawisth.blogg.no


hits